Jump to content

CIA otkrila: Pavelić se krio u Vatikanu prerušen u sveštenika

Препоручена порука

Морам да реагујем, првенствено, спрам Мидраша и најмањег заједничког садржаоца који нас, у начелу чини, а то је-зракопловство... Свак` има своје мишљење-виђење-став... То је, сматрам-сасвим у реду... Немојте само да се покајемо, на концу, зарад неких мишљења.. Ја тол`ко... 

Подели на овим сајтовима

Морам да реагујем, првенствено, спрам Мидраша и најмањег заједничког садржаоца који нас, у начелу чини, а то је-зракопловство... Свак` има своје мишљење-виђење-став... То је, сматрам-сасвим у реду... Немојте само да се покајемо, на концу, зарад неких мишљења.. Ја тол`ко...

Прихватам, и извињавам се што сам своје мишљење изнео у саркастично-ироничној форми. Повукло ме... Но, и даље стојим иза свог става о немогућности незнања о тако крупним стварима у датом историјском моменту и датим околностима. Просто би човек морао намерно да окрене главу на другу страну и не окреће је - да не би видео...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Прихватам, и извињавам се што сам своје мишљење изнео у саркастично-ироничној форми. Повукло ме... Но, и даље стојим иза свог става о немогућности незнања о тако крупним стварима у датом историјском моменту и датим околностима. Просто би човек морао намерно да окрене главу на другу страну и не окреће је - да не би видео...

У реду је. Хвала.  8086.gif

Подели на овим сајтовима

Midrash, a  zašto Vatikan dozvoljava mise na kojima se veliča Pavelić?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Ja sam bio u Jeronimu i nikakve fizičke veze Jeronim nema sa Vatikanom, ima više od 3km do Vatikana.

Znači nije se krio u Vatikanu u Jeronimu verovatno jeste al ni to niko još nije dokazao. 

To je slično kao kad su optužili episkopa Amfilohija da krije nekog haškog begunca pa rekli "krije ga patrijaršija u Beogradu". Pa sam Rim ima toliko tih manastira i crkvica koliko recimo Crna gora, pa ajd sad iskontroliši sve to. 

Da su "saveznici" stvarno hteli Pavelića sigurno bi ga našli, ali za njih manje više milon Srba, znate koliko ih potresa?

To su pokazali i sada bacajući nekontrolisano kasetne bombe. 

Sigurno da je Draganović znao i organizovao sve te prebege, dokumenta, logistiku, a sad se kao CIA setila Vatikana?

Подели на овим сајтовима

U vukovaru su policajci branili cirilicne table ispred svake je bilo po 20 komada oklopnih pandura.

Nema potrebe za izmisljanjem i laganjem, nismo deca. 

dve tvoje recenice je samo trebalo odvojiti, ovako.

• Волим 1

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

Ne znam kako vi koji niste bili tamo zamišljate taj Vatikan, Vatikan ima oko 800 stanovnika, pod uslovom da su svi trenutno u njemu. Nekoliko zgrada jedna malo veća ulica i nekoliko sokaka i  crkva Sv. Petra i to vam je Vatikan. 

I sad ide taj bombastičan naslov da se krio u Vatikanu, teško bi se tamo sakrio, već u Rimu je drugačija priča. Posebno Zavod Sv. Jeronima. 

Подели на овим сајтовима

Ne znam kako vi koji niste bili tamo zamišljate taj Vatikan, Vatikan ima oko 800 stanovnika, pod uslovom da su svi trenutno u njemu. Nekoliko zgrada jedna malo veća ulica i nekoliko sokaka i  crkva Sv. Petra i to vam je Vatikan. 

I sad ide taj bombastičan naslov da se krio u Vatikanu, teško bi se tamo sakrio, već u Rimu je drugačija priča. Posebno Zavod Sv. Jeronima. 

i svi su ono odsečeni od sveta i nemaju pojma šta se dešava

Подели на овим сајтовима

Ово је јаче од мене:

"Неко ми се крио у гаражи пар месеци а ја нисам им'о појма јер тад нисам возио кола која имам и тамо их држим, а гаража подалеко". Блажени сиромашни духом Јанко препод(т)об(п)ни.

:)))

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...