Џуманџи Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Pa i jesi... https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/e3/69/76/e3697688477b21902fa97a8a681e3106.jpg Шифра: Bejbi, vi shud sti(n)k tgedr! Плутон, Лидија Миленковић, Ayla and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Bejbi, vi shud sti(n)k tgedr! Ahh det l'amour. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ahh det l'amour.Dejo eno te na tv1000 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Кратос, АлександраВ, Maslacak_ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Март 13, 2016 Пријави Подели Написано Март 13, 2016 Mene najbolje opisuju moji djaci: jedan od sastava opisi svoju uciteljicu to je bio poklon za moj rodjendan,kad sam im rekla da slobodno napisu sta misle i kako me dozivljavaju a deca ko deca brutalno iskrena ...ja mnogo volim moju uciteljicu Sofiju..ona se uvek smeje, stalno ima sjajne usne i neke velike mindjuse...voli glasno da prica, a zna i da vikne da mi se najezi kosa na glavi stalno nam prica kako je vazno, da budemo dobri i posteni, kao da ja to ne znam...mama me ucila... uvek dodje pre vremena i gleda na sat kad mi ulazimo...a ja kasnim jer su se mama i tata svadjali zbog tatinog hrkanja.. volim kad nam prica o nasoj istoriji i tad smo svi mirni..i jedino tad...a ona kaze da su geni cudo i onda pocne da nam objasnjava sta su to geni... jednom nisam bio miran, pa me isterala napolje i tad sam bio bas ljut... drugi put kad sam trebao ici u cosak,pobegao sam u wc i zakljucao se, a uciteljica me molila da otvorim..posle sam dobio batine od tate.. za Svetog Savu sam dobio pohvalnicu za pesmu koju sam napisao, a to sam naucio od uciteljice. sastav je napisao decak od 8 godina ps.zanimljivo je da su skoro svi na pocetku napisali kako me mnogo vole, a posle su bili surovo iskreni . 3006, Војвода7, -Владимир- and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 14, 2016 Пријави Подели Написано Април 14, 2016 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 "Ako nekome treba ljubavni savet,evo ja znam kako ne treba" Рапсоди, Драшко and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 On 3/12/2016 at 13:15, Ayla рече To bih bila ja. Da dodam...greškom, cijenjenog mi frizera, nisam više brineta, ali ostavih ga u životu, nije loše. Pokazah i dokazah visok prag tolerancije. (moram priznati, bila je gužva, i nije imalo smisla negodovati) АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 1 minute ago, Ayla рече Da dodam...greškom, cijenjenog mi frizera, nisam više brineta, ali ostavih ga u životu, nije loše. Pokazah i dokazah visok prag tolerancije. (moram priznati, bila je gužva, i nije imalo smisla negodovati) plava ili crna? Лапис Лазули and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 3 minutes ago, Ayla рече Da dodam...greškom, cijenjenog mi frizera, nisam više brineta, ali ostavih ga u životu, nije loše. Pokazah i dokazah visok prag tolerancije. (moram priznati, bila je gužva, i nije imalo smisla negodovati) Фотографија или се није догодило. АлександраВ, Sanja Т. and Ayla је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 minutes ago, Снежана рече plava ili crna? Kako je prirodno plava, sada sam ti bakarna, evo dvije noći. Ispraće se, nadam se. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 11 minutes ago, -Владимир- рече Фотографија или се није догодило. Ja bih tebi vjerovala na riječ. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 Глупо ми је некако да говорим сам о себи. Више волим да о мени говоре они који са мном проводе добар део времена, они најбоље знају ко сам и какав сам. : Иде до подрумских сужања да сведоче о Његовој доброти и милости : Драшко, -Владимир- and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 -Владимир-, Драшко, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 28, 2016 Пријави Подели Написано Мај 28, 2016 33 minutes ago, RYLAH рече Глупо ми је некако да говорим сам о себи. Више волим да о мени говоре они који са мном проводе добар део времена, они најбоље знају ко сам и какав сам. : Иде до подрумских сужања да сведоче о Његовој доброти и милости : АлександраВ and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука