Jump to content

Референдум на Криму

Оцени ову тему

Препоручена порука

Посебно је радио тај Црвени Барон.

па ти онда удри по Ђури...али опростиће ти Ђура..

То ће да створи лош утисак о мени? Па не видим да је нешто створило лош утисак о њима. Форумска логика ти је овако - ко прича ок причу са којом се слажем тај ми је ок, ко прича супротно тај није. Без обзира како се понаша.

Твоја прича нема везе са истином...већ ти је скренута пажња на твоје гугл и вики образовање...немаш ти појма шта се дешавало по рвацкој пре него си се родио...

Моја логика је следећа - ко изврће чињенице и прича неистине је лажов и манипулатор...Без обзира да ли је свесно или несвесно, из незнања или зле намере... 

Подели на овим сајтовима

Ја сам се право да ти кажем чудила што си лајковао неке моје постове :))

(опростите на офф)

Lajkujem ja i Baronove i Ziskarove kad mi se svidjaju. Nemam ja tih predrasuda. :)

Твоја прича нема везе са истином...већ ти је скренута пажња на твоје гугл и вики образовање...немаш ти појма шта се дешавало по рвацкој пре него си се родио...

I ne zanimaju me zavrsheni ratovi.

Моја логика је следећа - ко изврће чињенице и прича неистине је лажов и манипулатор...Без обзира да ли је свесно или несвесно, из незнања или зле намере...

Zanimljivo, nikada nisi uhvatio Barona naprimer u tome. A on je toliko cuven u tome da smo i izmislili naziv za njegov nacin diskutovanja - Bilbijanje.

;)

па ти онда удри по Ђури...али опростиће ти Ђура..

Djuro volim ja tebe, al kad pocne kupleraj, znash i sam da ne ostajes devica. :)

nemoj da se foliramo...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Zanimljivo, nikada nisi uhvatio Barona naprimer u tome. A on je toliko cuven u tome da smo i izmislili naziv za njegov nacin diskutovanja - Bilbijanje.

То је зато што га често и не разумем шта пише...када га разумем ја му дам амин..а генерално имамо сличан став по националним питањима.. 

Подели на овим сајтовима

Мани их бре Младене, видиш да не знају шта причају.

Ово је за Русофиле нерешива ситуација - морају да признају да је Русија исто смеће као НАТО или да прихвате право на одцепљење па самим тим и Косово.

Само што они немају обичај да се секирају око логике својих изјава...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Мани их бре Младене, видиш да не знају шта причају.

Ово је за Русофиле нерешива ситуација - морају да признају да је Русија исто смеће као НАТО или да прихвате право на одцепљење па самим тим и Косово.

Само што они немају обичај да се секирају око логике својих изјава...

Mene ne brine to... mene brine sta to implciira za Kosovo ne u njihovom glavama vec u svetu. Ja ne znam kako oni od silne ljubavi za Rusiju, ne vide da ovaj potez rusije dovodi kosovo u ugrozenu poziciju, najugrozeniju do sada.

To mene brine.

То је зато што га често и не разумем шта пише...када га разумем ја му дам амин..а генерално имамо сличан став по националним питањима.. 

Zato sto okrece i izvrce cinjenice zato ga i ne razumes. :)

Подели на овим сајтовима

Па мислим да је одавно касно да се бринемо за Косово. Знаш већ шта мислим о томе...

Дај Боже само да не буде рата. Све друго је мање важно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Mene ne brine to... mene brine sta to implciira za Kosovo ne u njihovom glavama vec u svetu. Ja ne znam kako oni od silne ljubavi za Rusiju, ne vide da ovaj potez rusije dovodi kosovo u ugrozenu poziciju, najugrozeniju do sada.

To mene brine.

Мислиш да ће амери признати Крим као део РФ? Мене то не брине. :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Мислиш да ће амери признати Крим као део РФ? Мене то не брине. :)

U zamenu zap riznanje kosova, sto da ne.

Cist racun, duga ljubav. ;) Nit oni gubi nesto ako priznaju, rusija dobija. Sa druge strane ako rusija prizna kosovo dobija krima na savetu bezbednosti.

kako bi rekli ameri WIN WIN situacija... a kak ovidim putin na to i ide... :

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=18&nav_category=78&nav_id=825260

Подели на овим сајтовима

U zamenu zap riznanje kosova, sto da ne.

Cist racun, duga ljubav. ;) Nit oni gubi nesto ako priznaju, rusija dobija. Sa druge strane ako rusija prizna kosovo dobija krima na savetu bezbednosti.

kako bi rekli ameri WIN WIN situacija... a kak ovidim putin na to i ide... :

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=03&dd=18&nav_category=78&nav_id=825260

Са друге стране амери су први на потезу. ;)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Са друге стране амери су први на потезу. ;)

Ne znam, za razliku od vas, ja se ne zanosim pricom da tu postoji neki stvarni sukob (iako mnogi ovde misle da postoji)

Da postoji ne bi nato imao privremene baze u rusiji i ne bi putin izjavljivao u ruskom domu da je Nato faktor mira i stabilnosti  u svetu.

Подели на овим сајтовима

Ne znam, za razliku od vas, ja se ne zanosim pricom da tu postoji neki stvarni sukob (iako mnogi ovde misle da postoji)

Da postoji ne bi nato imao privremene baze u rusiji i ne bi putin izjavljivao u ruskom domu da je Nato faktor mira i stabilnosti  u svetu.

Многи овде мисле да су санкције ЕУ и Америке против РФ стварне. Санкције говоре о сукобу, кажњавању. Мислиш да су из пријатељства и љубави, занели се?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ма нема. Амерички политичари морају да лају мало због својих гласача, али наравно да им не пада на памет да се каче са Русијом, исто као пре пар година кад су напали Грузију.

Чекају само да Лејди Гага направи нови спот па да се Крим више не појављује на ТВ...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма нема. Амерички политичари морају да лају мало због својих гласача, али наравно да им не пада на памет да се каче са Русијом, исто као пре пар година кад су напали Грузију.

Чекају само да Лејди Гага направи нови спот па да се Крим више не појављује на ТВ...

Потпуно исти случај и овде, лају мало због својих гласача. Оно кад је било са нама били су агресивнији у пропаганди, сада се већ осећа да су мирни као бубице :)

није да нису покушали, али...

Лејди Гага sHa_sarcasticlol

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...