Margareta Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Da otvorimo temu onda kad god neki clan cuje za neku zenu da zatrudni - da se zapise na forumu Sto je Novak bitniji od mog komsije Antala kome ce se zena poroditi uskoro... E, i ja 'tela to da predložim, leba mi, preduhitrio si me! Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Da otvorimo temu onda kad god neki clan cuje za neku zenu da zatrudni - da se zapise na forumu Sto je Novak bitniji od mog komsije Antala kome ce se zena poroditi uskoro... Odlicna ideja u odnosu na gomilu gluposti koje se valjaju na indexu foruma. Bar ce osmeh na licu da uzrokuje. I ne zaboravi da javis kada se Antalova zena porodi! nana, Никанорац and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ako ti napišem da si onda latentni peder, udaljiće me s foruma, tako da ipak neću. :flower: Није баш тако. Заборавила си да је ово Православни форум. Уздржање у свему а не одмах погрдан назив и лепо је што много волиш животиње и ја их волим али треба пазити и волети друге људе много више колико год понекад заиста било лакше волети животињу која те никад не вређа. Ето ја рекох теби а и сам сам такав да често испоштујем пре пса него човека. Ето праштај. "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Bila je jedna dobra epizoda crtane serije Dr. Kac, samo sam davno gledao. Uglavnom, zali se neki lik - zasto kaze ovi spikeri moraju da kazu svoje ime, ili slavne licnosti govore imena svojih clanova porodice. Kako to da mi pumpadzija nikad ne kaze: Zdravo, ja sam Dzon i danas cu ti ja sipati gorivo. Ili ne kaze - danas ja i moja zena Sali idemo da kupujemo namestaj. E, tako mene ovo nervira kad se o javnim licnostima piskara svaki detalj i kad ja znam kako se zove sin Cece Raznatovic, a to me uopste ne zanima. I tako to.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Da otvorimo temu onda kad god neki clan cuje za neku zenu da zatrudni - da se zapise na forumu Sto je Novak bitniji od mog komsije Antala kome ce se zena poroditi uskoro... Фебле,баш си у лошем фазону, овде се писало на форуму о сто пута глупљим темама и ликовима,па се нико није бунио,али овај несретни Новак који као ретко ко брани успешно боје ове несретне Србије, али што нас сад даве са вестима о његовом будућем очинству,ма ко га бре хебе... страшно Volim_Sina_Bozjeg and Таша је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Sto je Novak bitniji od mog komsije Antala kome ce se zena poroditi uskoro... Антале, нек` је сретње! Таша, nana, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Фебле,баш си у лошем фазону, овде се писало на форуму о сто пута глупљим темама и ликовима,па се нико није бунио,али овај несретни Новак који као ретко ко брани успешно боје ове несретне Србије, али што нас сад даве са вестима о његовом будућем очинству,ма ко га бре хебе... страшно Mislim da nisi razumeo. Makar mene nisi, ne znam za ovog čo'eka koji ima donekle sličan stav kao ja. Eto navedem ti mene lično- nemam ništa protiv toga da neko bude fan neke poznate ličnosti, ok, tvoja stvar. Al' onda lepo brate imajte jednu temu o njemu, pa tu trpajte s kim je, šta radi, da l' se ženi, da l' čeka dete, šta li. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ne volim da pišem komentar za komentarom, ali dragi forumaši koji ste toliki filantropi i prepuni razumevanja i ljubavi za sjajne poznate ličnosti, porodila se dugogodišnja članica foruma, za koju ste svi zanli da je trudna, i postavljena je tema o tome, pre par sati. Tema o Đovaku je postavljena znatno kasnije, i ima duplo više pregleda i odgovora. Za Keku treba da vas bude briga, i njoj treba da čestitate, jer je makar virtuelno poznajete. Ne kune majka sina što se kocka, nego što se vadi. Trebala si makar ostat dosljedna stavu, ovako niš... JESSY and Зосима је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Mislim da nisi razumeo. Makar mene nisi, ne znam za ovog čo'eka koji ima donekle sličan stav kao ja. Eto navedem ti mene lično- nemam ništa protiv toga da neko bude fan neke poznate ličnosti, ok, tvoja stvar. Al' onda lepo brate imajte jednu temu o njemu, pa tu trpajte s kim je, šta radi, da l' se ženi, da l' čeka dete, šta li. Мислим да ни ти мене ниси разумела...ја тему нисам поставио,а мој први коментар је био скроз шаљив,што говори да ни ја нисам никав фан а још мање идолопоклоник било кога,па ни Новака... Мене лично је засметао твој коментар, јер на темама о животињама сузе лијеш због истих, што је по мени много веће залуђивање и идолопклонство,и то оно неразумно,јер једна човечија душа,претежнија је од целе флоре и фауне на овом свету... Плус,вечерас сам због овог баскета прилично надрндан...мада си бар сазнала за моју омиљену позу... :bleh: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 ...мада си бар сазнала за моју омиљену позу... :bleh: za koju me zabole isto kao za Đokinu devojku... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2014 dakle neverovatno.....da li moze ovde na forumu da se otvori neka lepa tema a da ne bude ispljuvana....da ne izadju nase niske strasti na videlo... otkud nam ta potreba da sve demoliramo.....kome se tema ne dopada, neka je jednostavno preskoci.....niko ovde nikoga ne primorava ni na sta.... koliko samo tema postoji na forumu....ako neki nisu primetili, postoji deo foruma - mediji, i u tom kontekstu sam postavila ovu temu....dakle, sve ima smisla.... Милан Б and Ayla је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 za koju me zabole isto kao za Đokinu devojku... Хаха,баш си свирепа,гора си од мене, мада има нешто еротично у твом наступу...ево један licking :bleh: Џеси,ево ја прекидам,нећу више,сори... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Razmišljam... junački iznesoste stavove, mišljenje, osude. Ljut neki svijet Smeta informacija o Novaku Đokoviću, i to još jedan njegov uspjeh. Postaje otac Onda se pitam, kakva bi reakcija nacije bila da je prikrio da postaje otac...da je svoju radost sačuvao samo za sebe? Opet bi ga osudili Može li nam se ugoditi? Nek im je sa srećom i neka svako dobro vidi njihov dom... Nek i vama svima uđe radost u srce i u dom, da vaša duša bude srećom i mirom ispunjena...onda će i riječi vaše biti melem a ne kamen. I valjalo bi, vi ...spremni na prepirke i borbu, da otvorite neku temu, tipa-Ring, pa tamo pozovite forumaša kojem imate reći nešto lično...jer sve prepirke su definitivno proizvod animoziteta koji gajite i jedva dočekate kiks da bi sasuli jedni drugima u lice to što imate. Ja rekoh JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Razmišljam... junački iznesoste stavove, mišljenje, osude. Ljut neki svijet Smeta informacija o Novaku Đokoviću, i to još jedan njegov uspjeh. Postaje otac Onda se pitam, kakva bi reakcija nacije bila da je prikrio da postaje otac...da je svoju radost sačuvao samo za sebe? Opet bi ga osudili Može li nam se ugoditi? Nek im je sa srećom i neka svako dobro vidi njihov dom... Nek i vama svima uđe radost u srce i u dom, da vaša duša bude srećom i mirom ispunjena...onda će i riječi vaše biti melem a ne kamen. I valjalo bi, vi ...spremni na prepirke i borbu, da otvorite neku temu, tipa-Ring, pa tamo pozovite forumaša kojem imate reći nešto lično...jer sve prepirke su definitivno proizvod animoziteta koji gajite i jedva dočekate kiks da bi sasuli jedni drugima u lice to što imate. Ja rekoh facenew22222222 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ко је Новак Ђоковић?Ко год да је, сретно му било ... bgpj and Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука