JESSY Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 ...шта је то што вас дефинише као личност....? ...у којим врлинама или манама предњачите...? ...који су ваши таленти....?.....карактерне особине...? ...може се дати и физички опис..... Данче*, Ненад Р. and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 То препуштам другима да ме оцене .Они ће то да ураде непристрасно Што се тиче изгледа толико сам леп да може неко да стави моју слику у шталу да плаши пацове да не узнемиравају стоку. Драшко, Данче*, Trifke and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 ...шта је то што вас дефинише као личност....? ...у којим врлинама или манама предњачите...? ...који су ваши таленти....?.....карактерне особине...? ...може се дати и физички опис..... 1.valjda to sto imam svoje Ja 2.skromna sam(u nekim stvarima),mana mi je sto mogu biti ponekad zlopamtilo... 3.zakrzljali talenat za rime ni ja sama ne razumem svoj karakter 4.bucka sam,i bas sam zadovoljna;ko me voli takvu voli me,ko ne nek proseta malo Trifke, Караконџула, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 1.valjda to sto imam svoje Ja 2.skromna sam(u nekim stvarima),mana mi je sto mogu biti ponekad zlopamtilo... 3.zakrzljali talenat za rime ni ja sama ne razumem svoj karakter 4.bucka sam,i bas sam zadovoljna;ko me voli takvu voli me,ko ne nek proseta malo a i sto Nele kaze najbolje pusti da te drugi procene nepristrasno Trifke and Данче* је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2014 a i sto Nele kaze najbolje pusti da te drugi procene nepristrasno не, напротив....тема је да ви лично опишете себе...каквим себе сматрате.... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 ...шта је то што вас дефинише као личност....? ...у којим врлинама или манама предњачите...? ...који су ваши таленти....?.....карактерне особине...? ...може се дати и физички опис..... Ja sam kao voda-uvek nadjem načina da nadjem put . P.s. A da ne zaboravimo ni....to da... Pre godinu dana sam se registrovala na forumu. Danas mi je ŽRU rodjendan i niko da mi čestita. Ni jedan poklon,niko da se seti ,niko da mi posveti psemu ili temu ili da mi ukaže pažnu koja mi pripada jer je ipak to moj rodjendan,a ne neki tamo nevažan i bezveze dan.Moj dan na ŽRU,kad svi treba da me vole.... ... i da ja budem u centru pažnje,a ne neki drugi forumaši koji čak i ne slave rodjendan danas. P.s.s. Lol Драшко, Плутон, Anika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 не, напротив....тема је да ви лично опишете себе...каквим себе сматрате.... Ajde Jessy ti. Opisi sebe! Mилена КШ, Лапис Лазули and Биљана је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Март 23, 2014 Пријави Подели Написано Март 23, 2014 http://hellodesigners.ru/?w=4541 :bendoff: Караконџула, Саша од Москве, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 23, 2014 Пријави Подели Написано Март 23, 2014 Ја сам ти од све по мало емотивно луда ,понекад и наивна јер често верујем људима ,умем да одбраним свој став када сам нешто у праву и када ми се нека неправда учини(калимеро) велики сам перфекциониста(педантерија),мада то понекад може бити и мана. Тврдоглава :.mislise. ,ако погрешим умем да затражим опроштај и да се извиним. Задовољна сам собом и својим спољашним и унутрашњим изгледом. И мој мото је:"ко ме воли нек се дружи,ко ме не воли нек продужи!" Драшко, Дијана., Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2014 Ajde Jessy ti. Opisi sebe! pa evo...da ti ispunim zelju.... brza sam, brbljiva.....dakle, nisam mirna i stalozena....uvek aktivna.... puno se smejem.... jako volim da pomazem ljudima....i da ih branim od drugih....ponekad preterujem u tome....sto se toliko mesam....ali moram da isteram pravdu, pa to ti je.... aliluja, Саша од Москве, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 23, 2014 Пријави Подели Написано Март 23, 2014 Што жене воле да се хвале Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 23, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2014 Што жене воле да се хвале :.mislise. ajde se i ti malo pohvali..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Март 23, 2014 Пријави Подели Написано Март 23, 2014 :.mislise. ajde se i ti malo pohvali..... Не бих да се урекнем aliluja, JESSY and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Велика уста и дугачак језик... . Ко нађе са чим да ме похвали, водим га на лимунаду Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Ко нађе са чим да ме похвали, водим га на лимунаду dogovoreno...kada me vodis....? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука