Драшко Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 On 6. 4. 2014. at 19:22, Ayla рече kada su te ruke poslednji put oprane? I šta je poslednje što su ruke dirale ines је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 On 6. 4. 2014. at 19:22, Ayla рече Rukovanje izbjegavam kad god mogu...ne vidim ništa lijepo niti korisno u tome. Stisak blag ili jak, siguran ili ne, apsolutno me ne okupira...samo pitanje - kada su te ruke poslednji put oprane? tačno, i ja izbegavam, ima ljudi koji uopšte ne peru ruke kad izlaze iz wc-a Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 http://www.dragas.biz/index.php?option=com_content&view=article&id=10068:gnjecavo&catid=144:reagovanja&Itemid=123 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 On 7. 4. 2014. at 20:13, Иван ♪♫ рече tačno, i ja izbegavam, ima ljudi koji uopšte ne peru ruke kad izlaze iz wc-aNekad je wc mala maca za ono što je po autobusima Иван ♪♫ and ИгорМ је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 On 11. 4. 2014. at 12:42, Саша од Москве рече Nekad je wc mala maca za ono što je po autobusima a tek vazduh... i onako je zdravije ici peske Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 U nekim drugim kulturama nas srdačan stisak ruke može biti negativno protumačen i u takvim sredinama je tipičan ovlaš/mlak stisak.treba biti oprezan sa govorom tela. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 On 11. 4. 2014. at 13:59, Bokisha рече U nekim drugim kulturama nas srdačan stisak ruke može biti negativno protumačen i u takvim sredinama je tipičan ovlaš/mlak stisak.treba biti oprezan sa govorom tela. ali je meni logično - da ne kažem prirodno da se obavestim o običajima zemlje u koju putujem, sad me baš zainteresovalo koje to kulture praktikuju ovlaš rukovanje Натан, JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2014 On 11. 4. 2014. at 14:36, Саша од Москве рече sad me baš zainteresovalo koje to kulture praktikuju ovlaš rukovanje Бокиша је тренутно негде на истоку.... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 чврст стисак обавезно. Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 ja imam problem s tim jer imam povredu na ruci ali nužda je majka svih izuma - ne rukujem se šalim se, kada ipak procenim da smem da se rukujem, obavezno se brzo i odlučno unesem šakom u protivničku šaku, jer na taj način neće stići da te stisne preko prstiju i zglobova, već će stisnuti debeli deo šake, koji je jači, a i sama činjenica da je deblji deo znači da nasilnik neće moći dovoljno da zatvori svoju šaku da bi ostvario stisak, znači reaguješ brzo i pozicioniraš se kako tebi odgovara, plus imaš priliku da stisneš prvi i time ga još više oslabiš mada ima ljudi sa monstruoznim stiskom, s njima se ne treba rukovati, ne znam kolko ono gore pomaže kod takvih, njima treba reći da nisi prao ruke Саша од Москве, Vesna Milovic and Титаник је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 On 11. 4. 2014. at 16:52, Иван ♪♫ рече ja imam problem s tim jer imam povredu na ruci ali nužda je majka svih izuma - ne rukujem se šalim se, kada ipak procenim da smem da se rukujem, obavezno se brzo i odlučno unesem šakom u protivničku šaku, jer na taj način neće stići da te stisne preko prstiju i zglobova, već će stisnuti debeli deo šake, koji je jači, a i sama činjenica da je deblji deo znači da nasilnik neće moći dovoljno da zatvori svoju šaku da bi ostvario stisak, znači reaguješ brzo i pozicioniraš se kako tebi odgovara, plus imaš priliku da stisneš prvi i time ga još više oslabiš mada ima ljudi sa monstruoznim stiskom, s njima se ne treba rukovati, ne znam kolko ono gore pomaže kod takvih, njima treba reći da nisi prao ruke Ovo ti je ekstra - ODLIČNA strategija protiv šakodrobilica Kao i protiv monstruoznog stiska Иван ♪♫ and Титаник је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Имам огромне руке па нисам "угрожен", али ме баш нервира када се неко иживљава стиском при руковању. Дође ми да га шутнем између ногу - што је такође добра стратегија... Титаник, Саша од Москве and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Наравно да обраћам пажњу, не сувише зато што хоћу, него зато што морам. Па моја рука је у туђој, зар не ?! Преферирам јачи стисак руке (уколико се рукујем са себи дораслом особом), али наравно никада сувише јак, који би подсјећао на иживљавање (што је увијек иритирајуће). Исто тако, нервира ме руковање са мушком особом, која има стисак руке као тетка. Manolis, Титаник, Anette and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 On 11. 4. 2014. at 17:50, Саша од Москве рече Ovo ti je ekstra - ODLIČNA strategija protiv šakodrobilica Kao i protiv monstruoznog stiska može i ovako: http://i.imgur.com/DpSATbu.gif Саша од Москве and Megas Doux је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 11, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 11, 2014 On 11. 4. 2014. at 16:52, Иван ♪♫ рече kada ipak procenim da smem da se rukujem, obavezno se brzo i odlučno unesem šakom u protivničku šaku, jer na taj način neće stići da te stisne preko prstiju i zglobova, već će stisnuti debeli deo šake, koji je jači, a i sama činjenica da je deblji deo znači da nasilnik neće moći dovoljno da zatvori svoju šaku da bi ostvario stisak, znači reaguješ brzo i pozicioniraš se kako tebi odgovara, plus imaš priliku da stisneš prvi i time ga još više oslabiš kakva tehnika...razradjena u detalje..... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука