Crveni Baron Написано Април 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Na sve to moj otac, Srbin! u sred Novog Sada doživi pre par godina da mu psuju mater ustašku, zbog hrvatskih tablica na autu ! E to je Srbija, zato ponavljam, bez obzira što živim NS, prema Srbiji kao državi sam potpuno indiferentan čak osećam i blagi prezir. (mislim na politiku, beograd, sistem- ne na moj narod , svoj narod obožavam !) Zato sto nisi ni srbin niti istinu govoris. Orion је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Iste reči koje si izrekao izgovara i 90% moje familije, i glorifikuje Srbiju a sloba je heroj iako svi priznaju kako im hrvati nisu srušili kuće, tako da kad to čujem naježim se, ali imam i rodbine koja je fizički teško stradala, e oni već misle kao ja, na ljude koji su teški invalidi, treba da čuješ njih kada govore, poslali su ih da brane neodbranjivo, Krajinu, a onda ostavili na cedilu ! Svako od nas u Hr ima nekoga ko je nastradao u ratu ! NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Moj otac je jedan od tih ljudi iako je sam bio svedok kada su nam tenkovima preorali dom , i dan danas tvrdi kako "je bio rat i to je bilo takvo vreme", meni je takav stav oduran, a posebno kad mi kaže "nemoj bit takav i oni s nas u Drugom svetskom ratu" Meni je to prestrašno ! NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Iste reči koje si izrekao izgovara i 90% moje familije, i glorifikuje Srbiju a sloba je heroj iako svi priznaju kako im hrvati nisu srušili kuće, tako da kad to čujem naježim se, ali imam i rodbine koja je fizički teško stradala, e oni već misle kao ja, na ljude koji su teški invalidi, treba da čuješ njih kada govore, poslali su ih da brane neodbranjivo, Krajinu, a onda ostavili na cedilu ! Svako od nas u Hr ima nekoga ko je nastradao u ratu ! Srbi iz hrvatske odlicno znaju ko je Tudjman i ko ih je obespravio a ti tvoje price mozes da prodajes nekome drugoma ko hoce da ih popije, meni neces budi siguran ... lab_man and Натан је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Moj otac je jedan od tih ljudi iako je sam bio svedok kada su nam tenkovima preorali dom , i dan danas tvrdi kako "je bio rat i to je bilo takvo vreme", meni je takav stav oduran, a posebno kad mi kaže "nemoj bit takav i oni s nas u Drugom svetskom ratu" Meni je to prestrašno ! poceo si da se gubis u svojim lazima. Laganje je jako tesak sport, zar te nisu naucili da budes obazriviji ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Како било да било претерујете са критикама покојника. Ајмо мало да критикујемо оне који данас воде Србију. Да видимо шта нам следи а не шта је било. Državu nam vode Toma diploma i Alek ovog prvog iako ga znam po ............ispadima, teško sam svario, ali prihvatio sam realnost, izgleda da je čak i on u sadašnjem vremenu zagovornik Zoranovog puta. Tako da ranije ekstremne izjave praštam, ako je iskreno posvećen menjanju Srbije iz korena, evropskom i pro zapadnom kursu naše države, kakva je da je naša je, od sadašnjeg ništavila Srbija će za 10 godina postati moderna država , sada kada je narod iz Skupštine izbacio i poslednje nacionalističke stranke, omogućeno je da kurs Srbije i dalje bude okrenut prema zapadu. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 poceo si da se gubis u svojim lazima. Laganje je jako tesak sport, zar te nisu naucili da budes obazriviji ... Moji roditelji imaju težak stav i dan danas, desničari su u duši, to ne znači da sam i ja takav. Da jesam sigrno ne bi bio za Eu i sl. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Predviđanja Slobodana Miloševića iz 2000. godine Govor Slobodana Miloševića iz 2. oktobra 2000. godine otkriva šta je pokojni predsednik Jugoslavije očekivao da će zadesiti Srbiju, Crnu Goru i Balkan uopšte. Zanimljiv tekst... pokazuje kako je Milošević šupljoglavce plašio glupostima... promašio čovek sva "predviđanja" osim Kosova što i tada nije bilo teško predvideti... Justin Waters, Филозоф, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 12, 2014 Пријави Подели Написано Април 12, 2014 Ovo je veoma velika nekultura u diskusijama. Jedino koga može da diskredituje ovakav "argument" je onog ko ga iznosi. Strasno prosto, od nas nekulturnih, ovakvki kultuni i fini ko Crveni Baron, na red ne mogu da dodju A kako je ti vidis? Mislis da je onaj krug precnika 2 km po kojem se kreces Srbija? Nije to samo Srbija, to je srce Srbije - sumadija i pomoravlje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Ја и даље, кад налетим на тему, читам "ПРИВИЂАЊА Слободана Милошевића..." Crveni Baron and Млађони је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Zanimljiv tekst... pokazuje kako je Milošević šupljoglavce plašio glupostima... promašio čovek sva "predviđanja" osim Kosova što i tada nije bilo teško predvideti... Kosovo je on predvideo jos na Gazimestanu ....vec tada je znao sta se sprema Srbima sirom Juge ...na svu sr4ecu pa smo ispeli barem RS da oslobodimo ... Ali polako, solobodicemo i ostatak Srbije ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 vec tada je znao sta se sprema Srbima sirom Juge ... Нормално да је знао кад је он све то спремио. lab_man је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Нормално да је знао кад је он све то спремио. A sta je spremio? >Tudjmana, HDZ i ustaske uniforme po hrvatskoj? Organizovao napade na vojsku i ubijanje Srba po hrvatskoj? Orion је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Ма дај бро... Та његова параноја била је уједно и "self fulfilling prophecy". За све што је "предвидео" првенствено је био сам крив јер је 90% страдања изазвао својим ретардираним поступцима. Мрзи ме више да објашњавам очигледне ствари. Јанко and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Ма дај бро... Та његова параноја била је уједно и "self fulfilling prophecy". За све што је "предвидео" првенствено је био сам крив јер је 90% страдања изазвао својим ретардираним поступцима. Мрзи ме више да објашњавам очигледне ствари. Verovatno je i ovih 650 000 potpisnika za referendum za zabranu cirilice on nagovorio? Orion је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука