Jump to content

Како бисте себе описали...?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Шифра: Bejbi, vi shud sti(n)k tgedr! :)))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Mene najbolje opisuju moji djaci:

jedan od sastava opisi svoju uciteljicu :) to je bio poklon za moj rodjendan,kad sam im rekla da slobodno

napisu sta misle i kako me dozivljavaju :) a deca ko deca brutalno iskrena :smeh1:

...ja mnogo volim moju uciteljicu Sofiju..ona se uvek smeje, stalno ima sjajne usne

i neke velike mindjuse...voli glasno da prica, a zna i da vikne da mi se najezi kosa na glavi

stalno nam prica kako je vazno, da budemo dobri i posteni, kao da ja to ne znam...mama me ucila...

uvek dodje pre vremena i gleda na sat kad mi ulazimo...a ja kasnim jer su se mama i tata svadjali zbog tatinog hrkanja..

volim kad nam prica o nasoj istoriji i tad smo svi mirni..i jedino tad...a ona kaze da su geni cudo i onda pocne da nam objasnjava

sta su to geni...

jednom nisam bio miran, pa me isterala napolje i tad sam bio bas ljut...

drugi put kad sam trebao ici u cosak,pobegao sam u wc i zakljucao se, a uciteljica me molila da otvorim..posle sam dobio batine od tate..

za Svetog Savu sam dobio pohvalnicu za pesmu koju sam napisao, a to sam naucio od uciteljice.

sastav je napisao decak od 8 godina

ps.zanimljivo je da su skoro svi na pocetku napisali kako me mnogo vole, a posle su bili surovo iskreni :smeh1:

.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 1 month later...
On 3/12/2016 at 13:15, Ayla рече

To bih bila ja. :)

Da dodam...greškom, cijenjenog mi frizera, nisam više brineta, ali ostavih ga u životu, nije loše.
Pokazah i dokazah visok prag tolerancije.

(moram priznati, bila je gužva, i nije imalo smisla negodovati)

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ayla рече

Da dodam...greškom, cijenjenog mi frizera, nisam više brineta, ali ostavih ga u životu, nije loše.

plava ili crna? :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Ayla рече

Фотографија или се није догодило. 

Подели на овим сајтовима

Глупо ми је некако да говорим сам о себи. Више волим да о мени говоре они који са мном проводе добар део времена, они најбоље знају ко сам и какав сам.

: Иде до подрумских сужања да сведоче о Његовој доброти и милости :

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

33 minutes ago, RYLAH рече

Глупо ми је некако да говорим сам о себи. Више волим да о мени говоре они који са мном проводе добар део времена, они најбоље знају ко сам и какав сам.

: Иде до подрумских сужања да сведоче о Његовој доброти и милости :

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...