Jump to content

Обраћате ли пажњу на стисак руке....?

Препоручена порука

On 6. 4. 2014. at 19:22, Ayla рече
kada su te ruke poslednji put oprane?

I šta je poslednje što su ruke dirale 0703_read

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 6. 4. 2014. at 19:22, Ayla рече

Rukovanje izbjegavam kad god mogu...ne vidim ništa lijepo niti korisno u tome.

Stisak blag ili jak, siguran ili ne, apsolutno me ne okupira...samo pitanje - kada su te ruke poslednji put oprane?

tačno, i ja izbegavam, ima ljudi koji uopšte ne peru ruke kad izlaze iz wc-a

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

On 7. 4. 2014. at 20:13, Иван ♪♫ рече

tačno, i ja izbegavam, ima ljudi koji uopšte ne peru ruke kad izlaze iz wc-a

Nekad je wc mala maca za ono što je po autobusima :)

Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме.

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

U nekim drugim kulturama nas srdačan stisak ruke može biti negativno protumačen i u takvim sredinama je tipičan ovlaš/mlak stisak.treba biti oprezan sa govorom tela.

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

On 11. 4. 2014. at 13:59, Bokisha рече

U nekim drugim kulturama nas srdačan stisak ruke može biti negativno protumačen i u takvim sredinama je tipičan ovlaš/mlak stisak.treba biti oprezan sa govorom tela.

ali je meni logično - da ne kažem prirodno da se obavestim o običajima zemlje u koju putujem, sad me baš zainteresovalo koje to kulture praktikuju ovlaš rukovanje :)

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

On 11. 4. 2014. at 14:36, Саша од Москве рече
sad me baš zainteresovalo koje to kulture praktikuju ovlaš rukovanje :)
Бокиша је тренутно  негде на истоку.... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ja imam problem s tim jer imam povredu na ruci

ali nužda je majka svih izuma - ne rukujem se :)

šalim se, kada ipak procenim da smem da se rukujem, obavezno se brzo i odlučno unesem šakom u protivničku šaku, jer na taj način neće stići da te stisne preko prstiju i zglobova, već će stisnuti debeli deo šake, koji je jači, a i sama činjenica da je deblji deo znači da nasilnik neće moći dovoljno da zatvori svoju šaku da bi ostvario stisak, znači reaguješ brzo i pozicioniraš se kako tebi odgovara, plus imaš priliku da stisneš prvi i time ga još više oslabiš

:)

mada ima ljudi sa monstruoznim stiskom, s njima se ne treba rukovati, ne znam kolko ono gore pomaže kod takvih, njima treba reći da nisi prao ruke :)

Подели на овим сајтовима

On 11. 4. 2014. at 16:52, Иван ♪♫ рече

ja imam problem s tim jer imam povredu na ruci

ali nužda je majka svih izuma - ne rukujem se :)

šalim se, kada ipak procenim da smem da se rukujem, obavezno se brzo i odlučno unesem šakom u protivničku šaku, jer na taj način neće stići da te stisne preko prstiju i zglobova, već će stisnuti debeli deo šake, koji je jači, a i sama činjenica da je deblji deo znači da nasilnik neće moći dovoljno da zatvori svoju šaku da bi ostvario stisak, znači reaguješ brzo i pozicioniraš se kako tebi odgovara, plus imaš priliku da stisneš prvi i time ga još više oslabiš

mada ima ljudi sa monstruoznim stiskom, s njima se ne treba rukovati, ne znam kolko ono gore pomaže kod takvih, njima treba reći da nisi prao ruke :)

:))

Ovo ti je ekstra - ODLIČNA strategija protiv šakodrobilica :D

Kao i protiv monstruoznog stiska :)))

Арапска пословица

Подели на овим сајтовима

Имам огромне руке па нисам "угрожен", али ме баш нервира када се неко иживљава стиском при руковању. Дође ми да га шутнем између ногу - што је такође добра стратегија... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Наравно да обраћам пажњу, не сувише зато што хоћу, него зато што морам. Па моја рука је у туђој, зар не ?!

Преферирам јачи стисак руке (уколико се рукујем са себи дораслом особом), али наравно никада сувише јак, који би подсјећао на иживљавање (што је увијек иритирајуће). Исто тако, нервира ме руковање са мушком особом, која има стисак руке као тетка. 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

On 11. 4. 2014. at 17:50, Саша од Москве рече

:))

Ovo ti je ekstra - ODLIČNA strategija protiv šakodrobilica :D

Kao i protiv monstruoznog stiska :)))

može i ovako:

DpSATbu.gif

http://i.imgur.com/DpSATbu.gif

Подели на овим сајтовима

On 11. 4. 2014. at 16:52, Иван ♪♫ рече
kada ipak procenim da smem da se rukujem, obavezno se brzo i odlučno unesem šakom u protivničku šaku, jer na taj način neće stići da te stisne preko prstiju i zglobova, već će stisnuti debeli deo šake, koji je jači, a i sama činjenica da je deblji deo znači da nasilnik neće moći dovoljno da zatvori svoju šaku da bi ostvario stisak, znači reaguješ brzo i pozicioniraš se kako tebi odgovara, plus imaš priliku da stisneš prvi i time ga još više oslabiš
kakva tehnika...razradjena u detalje..... :))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...