Срђан Шијакињић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Како изаберемо, тако нек нам буде, по заслузи. Па увек нам је и било тако, народ је бирао и Слобу одушевљено и петооктобарце, и Тадића и сад Вучића, дан данас се заклиње у Титу... Јанко, Sasa Kolbas and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ја мислим да је најбоље да неко од Архијереја води државу, јер само неко ко има знање, мудрост, побожност... може да оформи добру Хришћанску Православну државу. И замисли западне ти се рашчлањени артемије који је посавио човека који лечи наркомане тако што их бије лопатом... или Качевенда... Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Па увек нам је и било тако, народ је бирао и Слобу одушевљено и петооктобарце, и Тадића и сад Вучића, дан данас се заклиње у Титу... Е, кад будемо изабрали Бога, добићемо правог Хришћанског владара, који ће достојанствено да служи свом народу у својој Православној држави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ако да Бог, да то буде Владика Никанор. Најбољи избор за Православну државу. А ти мислиш да Господа занима "православна држава", погрешио Христос ономад, па заборавио да остави државу, погрешио па оставио Цркву уместо државе? Е, кад будемо изабрали Бога, добићемо правог Хришћанског владара, који ће достојанствено да служи свом народу у својој Православној држави. Нећемо. Једини Хришћански владар је Христос лично. Добићемо тиранина који ће преко цркве да дође на власт, корумпираће цркву и малтретиће народ. Ко што је вазда било у прошлости. Manastir Bradaca and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Страхиња Матковић "Имам осећај да кад би постојала "православна држава" да би то било нешто нај неправославније на свету.Можда нисам у праву, ко зна! " ------------------------------------------------------------ ) ) ) Шта је смешно? Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 А ти мислиш да Господа занима "православна држава", погрешио Христос ономад, па заборавио да остави државу, погрешио па оставио Цркву уместо државе? Браво. Супер речено. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Паметнима доста: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Poslušajte ovo https://www.pouke.org/upload/media/nasaaudioteka/new/o-kanonima-i-dogmatima-crkve.mp3 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Шта је смешно? Upravo to sto si rekao, ja odma vizualizujem pa mi smesno (kad vec treba da objasnjavam sta je smesno, gde ti se denuo smisao za humor momche?!) Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Upravo to sto si rekao, ja odma vizualizujem pa mi smesno (kad vec treba da objasnjavam sta je smesno, gde ti se denuo smisao za humor momche?!) AHAHHAAHA nisam skontao odma, ja sam na nesto drugo pomislio, nema veze. Pa imam ja humora na pretek, al pomislio sam da se meni podsmevas. Al ok kasnije sam shvatio Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Carstvo buduceg veka je jedina moguca Pravoslavna Drzava, da se ne zamlacujemo uzalud Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука