Jump to content

Референдум на Криму

Оцени ову тему

Препоручена порука

Крим јесте РУСКИ, што је и потврђено на референдуму. Јасно ко дан.

Не наседајте на НАТО и ЕУ прљаву политику и пропаганду.

Znaci i kosovo je nezavisno sto je potvrdjeno na referendumu?

Nije meni to rekao NaTO nego putin.. izjavio covek da je slucaj krima isti kao sluchaj kosova...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Не може се на такав начин поредити Косово и Крим.

Poredio ga Putin bratac, eno tamo imas izjavi "kosovo i krim isti slucaj"

To sto vi stavljate istoriju u kontekst nit Putna nit Obamo zanima.

Da vidis sutra kad putin na savetu bezbednosti da nezavisnost kosovu a obama krimu. :)

Подели на овим сајтовима

za mene je realni život visoko visoko iznad prava i slova na papiru a vjeruj takvih ljudi kao ja im mnogo brate, mi te advokate ne mirišemo mnogo

Међународно право је форма на папиру, да не би изгледало да ми сада на овом Божијем дуњалуку живимо као неки дивљаци...

Чињеница је да у међусобним односима, једни са другима, народи живе као дивљачка племена...кољемо се, истребљујемо се и ниподаштавамо...у паузама обавимо неки послић, размену итд....ово нам доказују сви велики играчи...

Прво смо људи са законима датим од Бога а тек на неком тамо месту смо адвокати и правници...чак смо пре и архитекте него адвокати...толико о том међународном праву...бљутава изжвакана жвака, згажена и улепљена и осушена 3 месеца на асфалту...

За мене је једино легална и легитимна заштита живота...Руси су заштитили народ на Криму а ми када смо покушали да заштитимо нашу нејач на Косову, сипали су нам бомбе на главе...Замлаћивање са правима окачите мачку о реп...овако само скрећете са теме...

Подели на овим сајтовима

troluješ samo, nista mi nisi odgovorio , nemaš nikakve argumentacije samo trubiš da troluješ

Kakva te sad argumentacija spoapala,, kakvo je to advokatisanje? :P

Прво смо људи са законима датим од Бога а тек на неком тамо месту смо адвокати и правници...чак смо пре и архитекте него адвокати...толико о том међународном праву...бљутава изжвакана жвака, згажена и улепљена и осушена 3 месеца на асфалту...

Tacno tako, samo sto zakoni dati od boga nemaju veze ni sa krimom ni sa kosovom, vec da ja i ti ne lazemo i ne krademo i ne ubijamo. :) Sto i radimo...

Подели на овим сајтовима

Znaci i kosovo je nezavisno sto je potvrdjeno na referendumu?

Nije meni to rekao NaTO nego putin.. izjavio covek da je slucaj krima isti kao sluchaj kosova...

Не може се на тај начин поредити Косово и Крим.

За америчку логику јесте - случај Крима је исти као и случај Косова.

Насилници имају смањену способност разумевања и са њима мораш једноставно разговарати да би допро до њих, макар и не било потпуно тачно.

Подели на овим сајтовима

Ma važiš, brate...  :)

Svu sreću želim Ukrajincima u čuvanju teritorije od ruske invazije i agresije - i civilnom stanovništvu i vojnicima.

Шта, не можеш да докажеш присуство руских трупа на Криму?

Како се онда зове то кад тврдиш нешто што не можеш да докажеш? Ево, да ти помогнем, рецимо, у укрштеници би могло да се дефинише као "неистина", три слова.

Подели на овим сајтовима

Poredio ga Putin bratac, eno tamo imas izjavi "kosovo i krim isti slucaj"

To sto vi stavljate istoriju u kontekst nit Putna nit Obamo zanima.

Da vidis sutra kad putin na savetu bezbednosti da nezavisnost kosovu a obama krimu. :)

Одговор је у претходној поруци.

Подели на овим сајтовима

Шта, не можеш да докажеш присуство руских трупа на Криму?

Како се онда зове то кад тврдиш нешто што не можеш да докажеш? Ево, да ти помогнем, рецимо, у укрштеници би могло да се дефинише као "неистина", три слова.

Пусти тролчину...

Подели на овим сајтовима

Po meni je bitno gledati samo pravni aspekt, aspekt toga da je Rusija priznala krim u sastavu ukrajne, kao sto je amerika priznalva kosovo u sastavu srbije. Sve dok im nije bilo bolje da to bude malo drugacije.

Па то сам рекао одмах - из угла међ.јавног права, КиМ и Крим су слични. Из свих осталих нису. Јер легититет и легалитет се не поклапају увек, као што знаш, нити се догаћаји у стварности могу оцењивати само из правног угла... Укупно гледано ситуације су различите, правно гледао сличне, ако не и исте... Мада је такође дискутабилно шта је правни критеријум за упоређивање, када је МЈП доста на фазон "овако је, али може и онако" :) 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Крим јесте РУСКИ, што је и потврђено на референдуму. Јасно ко дан.

Не наседајте на НАТО и ЕУ прљаву политику и пропаганду.

Zna se ishod referenduma, ne treba nikome NATO da ga izjvesti sa je izglasano. 

Potvrdjeno je na referendumu, isto kao sto bi bilo potvrdjeno da je na Kosovu odrzan referendum o eventualnom samoproglasenju. 

Nema tu nikakve propagande, ima samo gola sila i to treba priznati i ne umotavati se u gole politicke fraze. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Sta si ti ovde hteo da kazes, meni nije bas jasno, pa cu se suzdrzati od odgovora. Sem da ne mirisete advokate... ja sam primetio da ne mirises argumente, preciznost, jasno definisanje.... ima vas na kilo. Samo sto svet ne funkcionise tako. U stvarnost ako se ja i ti sporimo oko neke tachke ugovora... tu mora jasna definicija a ne neka izmisljotina da svako tumaci tacku ugovora kako mu se svidja.

ma brate mozda ti jedan dan objasnim, sada nemam volje, ne može meni advokat napisati nesto sto je nesprovodivo u realnosti, ne može  pa ne može, posebno sto se ti advokati stalno mijenjaju....

vidiš ti si se uvatio odbrane načina funkcionisanaj svijeta , što je po meni bez veze jer svi savršeno znamo kakvo zlo na svijetu vlada i ti sada si našao to da braniš umijesto da pošteno kažeš ne valja to ovako ništa, ima mnogo nepravde....tako isto neka budala dodijelila krim ukrajini nekakvom odlukom na papirima  i napravila ogromne planetarne probleme, i ti meni zamijeras sto se ja ne mirisem takve budale  

Подели на овим сајтовима

Пусти тролчину...

Ма чекам да му тата укине интернет и да почне нешто конструктивно да ради. Има потенцијала, само је заблудео. ;)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...