RYLAH Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 редундантан или како се већ каже на српском. сувишан* Agaton Vuzman and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 љубав....због тога и јесмо овде....да научимо да волимо.... ''...човек је човек, јер воли....а Бог је Бог, зато што има љубави и зато је дао слободу човеку да би могао носити у себи највећи дар, дар љубави...само је љубав снага која све издржи и којој не треба ништа јер је она награда оном ко је носи у себи....'' о.М.Голијан Драшко, Ненад Р., Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 24, 2015 Пријави Подели Написано Март 24, 2015 Доброта. Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Biti zahvalan... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Šta je najvažnija stvar u životu ? Biti zahvalan... Доброта. љубав....због тога и јесмо овде....да научимо да волимо.... ЗДРАВЉЕ! :.mislise. :.mislise. ципеле Биљана је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 ципеле really.....? :1312_womens: Снежана је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Тишина. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Смирење. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 @@JESSY, ...па добро, ја чизме више преферирам...али у суштини, да.... :1312_womens: JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Април 5, 2015 Пријави Подели Написано Април 5, 2015 Karakter I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Uvijek dovoljan broj slobodnih sms-ki na raspolaganju za zlu ne trebalo, ko zna šta se sve može desit a ne možeš nikom napisat ni jednu sms-ku. Ostale još samo 3 sms-ke. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Најважније ствари у животу... нису ствари! Драшко, Kaludjerovic Sreten and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Април 6, 2015 Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Сећам се да сам као клинац (3.-4. основне) добио неки споменар да се упишем (или како се већ зове то)... Тамо је било између осталих и једно питање које памтим и дан данас. "Шта ти је најважније у животу?" Мој одговор је био живот. Не знам да ли сам несвесно то написао али данас када се сетим тога увек ме асоцира на Даваоца живота, сам Извор живота, све остало дође некако или се из те љубави према том Најважнијем роди. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Mnogo mi je glupa tema. O M G ! Da vas pitam nesto , ali iskreno da mi odgovorite ... Sta mislite ,zasto ljudi imaju nocne more ? Pricestih se juce na Cveti .A sinoc sanjam neke strahote ,da vam ne pricam sve detalje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 6, 2015 Најважнија ствар у животу је да не будеш шупак према људима. ... Ocu da iskopam jednu rupu i zemlji i da se zakopam ... Zemljo,otvori se .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука