JESSY Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 ...мени рецимо - Волим Сина Божијег Жедан да се о вери збори Јелина Арсенија... Пг, Данче*, Volim_Sina_Bozjeg and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Ayla Ayla , JESSY, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Цитат Помени @ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Kome se svidja Kolega2357? Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Gedeon drvce Lara Sara Jessy (samo uzvraćam) drvce, JESSY, Ненад Р. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 ...мени рецимо - Волим Сина Божијег Жедан да се о вери збори Јелина Арсенија... Јелина није ник Данче*, Лидија Миленковић, Arsenija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Јелина није ник Управо `тедо` да кажем, ал` реко`-јавићеш се сама Цитат Помени @ Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Управо `тедо` да кажем, ал` реко`-јавићеш се сама веровао си да сам у правом тренутку на правом месту Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Јелина није ник стварно...? то ти је право име....? Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 стварно Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Уз уважавање разлога због којих неко корист ник (и ја га користим на фб), више волим права имена. Иначе један од омиљених никова ми је МИРОЂИЈА ; и ник, и особа која стоји иза њега. Vesna Milovic, Млађони, Volim_Sina_Bozjeg and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Цитат Помени @ Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 27, 2014 стварно онда имаш стварно лепо име..... Јелина, nana, Јанко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Цитат Помени @ ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 онда имаш стварно лепо име..... I dušu. Милан Ракић, Zero, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Цитат Помени @ Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 https://www.pouke.org/forum/user/18593-trla-baba-lan/ https://www.pouke.org/forum/user/18591-zar-je-ime-bitno/ Vaske and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 име сам добила случајно, кум (којег ни не познајем) ми га је дао да би се римовало са сестриним - верујем да није залазио у значење, а за душу тек не знам какву бих одбрану искористила JESSY, Volim_Sina_Bozjeg and Караконџула је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 име сам добила случајно, кум (којег ни не познајем) ми га је дао да би се римовало са сестриним - верујем да није залазио у значење, а за душу тек не знам какву бих одбрану искористила Kod mene si takva niti uzvisujem niti kudim Пг and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.