Jump to content

Референдум на Криму

Оцени ову тему

Препоручена порука

ima samo gola sila i to treba priznati i ne umotavati se u gole politicke fraze

тачно...исте силе су измислиле међународно право.... 

Подели на овим сајтовима

Ма чекам да му тата укине интернет и да почне нешто конструктивно да ради. Има потенцијала, само је заблудео. ;)

хахахахахахаха   :))  :))  :))

Подели на овим сајтовима

ma brate mozda ti jedan dan obijasnim, sada nemam volje, ne može meni advokat napisati nesto sto je nesprovodivo u realnosti, ne može  pa ne može, posebno sto se ti advokati stalno mijenjaju....

Ja ti i ne pisem sto je nesporivo u realnosti. Ti sam osporujes sto je nesporivo urealnosti npr Big Bang i Evoluciju, i onda to nazoves "advokaturom" i ponistio si...

vidiš ti si se uvatio odbrane načina funkcionisanaj svijeta , što je po meni bez veze jer svi savršeno znamo kakvo zlo na svijetu vlada i ti sada si našao to da braniš umijesto da pošteno kažeš ne valja to ovako ništa, ima mnogo nepravde....t

Gde sam se ja uhvatio odbrane za nacin funkcionisanja sveta? ja kazem cinjenicu, kako funkcionise.. niti to podrzavam niti osporujem...ludilo je ne priznavati to i terati svoju politiku.

...tako isto neka budala dodijelila krim ukrajini nekakvom odlukom na papirima  i napravila ogromne planetarne probleme, i ti meni zamijeras sto se ja ne mirisem takve budale

Koje planetarne probleme napravilo krim, ociju ti?

Brale, ti ne kapiras, ocigledno. Ukoliko se na krimu prizna precedan kosovo je u problemu. Samo je pitanje jel ti stalo do kosva ili nije. U tom sluchaju bi znacilo da i USA i Rusija priznaj precedan samoopredeljenja, sto je za Kosovo korak blize potpunoj i apsolutnoj nezavisnosti od Srbije.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Zna se ishod referenduma, ne treba nikome NATO da ga izjvesti sa je izglasano. 

Potvrdjeno je na referendumu, isto kao sto bi bilo potvrdjeno da je na Kosovu odrzan referendum o eventualnom samoproglasenju. 

Nema tu nikakve propagande, ima samo gola sila i to treba priznati i ne umotavati se u gole politicke fraze. 

Не може се поредити Косово и Крим на тај начин.

Историја Косова и историја Крима није иста. Ситуација није иста. 

То не види само онај ко не жели да види. 

Подели на овим сајтовима

Slazem se naravno. Putin koriti iste arsine za Krim za koje je zapad koristio za Kosovo. To ne znaci da ce Rusija priznati Kosovo, ali to znaci da je pripajanje Krima ilegalan cin kao sto je bilo i samoproglasenje Kosova, ali Putinova poruka je da sila Boga ne moli, ako je zapad mogao s Kosovom, moze i Rusije s Krimom. 

Naravno.  Sila boga ne moli ni kada Nato bombarduje ili EU uvodi sankcije.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Nema tu nikakve propagande, ima samo gola sila i to treba priznati i ne umotavati se u gole politicke fraze.

И то би било то.

У многим случајевима Русија је повлачила потезе који су стављали до знања да не желе да примењују принцип силе па су се повлачили из многих жаришта (или бар нису хтели да бирају стране). Сад је догорело до ноката и, како дипломатски језик и право немају више никакав ослонац, људи се пренули из сна и вратили шамар. И то аплауз, онако понижавајуће.

Питање које нас треба да интересује је једноставно: где смо ту ми? Видим да појединци овде мисле да се успешно изругују чињеници да је Путин упоредио Косово и Метохију са Кримом. Међутим, став Русије би био много другачији да смо имали власт која би прогласила окупацију дела територије Србије. Јер Путин је све време врло јасан: како Србија поступа према тзв. републици Косово, тако ће и Русија. Пуна подршка. Власт у Србији води некакве преговоре са "владом Косова" а као не признаје  независност. Да ли очекујете да Путин буде ригорознији по том питању од власти у Србији? Зашто би био?

Подели на овим сајтовима

Ма чекам да му тата укине интернет и да почне нешто конструктивно да ради. Има потенцијала, само је заблудео. ;)

Koje pajsersko ponizavanje. Ziskar je smeker, njemu tata ne placa internet, a Auror je idiot, on studira medicinu, zivi u zemlji gde 70 000 mladih nema posao, pa mu tata placa internet - sram ga bilo.

Aurore, poslusaj ti ziskara, batali tu medicinu, suma je za tebe, da ti tata ne placa internet. :)

Подели на овим сајтовима

ajde mani se mojih lijepih zelenih srpskih očiju....

zar ne vidiš danas cijela svijetska kriza zbog krima, padaju pretnje sa svih strana 

Hahahaha koja kriza? Kakve pretnje? :D

Ti ovo njihovo novinsko prepucavanje smatras ozbiljnim?

Stvarno ste ljudi naivni... ajde ovako... Putin ima raketa da sravni ameriku, amerika ima raketa da sravni putina... da li ti mislis da ce oni IKADA stvarno da se sukobe.. posebno jer su i Americkim i Ruskim politicarima koji odlucuju o tome stvarno ugrozeni zivoti?

ne zanosi se :)

Подели на овим сајтовима

Koje pajsersko ponizavanje. Ziskar je smeker, njemu tata ne placa internet, a Auror je idiot, on studira medicinu, zivi u zemlji gde 70 000 mladih nema posao, pa mu tata placa internet - sram ga bilo.

Aurore, poslusaj ti ziskara, batali tu medicinu, suma je za tebe, da ti tata ne placa internet. :)

шмрц.... :cmizdrenje:

То га дефинитивно оправдава када тролује и провоцира где год стигне...

Подели на овим сајтовима

шмрц.... :cmizdrenje:

Ма какав шмрц, само указујем на злонамерност оних који највише кукају за праведност у дискусији. Има она српска стара... ко о чему пекари о буреку.

Подели на овим сајтовима

Ma važiš, brate...  :)

Svu sreću želim Ukrajincima u čuvanju teritorije od ruske invazije i agresije - i civilnom stanovništvu i vojnicima.

Kakve invazije? Pobiunili se ukrajinci na Krimu protiv nacistickog olosa...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...