Jump to content

Референдум на Криму

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kakve invazije? Pobiunili se ukrajinci na Krimu protiv nacistickog olosa...

И хрвати у југославији против комунистичке диктатуре.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

И хрвати у југославији против комунистичке диктатуре.

Не знам против чега су се они бунили...Срби им изградили целу земљу...и то на костима својих покланих предака...

Подели на овим сајтовима

Не знам против чега су се они бунили...Срби им изградили целу земљу...и то на костима својих покланих предака...

ma batali ga brate vidiš da je ispao iz šina ne zna više šta priča, smiriće se za sat dva

Подели на овим сајтовима

ma batali ga brate vidiš da je ispao iz šina ne zna više šta priča, smiriće se za sat dva

Из његовог писања, неко ко не зна закључиће да су јадно Хрвати били потлачени у Југославији и да никад нису имали никакве идеје о НДХ, чак и да су угњетавани и штајошсвене...

Подели на овим сајтовима

Не знам против чега су се они бунили...

Против комунистичке и Српске диктатуре. Како против чега?

Срби им изградили целу земљу...и то на костима својих покланих предака...

Шта су Срби изградили? Пулу? Загреб?

Из његовог писања, неко ко не зна закључиће да су јадно Хрвати били потлачени у Југославији и да никад нису имали никакве идеје о НДХ, чак и да су угњетавани и штајошсвене...

Јок из мог писања неко ко не зна, закључиће да завитлавам Билбију који оправдава одцепење крима борбом против нацистичког диктатора.  На исти тај начин се хрватска одцепљивала борбом против комунистичког диктатора.

И тако сви ти глупави аргументи...

То што се ти (као и многи други) штрецаш на помен хрвата, као што се навијач партизана штреца на помен звезде.. је твој дебео проблем. Ал искрено... толика фобија није нормална.

Подели на овим сајтовима

Против комунистичке и Српске диктатуре. Како против чега?

Шта су Срби изградили? Пулу? Загреб?

Кад је Загреб био део Србије или Пула?

Јок из мог писања неко ко не зна, закључиће да завитлавам Билбију који оправдава одцепење крима борбом против нациста.  На исти тај начин се хрватска одцепљивала борбом против комуниста.

И тако сви ти глупави аргументи...

Covek se prosto pita da li je moguce da neko ovako izvrce i prevrce tudje misli. A tek pitanja koja postavlja da se covek najezi od takve logike.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Covek se prosto pita da li je moguce da neko ovako izvrce i prevrce tudje misli. A tek pitanja koja postavlja da se covek najezi od takve logike.

Ништа ја брале не радим, што мени тај Ђуро Станивук и црвени барон нису радили пре на темама о науци или либеларизму.

Ја сам само видео одличну прилику, па је користим. :bendoff:

Посебно је радио тај Црвени Барон.

Подели на овим сајтовима

Ништа ја брале не радим, што мени тај Ђуро Станивук и црвени барон нису радили пре на темама о науци или либеларизму.

Pa neznam sta time postizes sto izvrces tudje misli i iznosis teze tipa oslobadjali se srpske vlasti. Da te podsetim da su pred pocetak rata Predsednik premijer , ministar vojske , policeje i inostranih poslova bili Hrvati. 

Napadni ih i zafrkavj ih cinjenicama a ne izvrcanjem cinjenica i onoga sto su oni kazali. Ako su oni tebi to radili to vise govori o njima nego o tebi.

Ovako stvaras jako losu sliku o sebi. Ali kako hoces, tvoja volja. Bog ti je dao slobodu.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Napadni ih i zafrkavj ih cinjenicama a ne izvrcanjem cinjenica i onoga sto su oni kazali

Исто и они раде мени, и још се међусобно подржавају, аминију, међусобно цитрају итд.

То ће да створи лош утисак о мени? Па не видим да је нешто створило лош утисак о њима.

Форумска логика ти је овако - ко прича ок причу са којом се слажем тај ми је ок, ко прича супротно тај није. Без обзира како се понаша.

:)

Подели на овим сајтовима

Мене си заборавио да поменеш.  :))  

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

:) Мене си заборавио да поменеш.

Ја право да ти кажем, не знам ни ко си ти. АЛ ево.. и ТАЊА она највише. :)

Подели на овим сајтовима

Imas veliki minus. Zar zensko da zaboravis crnjanko crni?! To vise da ti se nije desilo. joooj  7896634 Inace sledi: sFun_bat  :pucpuc2:  :kriminalac:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ја сам се право да ти кажем чудила што си лајковао неке моје постове :))

(опростите на офф)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Ја сам се право да ти кажем чудила што си лајковао неке моје постове :))

(опростите на офф)

Pogresio, omaklo mu se. :good2:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...