Jump to content

СЕНЗАЦИОНАЛНО! ШОКАНТНО! ИЈУ! 37+

Препоручена порука

znaci crkavam od smejanja  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  12:smeha:  :pajapatak:  :pajapatak:  :pajapatak:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 100
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 9. 4. 2014. at 18:54, Oglo рече

Zoske, samo da znaš, od brige se skuplja

Ааа,зато ти стално висиш на теми разбибрига... :)))

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

U srednjoj školi imala sam 47kg. Bila sam toliko mršava da su mi se na podlaktici jasno videle obe kosti. Imala sam komplekse zbog toga, nosila višeslojnu odeću da se to ne vidi, izbegavala sam čak i da se fotografišem. Pila sam raznorazne preparate za apetit i posle nekoliko godina sam dostigla željenu kilažu i figuru. Zadovoljna sam sadašnjom kilažom, zadovoljna sam što konačno imam žensko telo i ne izgledam više kao motka.

Nisam više ni bleda  ni anemična, konačno imam zdravu boju. Jedino čime nisam zadovoljna su zubi. Odrastala sam u vreme inflacije i 90-tih u malom mestu tako da nisu estetski pravilni,ali su bar moji i bar su zdravi. Na nekulturne, nevaspitane, ljubomorne i pakosne ženske komentare sam oguglala tj. na jedno uvo ih čujem a na drugo mi izađu iz glave. Zbog genetike i dečije boje glasa svi misle da sam mnogo mlađa, bude tu i komičnih situacija zbog toga, ma i onako zbog mešovite kože još uvek kupujem kozmetiku za mlade kao da je vreme stalo za mene :))

Подели на овим сајтовима

Možda zvuči čudno,ali.... :.mislise. ...da li ponekad osetite da vam je telo kao pridodato i da vi bukvalno nemate nikakve veze sa njim,osim te da ste neraskidivo povezani...na neki nepoznati način ? :945729:

:351780:

Подели на овим сајтовима

On 9. 4. 2014. at 21:47, Arsenija рече

Možda zvuči čudno,ali.... :.mislise. ...da li ponekad osetite da vam je telo kao pridodato i da vi bukvalno nemate nikakve veze sa njim,osim te da ste neraskidivo povezani...na neki nepoznati način ? :945729:

Misliš na onaj osećaj kad se ne prepoznaješ u ogledalu?

Подели на овим сајтовима

Previše sam mršav za svoju visinu, imam 67 kg, a visok sam 185 cm, tako da to bi trebalo popraviti, prvenstveno zbog zdravlja, a potom i izgleda :)
Zatim, imam krive zube. Ova dva mi smetaju na meni.

Pored toga imam i devijaciju nosa i krivu kičmu, ali se oko ovoga već odavno ne opterećujem. Moj problem je što srljam iz krajnosti u krajnost, ili totalni nemar ili se opteretim do maksimuma...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

On 9. 4. 2014. at 21:54, Zero рече
Moj problem je što srljam iz krajnosti u krajnost, ili totalni nemar ili se opteretim do maksimuma...

Ne znam zašto se ljudi opterećuju izgledom,telo nam je dato.

Treba samo voditi računa o zdravlju, higijeni i negovati se .

I šta da radi sad,što ga pre zavolimo,biće nam lepši život .

Kao dete  sam nosila naočare,proteze......,a i dalje ne vidim i nemam lepe  zube. Ali to je život.

Zamislite kako je onim ljudima koji su se rodili bez zuba. Oni nikada u vilici nisu imali ni jedan jedini zubić. Celog života nose razne nadoknade.

Nije im lako.

Sećam se da sam kao tinejdžerka sa 15 godina u biblioteci pozajmila knjigu na čijoj je zadnjij strani bio zabeležen jedan citat " Bio sam tužan zato što nemam nove cipele sve dok nisam video čoveka bez nogu "

Подели на овим сајтовима

Telo bi trebalo da je u skladu sa dušom i da se ne protivi svoje originalnosti i različitosti.

Lepota ima savršenu i beskonačnu lepezu nijansi ali ako ih duša "ne nosi" i "ne pokazuje", onda lepota postaje pasivna i nedorečena a to priznaćemo,smeta prvo nama.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  On 9. 4. 2014. at 21:54, Zero рече

Previše sam mršav za svoju visinu, imam 67 kg, a visok sam 185 cm, tako da to bi trebalo popraviti, prvenstveno zbog zdravlja, a potom i izgleda :)

Zatim, imam krive zube. Ova dva mi smetaju na meni.

Pored toga imam i devijaciju nosa i krivu kičmu, ali se oko ovoga već odavno ne opterećujem. Moj problem je što srljam iz krajnosti u krajnost, ili totalni nemar ili se opteretim do maksimuma...

Да нисмо род, брате рођо?  :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 9. 4. 2014. at 9:59, Никола Поповић рече
Ако нисте, зашто нисте? Шта вас мучи у том погледу?

Muči me ogledalo,previše je veliko da bih ga tako lako iznela iz kuće.

"Poslije plača se pogledam u ogledalo i kad vidim koliko sam ružna, samo nastavim plakati."-https://www.facebook.com/ispovest/posts/603096556407746

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

ovih dana se osecam pomalo raspalo, dakle privlacnost = minimum. 

Ali zato za mesec dana kad se doćeram u red.... :D 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Kakvi zadovoljna. Previše sam guzata. To se iz zadnjeg trapa proširilo i na donji deo tela pa od struka naniže izgledam kao crnkinja. Mada koliko sam bila ranije bez samopouzdanja,sad  je sjajno, još bi se moglo i reći da sam prihvatila činjenicu da sam isuviše lenja i nedisciplinovana da bih skinula 10 kila (možda 15) i da bi mi bilo bolje da prihvatim da izgledam tako kako izgledam. 

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...