Jump to content

Православна држава

Оцени ову тему

Препоручена порука

Како изаберемо, тако нек нам буде, по заслузи.

Па увек нам је и било тако, народ је бирао и Слобу одушевљено и петооктобарце, и Тадића и сад Вучића, дан данас се заклиње у Титу... :) 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да је најбоље да неко од Архијереја води државу, јер само неко ко има знање, мудрост, побожност... може да оформи добру Хришћанску Православну државу.  

И замисли западне ти се рашчлањени артемије који је посавио човека који лечи наркомане тако што их бије лопатом... или Качевенда...

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Па увек нам је и било тако, народ је бирао и Слобу одушевљено и петооктобарце, и Тадића и сад Вучића, дан данас се заклиње у Титу... :)

Е, кад будемо изабрали Бога, добићемо правог Хришћанског владара, који ће достојанствено да служи свом народу у својој Православној држави. 

Подели на овим сајтовима

Ако да Бог, да то буде Владика Никанор. Најбољи избор за Православну државу.

А ти мислиш да Господа занима "православна држава", погрешио Христос ономад, па заборавио да остави државу, погрешио па оставио Цркву уместо државе?

Е, кад будемо изабрали Бога, добићемо правог Хришћанског владара, који ће достојанствено да служи свом народу у својој Православној држави. 

Нећемо. Једини Хришћански владар је Христос лично.  Добићемо тиранина који ће преко цркве да дође на власт, корумпираће цркву и малтретиће народ. Ко што је вазда било у прошлости.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Страхиња Матковић

"Имам осећај да кад би постојала "православна држава" да би то било нешто нај неправославније на свету.Можда нисам у праву, ко зна! :) "

------------------------------------------------------------

:)):)) :)):)) :)):))

Шта је смешно? 

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

А ти мислиш да Господа занима "православна држава", погрешио Христос ономад, па заборавио да остави државу, погрешио па оставио Цркву уместо државе?

Браво. Супер речено.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Шта је смешно? 

Upravo to sto si rekao, ja odma vizualizujem pa mi smesno

(kad vec treba da objasnjavam sta je smesno, gde ti se denuo smisao za humor momche?!)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Upravo to sto si rekao, ja odma vizualizujem pa mi smesno

(kad vec treba da objasnjavam sta je smesno, gde ti se denuo smisao za humor momche?!)

AHAHHAAHA nisam skontao odma, ja sam na nesto drugo pomislio, nema veze. Pa imam ja humora na pretek, al pomislio sam da se meni podsmevas. Al ok kasnije  sam shvatio

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Carstvo buduceg veka je jedina moguca Pravoslavna Drzava, da se ne zamlacujemo uzalud

Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...