Megas Doux Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ma to samo za nijansu, veruj mi imam drugare hrvate... trse i njih nenormalnim porezima i ko zna cime.. ja se druzim sa nekim splicanima, oni mi rekose - kad bi ovde jedne godine malo opao turizam mi bi svi pomrli od gladi... Imaju srece sto je veliki deo hrvatske na moru, pa tu ima prihoda i "ovci za sisanje" Daleko od toga da je Hrvatska svom narodu majka i da sve radi a svoj nacionalni interes... mozda kao sto rekoh za nijansuuu bolje od Srbije - to je sve. Uredjenost drzave je mozda za nijansu bolja, a pravednost drustva ni malo.... vidis da svi nasi krimosi kad beze - idu tamo da se sakriju. Isti kriminalni milje vlada i tamo.... nasi fasisti jure pedere, njihovi srbe... to je razlika.. i njihovih fasista ima malo vise. Šta je tebi ,ja sam živeo u Hr ceo život , do pre 7 godina, znam dobro u kakvoj je ko poziciji, za nas su oni...pojam. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Šta je tebi ,ja sam živeo u Hr ceo život , do pre 7 godina, znam dobro u kakvoj je ko poziciji, za nas su oni...pojam. Gde u Hr? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Inace.. da dodam malo poredjene.. optuzivati danasnji Vatikan zbog katolika koji su krili pavelica za "mrznju prema Srbima" je podjednako glupo kao optuzivati danasnje nemce za "anti semitizam" i mrznju prema jevrejima. eto ko danas kaze da Vatikan ima nesto protiv Srba... moze slobodno da postavi sebi logicno pitanje.. kada veruje u toliku unitarnost... da li nemci danas imaju nesto protiv jevreja? Megas Doux је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Какве сад везе има Србија са угроженим правима грађана Хрватске у Хрватској? Грађане једне уређене и демократске земље треба да штити сама та земља, па били ти грађани Срби или Индијанци. Hrvatska je podigla pravu buru samo jer hrvati u Srbiji, tj. deca nisu dobili udžbenike na hr jeziku, podiglajeceo svet na noge, alarmirala je Brisel, naravno beogradska osmanlijska uprava je momentalno popustilapod pritiskom i deca su dobila udžbenike,dalje, kompletno pokradeno blago iz Hr Srbija je morala da vrati u Hrvatsku i još sve restaurira o svom trošku i pošalje, dalje, Tadfić je pod pritiskom Brisela morao da ode u moj rodni grad i pokloni se hrvatskim žrtvama...itd itd.. u prevodu Hrvatska - Srbija 10 : 0 ,samo ne znam još nikoda mi odgovori zasto su Srbi tolike gliste??? NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Gde u Hr? Vukovar. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 (измењено) lepo i otac nacije moje nije. Barem taj na koga si mislio... Измењено Април 24, 2014 од Милан Ракић RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Inace.. da dodam malo poredjene.. optuzivati danasnji Vatikan zbog katolika koji su krili pavelica za "mrznju prema Srbima" je podjednako glupo kao optuzivati danasnje nemce za "anti semitizam" i mrznju prema jevrejima. eto ko danas kaze da Vatikan ima nesto protiv Srba... moze slobodno da postavi sebi logicno pitanje.. kada veruje u toliku unitarnost... da li nemci danas imaju nesto protiv jevreja? e svaka ti dala... NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bgpj Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 zasto se kaliniku ne stave postovi na odobravanje??? mislim da je presao svaku meru.. R.Žiskar and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Inace.. da dodam malo poredjene.. optuzivati danasnji Vatikan zbog katolika koji su krili pavelica za "mrznju prema Srbima" je podjednako glupo kao optuzivati danasnje nemce za "anti semitizam" i mrznju prema jevrejima. eto ko danas kaze da Vatikan ima nesto protiv Srba... moze slobodno da postavi sebi logicno pitanje.. kada veruje u toliku unitarnost... da li nemci danas imaju nesto protiv jevreja? У Немачкој је противзаконито изаћи на трг и славити неког ко је убијао Јевреје. У Ватикану се спремају да једног таквог крволока прогласе за свеца. See the difference? Justin Waters, Дијана., Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Vukovar. Pa kakva "socijlna pravichbnost" tamo vidis da ljudi lome ciliricne table.... Jeste da se vlada potrudila poslala policiju i sve to.... У Немачкој је противзаконито изаћи на трг и славити неког ко је убијао Јевреје. У Ватикану се спремају да једног таквог крволока проглсе за свеца. See the difference? To je dobar argument..... kada ga proglase onda da pravimo problem, ne svidja mi se sto se ovde skace na svaku takvu vest, i uopste ugrozava dialog. Takve gluposti i takve mere mogu samo dialogom da se promene nikako drugacije... a ovde ljudi odmah skacu protiv dijaloga..... U pitanju su hrvatski katolicki svestenici... u pitanju su Srpsko hrvatski mediji... videcemo bas da li ce to moci tako... nemaju SPC dialog samo sa katolicima u hrvatskoj niti su oni centar katolicanstva... Ako me razumes...velika je katolicka crkva... Crkva ipak nije drzava.. ne moze da kaznjava na isti nacin kao i drzava i ne moze da se izbori sa problemima na isti nacin kao i drzava.. tragova fasizma ima( nisam rekao da nema) ali daleko od toga da je Katolicka crkva (kao jedna oromna celina, anti srpska) oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 moje nije. pa da , znam da nije, tako Srbi danas, vecina Srba, pljuckaju i po Šešelju, prosto njegova politika nije više u modi, sadašnji državni vrh sve najgore o svom radikalskom pobratimu, a od Ćosića su pre 20 godina radili ikonu, to su Srbi, odi mi dodji mi, mislim na deo Srba. Sve za vlast i pare, vlast i pare ni za šta. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Ma to samo za nijansu, veruj mi imam drugare hrvate... trse i njih nenormalnim porezima i ko zna cime.. ja se druzim sa nekim splicanima, oni mi rekose - kad bi ovde jedne godine malo opao turizam mi bi svi pomrli od gladi... Imaju srece sto je veliki deo hrvatske na moru, pa tu ima prihoda i "ovci za sisanje" Daleko od toga da je Hrvatska svom narodu majka i da sve radi a svoj nacionalni interes... mozda kao sto rekoh za nijansuuu bolje od Srbije - to je sve. Uredjenost drzave je mozda za nijansu bolja, a pravednost drustva ni malo.... vidis da svi nasi krimosi kad beze - idu tamo da se sakriju. Isti kriminalni milje vlada i tamo.... nasi fasisti jure pedere, njihovi srbe... to je razlika.. i njihovih fasista ima malo vise. Uskoro ce i to da im manjka, jer posto su EU robovi sad mogu da im uleci na primer italijanski ribari i da izlovljavaju kako im se cefne, a to je tek pocetak... Никанорац је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 У Немачкој је противзаконито изаћи на трг и славити неког ко је убијао Јевреје. У Ватикану се спремају да једног таквог крволока прогласе за свеца. See the difference? Srbi su imali priliku da Stepinca osude, tada su mogli na smrt, zašto nisu, već su ga stavili u kucni pritvor a činjenice nisu dokraja istražene, što to Srbima nije odgovaralo??? NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Inace.. da dodam malo poredjene.. optuzivati danasnji Vatikan zbog katolika koji su krili pavelica za "mrznju prema Srbima" je podjednako glupo kao optuzivati danasnje nemce za "anti semitizam" i mrznju prema jevrejima. eto ko danas kaze da Vatikan ima nesto protiv Srba... Ja sam po tvom prvom postu u ovoj temi mislio da ti je apstinencija koristila, al sam se evo grdno prevario, pa naravno kako sam mogo biti tako glupav i naivan Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Април 24, 2014 Пријави Подели Написано Април 24, 2014 Pa kakva "socijlna pravichbnost" tamo vidis da ljudi lome ciliricne table.... Jeste da se vlada potrudila poslala policiju i sve to.... Па у Вуковару су и полицајци дробили ћириличне табле и били бацани у зрак потом и славе се као хероји нације. "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука