Grizzly Adams Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 То је било док још није стигла ова квалитетнија вутра код нас. Дувао се ОХО лепак, хбг.... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Напротив, потпуно су утврђени у слободном НЕ које су изрекли заједници са Богом. A sta ako se pokaju u medjuvremenu?Da li ce milostivi Bog da im oprosti ili za njih nema milosti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Бре због овог мог метала ,отераћете ме у гроб (без дна),имате ли ви бре душу... :bleh: Ајд овако ,да кажем новопридошлом архангелу...наше еванђелксе истине за нас нису теорија ,већ пракса,коју смо дужни да спроводимо, са евентуалним киксевима,за које имамо могућност помиловања и опраштања... то нема везе ни са ерозијом ни еволуцијом,нити је замишљено да им се супроставља . Уствари наша вера православна нема уопште намеру нити је њена сврха , да буде некакав пандам науци. Између осталог и у том смислу сам ти саветовао,да баталиш расправе на те теме,мада их је до сада било милион,јер ова наведена екипа то једва чека, да би хранили своју сујету, а тебе правили глупаком... и наравно STAY HEAVY ! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 A sta ako se pokaju u medjuvremenu?Da li ce milostivi Bog da im oprosti ili za njih nema milosti? Они су толико зглајзнули, да не могу да се покају - хула на Светога Духа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 A sta ako se pokaju u medjuvremenu?Da li ce milostivi Bog da im oprosti ili za njih nema milosti?Обзиром да је Бог створио њихов свет пре овог нашег и да се тај немио догађај десио пре постања видљивог света - мислиш да би још која година (или чак и хиљада година) направила разлику у односу на сво протекло време?Бог увек хоће, него неки други неће... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Они су толико зглајзнули, да не могу да се покају - хула на Светога Духа. Pa sto onda Bog komunicira sa satanom recimo u prici o Jovu?Zasto ga nije unistio i zbrisao iz postojanja?Jos mu i dozvoljava da muci Jova da granice iznemoglosti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Обзиром да је Бог створио њихов свет пре овог нашег и да се тај немио догађај десио пре постања видљивог света - мислиш да би још која година (или чак и хиљада година) направила разлику у односу на сво протекло време? Бог увек хоће, него неки други неће... Pa i mnogi ljudi nece pa ih Bog ceka zar ne? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Pa sto onda Bog komunicira sa satanom recimo u prici o Jovu?Zasto ga nije unistio i zbrisao iz postojanja?Jos mu i dozvoljava da muci Jova da granice iznemoglosti.То је поучна прича. А ту између осталог можеш да видиш да Бог неће никога да уништава. Он чак и то што није добро користи на добро. Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Pa i mnogi ljudi nece pa ih Bog ceka zar ne?Да, али не вечно "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2015 у либералнио -секуларнио-глобалистичко-академско-научно-антихришћанско легло. Zaboravio si da dodas ekumenisticko-iluminatsko-masonsko, uvredice se neki ekumenisti ovde i Akvilije Iluminatski. Зосима, Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 То је поучна прича. А ту између осталог можеш да видиш да Бог неће никога да уништава. Он чак и то што није добро користи на добро. A sta je dobro u mucenju vernih ljudi ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 A sta je dobro u mucenju vernih ljudi ?Питај св. Ђорђа, св. Димитрија, св. Игњатија... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 1, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Dobro to mucenje vernih je malo skakljivo, pogotovo to oko Jova. Mada i ono sa Avramom kad treba da zrtvuje sina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 A sta ako se pokaju u medjuvremenu? Da li ce milostivi Bog da im oprosti ili za njih nema milosti? (deo o demonima) Kada bi rekli samo jedno:"Gospode, pomiluj!", Bog bi vec nesto ucinio za njih. Kada bi rekli bar jedno "Sagresih"; ali oni to ne govore. Kada bi djavo rekao "Sagresih" ponovo bi postao andjeo. - Starce, seca li se djavo svog predjasnjeg stanja? - Seca li se, kazes? On je pun gneva, jer ne zeli da ljudi postanu drugi andjeli. I sto vreme vise prolazi biva sve gori. Napreduje u mrznji. - Starce, da li djavo zna da je Bog ljubav, da ga On voli, pa i pored svega toga tera po svome? - On je i zloban. Sada pokusava da prisvoji svet. Misli: "Ako budem imao vise sledbenika, Bog ce na kraju biti prinudjen da se sazali na sva svoja stvorenja i tada ce plan obuhvatiti mene!" Tako misli. Zato hoce da pridobije koliko moze vise sledbenika. Vidite gde to vodi? Misli se "Imam toliko njih u svom udelu! Bog ce biti prinudjen da bude darezljiv i prema meni! Ne ucini li to isto i Juda? Znao je da ce Hristos osloboditi mrtve iz ada. Mislio je "Idem ja pre Hrista da bi i mene oslobodio." Vidis li ti to lukavstvo! Obratite paznju: milosrdje Bozije povilo je cak i smokvu, a Juda je ne zeleci da zivi skupio noge kako ne bi dodirivale zemlju. I sve to samo da ne bi rekao jedno "oprosti". Bitno za ovu temu: "Jer, pokajanje je i samo priznanje svoje nedostojnosti". Starac Pajsije Svetogorac, Pouke, tom 1, S bolom i ljubavlju savremenom coveku Volim_Sina_Bozjeg and SHADOWS OF THE LIGHT је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Април 1, 2015 Пријави Подели Написано Април 1, 2015 Питај св. Ђорђа, св. Димитрија, св. Игњатија... Pitao bi ja Boga al dzaba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука