Jump to content

Србија поново пред историјским избором

Оцени ову тему

Куда Србине!?  

28 члановâ је гласало

1. 1. Шта нам ваља чинити?

• Приклонити се западу
      9
    • Покушати остати неутрални
      5
    • Приклонити се Русима
      14

Препоручена порука

Поверење на изборима је дато Александру Вучићу, надајмо се да је свестан важности и тежине историјских одлука које ће морати ускоро да донесе.

Право на грешку тешко да постоји без озбиљних последица по наш народ.

Русија и Запад ставили су дешавањима у Украјини цео свет пред јасан избор.

Систем балансирања по узору на Тита између истока и запада просто за Србију више није могућ.

Ком се овоземаљском царству приволети - питамо се?

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Sta je sada ovo? Opet ti odbili od plate u Deligradskoj pa inteziviras anketiranje na forumu? Vec si otvarao ankete, prosla ti je gotovo identicna. Video si da ljudi ne sljive rusofilicarstvo a to se moglo videti i na izborima. Ne znam dokle mislis da spamujes sa ovim anketama?!

Подели на овим сајтовима

Konstatno neki istorijski izbori izmedju Rusije i Zapada u sukobu koji postoji uglavnom u glavama Srba. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Право на грешку тешко да постоји без озбиљних последица по наш народ

Народ у твојој држави је одлучио... Шта те се сматра како ћемо ми овде да одаберемо!? 

Подели на овим сајтовима

plate u Deligradskoj

Препуштам теби ту плату видим да ти треба, само неке плате спомињеш.

Мени више пара не треба имам сасвим довољно.

rusofilicarstvo

Не сврставам се ја у русофиле.

Русију волим на свој начин.

Народ у твојој држави је одлучио... Шта те се сматра како ћемо ми овде да одаберемо!? 

О којој држави ти причаш?

Нисам ја Рус ни шваба ни хрват.

Србија је моја држава и нема те силе која ће ми то оспорити.

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Sto se ponasate neprijateljski prema coveku?!

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Sto se ponasate neprijateljski prema coveku?!

Није то ништа прошао је Србин и горе мада морам признати да ми је често јако криво што су Срби кроз векове ударали једни на друге па тако многи настављају и данас.

Али ево видим неки чак имају ексклузивна права на Србство па чим ниси по њиховом аршину одмах си неки изрод.

Подели на овим сајтовима

О којој држави ти причаш?   Нисам ја Рус ни шваба ни хрват.   Србија је моја држава и нема те силе која ће ми то оспорити.

Причам о томе да живиш у Републици Хрватској..

Зато сам и рекао да је твоја држава (у којој живиш) већ одлучила...

Нити сам помињао Русе, Швабе и Хрвате, нити сам ти оспорио твој доживљај Републике Србије као твоје државе...

Према томе-води рачуна када износиш своје импресије...

Подели на овим сајтовима

Причам о томе да живиш у Републици Хрватској..

Зато сам и рекао да је твоја држава (у којој живиш) већ одлучила...

Нити сам помињао Русе, Швабе и Хрвате, нити сам ти оспорио твој доживљај Републике Србије као твоје државе...

Према томе-води рачуна када износиш своје импресије...

Ја живим у Хрватској али какве то има везе са било чим?

То јесте само моје место телесног пребивања и са ставовима хрватске владе немам ништа заједничко.

И шта сад?  Што је неко у Србији он је онда и више Србин него неко у Хрватској мада у мом селу процентуално има више Срба него у Београду или на пример код тебе у Земуну и шта ћемо сад?

Подели на овим сајтовима

Ај ти друже мало одмори...

Подели на овим сајтовима

Konstatno neki istorijski izbori izmedju Rusije i Zapada u sukobu koji postoji uglavnom u glavama Srba. 

Mnogo mi je smešan taj izbor 'ili..ili'. Juče sam čuo na vestima: znaš kolika je trgovinska razmena između Rusije i EU? Milijardu evra. DNEVNO. I još ima ljudi koji se tripuju da su to neke zaraćene strane, protivnici ili šta ti ja znam...oni su toliko ekonomski povezani i zavisni jedni od drugih, pukli bi ko zvečke kad bi stvarno počeo neki novi hladni rat između njih (koji se za neke izgleda nikad nije ni završio :) ).

Подели на овим сајтовима

Mnogo mi je smešan taj izbor 'ili..ili'. Juče sam čuo na vestima: znaš kolika je trgovinska razmena između Rusije i EU? Milijardu evra. DNEVNO. I još ima ljudi koji se tripuju da su to neke zaraćene strane, protivnici ili šta ti ja znam...oni su toliko ekonomski povezani i zavisni jedni od drugih, pukli bi ko zvečke kad bi stvarno počeo neki novi hladni rat između njih (koji se za neke izgleda nikad nije ni završio :) ).

Тачно...али то не значи да сукоб не постоји...шта више, он је све извеснији...природа великих политичких, војних и финансијско-економских сила јесте таква да је ширење геополитичког и сваког другог интереса, на један, други или неки десети начин, нормативна димензија која је интристична истој (природи великих сила), тако да је дефинитиван и отворен сукоб између великих политичких сила у будућности неминован.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Србија је пред историјским избором да ли ће се бавити "историјским изборима" или коначно средити своје запуштено двориште. 

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

"Пре 15 година сте незаконито бомбардовали Србе и отели им Косово! Па зашто да не пробате и нас да нападнете и отмете нам Крим?!"

Владимир Владимирович Путин

СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...