Mилена КШ Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 znaci crkavam od smejanja :pajapatak: :pajapatak: :pajapatak: Драшко and Данче* је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Данче* and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 18:54, Oglo рече Zoske, samo da znaš, od brige se skuplja Ааа,зато ти стално висиш на теми разбибрига... feeble, DankaM, Oglo and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 U srednjoj školi imala sam 47kg. Bila sam toliko mršava da su mi se na podlaktici jasno videle obe kosti. Imala sam komplekse zbog toga, nosila višeslojnu odeću da se to ne vidi, izbegavala sam čak i da se fotografišem. Pila sam raznorazne preparate za apetit i posle nekoliko godina sam dostigla željenu kilažu i figuru. Zadovoljna sam sadašnjom kilažom, zadovoljna sam što konačno imam žensko telo i ne izgledam više kao motka. Nisam više ni bleda ni anemična, konačno imam zdravu boju. Jedino čime nisam zadovoljna su zubi. Odrastala sam u vreme inflacije i 90-tih u malom mestu tako da nisu estetski pravilni,ali su bar moji i bar su zdravi. Na nekulturne, nevaspitane, ljubomorne i pakosne ženske komentare sam oguglala tj. na jedno uvo ih čujem a na drugo mi izađu iz glave. Zbog genetike i dečije boje glasa svi misle da sam mnogo mlađa, bude tu i komičnih situacija zbog toga, ma i onako zbog mešovite kože još uvek kupujem kozmetiku za mlade kao da je vreme stalo za mene Crnokosa, Пг, Никола Поповић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Možda zvuči čudno,ali.... :.mislise. ...da li ponekad osetite da vam je telo kao pridodato i da vi bukvalno nemate nikakve veze sa njim,osim te da ste neraskidivo povezani...na neki nepoznati način ? Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 21:47, Arsenija рече Možda zvuči čudno,ali.... :.mislise. ...da li ponekad osetite da vam je telo kao pridodato i da vi bukvalno nemate nikakve veze sa njim,osim te da ste neraskidivo povezani...na neki nepoznati način ? Misliš na onaj osećaj kad se ne prepoznaješ u ogledalu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Previše sam mršav za svoju visinu, imam 67 kg, a visok sam 185 cm, tako da to bi trebalo popraviti, prvenstveno zbog zdravlja, a potom i izgleda Zatim, imam krive zube. Ova dva mi smetaju na meni.Pored toga imam i devijaciju nosa i krivu kičmu, ali se oko ovoga već odavno ne opterećujem. Moj problem je što srljam iz krajnosti u krajnost, ili totalni nemar ili se opteretim do maksimuma... Лидија Миленковић, Arsenija and Пг је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 On 9. 4. 2014. at 21:54, Zero рече Moj problem je što srljam iz krajnosti u krajnost, ili totalni nemar ili se opteretim do maksimuma... Ne znam zašto se ljudi opterećuju izgledom,telo nam je dato. Treba samo voditi računa o zdravlju, higijeni i negovati se . I šta da radi sad,što ga pre zavolimo,biće nam lepši život . Kao dete sam nosila naočare,proteze......,a i dalje ne vidim i nemam lepe zube. Ali to je život. Zamislite kako je onim ljudima koji su se rodili bez zuba. Oni nikada u vilici nisu imali ni jedan jedini zubić. Celog života nose razne nadoknade. Nije im lako. Sećam se da sam kao tinejdžerka sa 15 godina u biblioteci pozajmila knjigu na čijoj je zadnjij strani bio zabeležen jedan citat " Bio sam tužan zato što nemam nove cipele sve dok nisam video čoveka bez nogu " Драшко, Sanja Т., Џуманџи and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Interesantna je jer nije ista kao ostale. Smjelo...ne uklapa se.Ipak, meni posebno lijepa Данче*, JESSY, Никола Поповић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 10, 2014 Пријави Подели Написано Април 10, 2014 Telo bi trebalo da je u skladu sa dušom i da se ne protivi svoje originalnosti i različitosti. Lepota ima savršenu i beskonačnu lepezu nijansi ali ako ih duša "ne nosi" i "ne pokazuje", onda lepota postaje pasivna i nedorečena a to priznaćemo,smeta prvo nama. Џуманџи and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 22, 2014 Пријави Подели Написано Јун 22, 2014 On 9. 4. 2014. at 21:54, Zero рече Previše sam mršav za svoju visinu, imam 67 kg, a visok sam 185 cm, tako da to bi trebalo popraviti, prvenstveno zbog zdravlja, a potom i izgleda Zatim, imam krive zube. Ova dva mi smetaju na meni. Pored toga imam i devijaciju nosa i krivu kičmu, ali se oko ovoga već odavno ne opterećujem. Moj problem je što srljam iz krajnosti u krajnost, ili totalni nemar ili se opteretim do maksimuma... Да нисмо род, брате рођо? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 23, 2014 Пријави Подели Написано Јун 23, 2014 On 9. 4. 2014. at 9:59, Никола Поповић рече Ако нисте, зашто нисте? Шта вас мучи у том погледу? Muči me ogledalo,previše je veliko da bih ga tako lako iznela iz kuće. "Poslije plača se pogledam u ogledalo i kad vidim koliko sam ružna, samo nastavim plakati."-https://www.facebook.com/ispovest/posts/603096556407746 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Август 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2014 ovih dana se osecam pomalo raspalo, dakle privlacnost = minimum. Ali zato za mesec dana kad se doćeram u red.... Trifke and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Kakvi zadovoljna. Previše sam guzata. To se iz zadnjeg trapa proširilo i na donji deo tela pa od struka naniže izgledam kao crnkinja. Mada koliko sam bila ranije bez samopouzdanja,sad je sjajno, još bi se moglo i reći da sam prihvatila činjenicu da sam isuviše lenja i nedisciplinovana da bih skinula 10 kila (možda 15) i da bi mi bilo bolje da prihvatim da izgledam tako kako izgledam. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 13, 2014 Пријави Подели Написано Август 13, 2014 Zdrava,prava,funkcionalna,zadovoljna.Sta ces vise. Џуманџи, Trifke and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука