Jump to content

Druga strana sreće u službi fotografije - ne zatvaraj oči...

Препоручена порука

Aјла, искрено да ти кажем, та фотографија је објављена у једној књизи али после толико година налетим на њу на Фб у једној групи ...

Иако знам за њу и све је то ок, али када сам је видела објављену баш сам се потресла јер у исто време моја породица покушава да нађе икакав писани траг а да није Италијански документ, да је тај човек уопште и постојао и живео на тлу тадашњих Берана. У књигама смо уписани баба, отац и ја која сам рођена у Србији ?!?!?!?

А њега нема... споменик су му подигли али да га нађеш у обичним књигама, нема га... Страшно. 

Његове муке и муке његове ситне ђеце (четворо сирочади, најстарији је био мој отац са пуних 4 година).

То је рат и беда... али идемо даље...

Подели на овим сајтовима

А њега нема... споменик су му подигли али да га нађеш у обичним књигама, нема га... Страшно. 

Ima...ima @Yoko :)

"Pokoljenje za pjesnu stvoreno

vile će se grabit o vjekove

da vam vjence dostojne sapletu

vaš će primjer učiti pjevača

kako treba s besmrtnošću zborit."

Подели на овим сајтовима

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ovo ću oprostiti zbog tvoje mladosti, ali sine...sa ovim se ne šali  dobar decko 

Shvatio? :)

U pravu si, ali mislim da je Benksi samo hteo da podseti svoje sunarodnike šta je njihova "demokratija" donela i Vijetnamu, a i njima, a sada i ostalim zemljama u kojima se vrše vojne intervencije...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...