Jump to content

Predviđanja Slobodana Miloševića iz 2000. godine

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

То ти је као да ја малтретирам жену сваки дан и онда "предвидим" како постоји завера "злих сила" да ми је отму, па ће ме преварити са злим комшијом (који наравно у завери учествује), а на крају оставити и одвести децу.

Како је само зао тај свет! А ја сав праведан и невин...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

То ти је као да ја малтретирам жену сваки дан и онда "предвидим" како постоји завера "злих сила" да ми је отму, па ће ме преварити са злим комшијом (који наравно у завери учествује), а на крају оставити и одвести децу.

Како је само зао тај свет! А ја сав праведан и невин...

Sjajno si opisao poziciju Srba u Hrvatskoj. Problem je samo sto to ne vidis. A Miloske je bio komsija ....

• Волим 1

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

A kako je ti vidis? Mislis da je onaj krug precnika 2 km po kojem se kreces Srbija?

A kako se zove krug kojim se ti kreces? :-D

Kad se Mladja ranom zorom probudi, pocese ono sto mu je bog podario i ode do wc-a, on je vec pregazio vise Srbije no sto ces ti do kraja godine :-P

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ма дај бро...

Та његова параноја била је уједно и "self fulfilling prophecy". За све што је "предвидео" првенствено је био сам крив јер је 90% страдања изазвао својим ретардираним поступцима. Мрзи ме више да објашњавам очигледне ствари.

Predvijanje je to isto ko sto cu ja prorok sad da predividm da cu u sledecih mesec dana da se pokacim sa baronom oko neceg.

:)

Eto ja prorok isto ko sloba..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A kako se zove krug kojim se ti kreces? :-D

Kad se Mladja ranom zorom probudi, pocese ono sto mu je bog podario i ode do wc-a, on je vec pregazio vise Srbije no sto ces ti do kraja godine :-P

Gresis gtebra ... da bi me stigao treba mu jos barem 2 decenije i tada ce biti u poziciji u kojoj sam ja sada i opet cu je bolje poznavati ...

A za sada kruzi u ogranicenom prostoru, kao zlatna ribica u akvarijumu a misli da poznaje okean ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...