Милан Ракић Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Морам да реагујем, првенствено, спрам Мидраша и најмањег заједничког садржаоца који нас, у начелу чини, а то је-зракопловство... Свак` има своје мишљење-виђење-став... То је, сматрам-сасвим у реду... Немојте само да се покајемо, на концу, зарад неких мишљења.. Ја тол`ко... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Морам да реагујем, првенствено, спрам Мидраша и најмањег заједничког садржаоца који нас, у начелу чини, а то је-зракопловство... Свак` има своје мишљење-виђење-став... То је, сматрам-сасвим у реду... Немојте само да се покајемо, на концу, зарад неких мишљења.. Ја тол`ко... Прихватам, и извињавам се што сам своје мишљење изнео у саркастично-ироничној форми. Повукло ме... Но, и даље стојим иза свог става о немогућности незнања о тако крупним стварима у датом историјском моменту и датим околностима. Просто би човек морао намерно да окрене главу на другу страну и не окреће је - да не би видео... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Прихватам, и извињавам се што сам своје мишљење изнео у саркастично-ироничној форми. Повукло ме... Но, и даље стојим иза свог става о немогућности незнања о тако крупним стварима у датом историјском моменту и датим околностима. Просто би човек морао намерно да окрене главу на другу страну и не окреће је - да не би видео... У реду је. Хвала. 8086.gif Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Midrash, a zašto Vatikan dozvoljava mise na kojima se veliča Pavelić? ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ja sam bio u Jeronimu i nikakve fizičke veze Jeronim nema sa Vatikanom, ima više od 3km do Vatikana. Znači nije se krio u Vatikanu u Jeronimu verovatno jeste al ni to niko još nije dokazao. To je slično kao kad su optužili episkopa Amfilohija da krije nekog haškog begunca pa rekli "krije ga patrijaršija u Beogradu". Pa sam Rim ima toliko tih manastira i crkvica koliko recimo Crna gora, pa ajd sad iskontroliši sve to. Da su "saveznici" stvarno hteli Pavelića sigurno bi ga našli, ali za njih manje više milon Srba, znate koliko ih potresa? To su pokazali i sada bacajući nekontrolisano kasetne bombe. Sigurno da je Draganović znao i organizovao sve te prebege, dokumenta, logistiku, a sad se kao CIA setila Vatikana? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Pavelić se krio u Vatikanu prerušen u sveštenika ........ Bugari su ušli u Sofiju .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 U vukovaru su policajci branili cirilicne table ispred svake je bilo po 20 komada oklopnih pandura. Nema potrebe za izmisljanjem i laganjem, nismo deca. dve tvoje recenice je samo trebalo odvojiti, ovako. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Dobra fora, pa jesu je sacuvali? Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ne znam kako vi koji niste bili tamo zamišljate taj Vatikan, Vatikan ima oko 800 stanovnika, pod uslovom da su svi trenutno u njemu. Nekoliko zgrada jedna malo veća ulica i nekoliko sokaka i crkva Sv. Petra i to vam je Vatikan. I sad ide taj bombastičan naslov da se krio u Vatikanu, teško bi se tamo sakrio, već u Rimu je drugačija priča. Posebno Zavod Sv. Jeronima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ima li VAtikan obaveštajnu službu ? Има ли СПЦ обавештајну службу, и ако је нема - зашто је нема? Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Април 25, 2014 Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Има ли СПЦ обавештајну службу, и ако је нема - зашто је нема? Nema jer SPC nije drzava. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 25, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 25, 2014 Ne znam kako vi koji niste bili tamo zamišljate taj Vatikan, Vatikan ima oko 800 stanovnika, pod uslovom da su svi trenutno u njemu. Nekoliko zgrada jedna malo veća ulica i nekoliko sokaka i crkva Sv. Petra i to vam je Vatikan. I sad ide taj bombastičan naslov da se krio u Vatikanu, teško bi se tamo sakrio, već u Rimu je drugačija priča. Posebno Zavod Sv. Jeronima. i svi su ono odsečeni od sveta i nemaju pojma šta se dešava Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Ово је јаче од мене: "Неко ми се крио у гаражи пар месеци а ја нисам им'о појма јер тад нисам возио кола која имам и тамо их држим, а гаража подалеко". Блажени сиромашни духом Јанко препод(т)об(п)ни. Книњанка је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Има ли СПЦ обавештајну службу, и ако је нема - зашто је нема? ima, evo ovde, svi sve znaju Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Книњанка Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 Јавна тајна , не би да су открили не знам шта... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука