Crveni Baron Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Eto covjek rece, pa vi sad sto volite Putina razmislite. Pa i jeste analogan Kosmetu. U stvari kada ostatak ukrajinaca prihvati odvajanje Krima kao sto su Srbi onda ce biti potpuno analogan Kosmetu. A Putin nije kriv, i svaka mu cast, sto su Srbi izdali sve sto su mogli od 5. oktobra i doplaska onog olosa u srpsku skupstinu. Tome se moze zahvaliti i danasnja "nezavisnost" Kosmeta Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 A Putin nije kriv, i svaka mu cast, sto su Srbi izdali sve sto su mogli od 5. oktobra i doplaska onog olosa u srpsku skupstinu. Tome se moze zahvaliti i danasnja "nezavisnost" Kosmeta Zahvali se ti onoj sumanutoj spodobi od pre 5.10. za Kosovo... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Pa i jeste analogan Kosmetu. U stvari kada ostatak ukrajinaca prihvati odvajanje Krima kao sto su Srbi onda ce biti potpuno analogan Kosmetu. A Putin nije kriv, i svaka mu cast, sto su Srbi izdali sve sto su mogli od 5. oktobra i doplaska onog olosa u srpsku skupstinu. Tome se moze zahvaliti i danasnja "nezavisnost" Kosmeta Slazem se naravno. Putin koriti iste arsine za Krim za koje je zapad koristio za Kosovo. To ne znaci da ce Rusija priznati Kosovo, ali to znaci da je pripajanje Krima ilegalan cin kao sto je bilo i samoproglasenje Kosova, ali Putinova poruka je da sila Boga ne moli, ako je zapad mogao s Kosovom, moze i Rusije s Krimom. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 U principu zbog specificne situaciju na balkanu ako je dolazilo do raspada Juge, Juga se trebala raspasti po etnickim granicama, to je bilo najpravednije. S tim da i u tom slucaju dobar dio Kosova bi otisao iz njedra Srbije, pa bi opet bilo kuku lele. ma koga zabole uvo za 2 miliona albanaca. To sa Kosmetom je prica bez ikakve veze.Srbi su trebali uzeti teritorije na kojima su vecinsko stanovnistvo i ijediniti se. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 ma koga zabole uvo za 2 miliona albanaca. To sa Kosmetom je prica bez ikakve veze.Srbi su trebali uzeti teritorije na kojima su vecinsko stanovnistvo i ijediniti se. Dobro, a što nisu? Imali su vojnu moć za to... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Zahvali se ti onoj sumanutoj spodobi od pre 5.10. za Kosovo... Jok nego bas gospodji djindjic i njegovoj bulumenti. Kojih se Srbija konacno oslobodila na upravo zavrsenim izborima .. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Dobro, a što nisu? Imali su vojnu moć za to... Imali su srbi na zalost djindjica i draskovica ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Jok nego bas gospodji djindjic i njegovoj bulumenti. E pa neće biti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Imali su srbi na zalost djindjica i draskovica ... ahhahahahahahahahahahahahahahahah Koju smo mi moc imali, gadjali su nas 90 dana bili smo vojno osakaceni, svi kljucni mostovi unisteni, kada bi nas stvarno okupirali osvojili bi nas za 3 meseca. Uvek smo mi imali vellliikuu moc i uvek nas osvajac-okupator zgazio ko nista. I u ww1 i u ww2 a i turci nas lako osvojise pre toga. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Rusija je imala apsolutno pravo da uradi ovo sa Krimom,dok zapad sa Kosmetom to pravo nije imao. Inace sta su uradili zapadnjaci nista.Uveli su sankcije Rusiji,a od tih sankcija nema ni s. Zato se rusi smeju na ove jadne i ocajne poteze zapada kojima na neki nacin pokusavaju da sacuvaju dostojanstvo. Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Je l' praktično da crtamo etničke granice sad po tom "opština za opštinu" modelu? Колико год ишчашено звучало, мислим да је једини сигуран начин да више рата на Балкану не буде, етнички хомогене територије.Нажалост. Постоји и други, цивилизованији начин, да се већина људи промени тако да не мрзи и не буде спремна да убија другог човека, под било којим разлогом, али мислим да је то већ мало теже... Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Колико год ишчашено звучало, мислим да је једини сигуран начин да више рата на Балкану не буде, етнички хомогене територије.Нажалост. Постоји и други, цивилизованији начин, да се већина људи промени тако да не мрзи и не буде спремна да убија другог човека, под било којим разлогом, али мислим да је то већ мало теже... EU reši problem tu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 A oni hoce da ostanu u Ukrajini. Има ли где званичних резултата избора? Изгледа да Водењак има резултате гласања Татара... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Rusija je okupirala Krim na indetichan nacin na koji je to USA uradila sa Kosovom i Metohijom. Svaka dalja diskusija je dalje licemerje, podjednako kao americko licmerje da je "slucaj" drugaciji. Па баш потпуно идентично није. Русија је интервенисала на свом прагу, у оквиру своје интересне зоне коју нико ко поштује политичке реалности не може да јој оспори, на територији за коју је историјски везана и која је насељена Русима. И то без испаљеног метка. А КиМ је дивљачко убијање једног народа, после испровоцираног сукоба у коме је такође било жртава, на другом крају планете у односу на САД. Тако да колико год са аспекта међ.права било слично, морају се узети у обзир и остале околности. Сем чињенице да се још једном МЈП схвата флексибилно, до тачке да се практично и негира, ништа друго није слично у ове две ситуације. Srdjan and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Je l' praktično da crtamo etničke granice sad po tom "opština za opštinu" modelu? Koliko se ne odmiče od nivoa 18. veka... Знаш колико се одмакло?! Толико да су испарчали Србију спроводећи то "међународно" право. У Црној Гори је био референдум, па је покраден. Ако је нека власт издајничка. па призна тај референдум, као што је то урадила власт која је била у Србији, иако испрва није признала, а народ зна да је покраден и постоји књига о томе са све доказима, шта да радимо у том случају? Како се ондас спроводи међународно право? Гледа се ко више одговара Америци! Какав треба да ти буде образ, па да поредиш Косово и Крим? На Косову се убија и протјерује српски народ некажњено од краја 19. вијека и на крају дође НАТО па својим бомбама пружи подршку онима који су та звјерства починили и стави тачку на све то, а све као на рачун Слоба и његове политике против Албанац(као да је свијет настао 1990.), а којег су они исти довели на власт. Како ћутите и занемарујете све те ствари? Колико је метака опаљено на Криму? Чији је био Крим до 1954.? Колико дубоку треба да забијеш главу у земљу да би зажмурио на звјерства која чине ови фашисти? Чији су били снајперисти, ко их је ангажовао? Одговорите прво на та питања, па онда можемо да причамо. Колико ти треба да се избориш са својом савјешћу да би оправдао пребијање и пресријетање људи, значи људи, а овамо дајете тродневну жалост кад се на неког митингу поломи семафор? Којим критеријумима се водиш? Јустине, Херсонес су основали Грци, а био је у посједу и Византинаца између осталих. Али, то је најмање битно. Украјина нема никакве везе са Кримом осим што им је поклоњен, исто колико ни Албанци са Косовом! Лицемјерје, највеће могуће, је што су се сад ови тобошњи борци за демократију као "сјетили" Украјине и тамошњег народа, а до скоро се је пљували, као руског савезника, и није их уопште занимао шта су политичари направили од онакве земље и народа, али сад су им пуна уста бриге за њима. Па, сјетите се само како су им подметали кад је светског првенство у фудбалу било. Није тако давно било. И сјетите се, кад почнете причу о Украјини, да народ који тамо живи је руски, које су ови исти бандити преко тамошњих главаша научили да су они Украјинци, а не Руси; да им је црква "украјинска" - јер је битно да није префикс "руски"; да им и језик у дух те приче "украјински". Ти исти бандити су преко тих својих главаша направили све те подјеле и да тих подјела није било не би се сад ни расправљало чији је Крим! Ја то добро знам, јер сам све то осјетио на својој кожи у Црној Гори! И не треба да се дијели Украјина, него да се врати својим коријенима и да се омогући тамошњем народу да нормално живи! Натан је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука