Broken Написано Јануар 25, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2017 Comsheneetza je meni najbolji nik. Nema veze što nije s ovog foruma. Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2017 @Васијан Војвода7 and Васијан је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 Phoebe Рапсоди, Volim_Sina_Bozjeg and Кратос је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
εργασία Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 Убедљиво сјузи Џу @Џуманџи Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 εργασία (грч. ергасија) - рад, занимање, посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 31, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2017 On 31. 10. 2017. at 10:35, εργασία рече Убедљиво сјузи Џу @Џуманџи Expand @Џуманџи има и мој глас #Џуми_стоји_црвена_лента_2017 εργασία је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 15, 2018 Пријави Подели Написано Јун 15, 2018 Isusovo Magare, odusevilo me ime Phoebe је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Јун 15, 2018 Пријави Подели Написано Јун 15, 2018 Мене "дрвце" увек подсети на ћевабџиницу "Ћирино дрвце" у Гоце Делчева... Подобре пљескавице имају. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 @Sva imena su vec zauzeta @Ово име није заузето Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Август 1, 2018 Пријави Подели Написано Август 1, 2018 Dođe mi sad da tražim da mi se nick promeni u Comsheya. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara Ristić Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 Ti si otkrovenje ovog foruma Mozzi. On 27. 4. 2014. at 21:44, w.a.mozart рече AylaПослато са HUAWEI Y625-U21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука