Jump to content

Православна држава

Оцени ову тему

Препоручена порука

Само још чекам да неко измисли православну кафану и православну политичкку странку и ето свашта сам чуо...

а да ово друго већ постоји.. пардон..

Да ли је то цело саопштење геј-стрејт алијансе поводом оснивања Православне државе или су изјавили још нешто?

Подели на овим сајтовима

Боже, шта се све'пише под паском православља...

Подели на овим сајтовима

Gorenavedeni tekst je najgore lupetanje koje sam skoro pročitala; autor je OZBILJNO omašio epohu...

Žali Bože vremena utrošenog da se ovo iskuca, i mog vremena koje sam utrošila na čitanje...

... и жали Боже времена утрошеног на читању овог коментара.  joooj

Подели на овим сајтовима

Todore nekad argumenti nisu potrebni, kao u ovom slucaju, sve u svemu jeste sektaska nebuloza, ali ima par dobrih stavki i to je to, nema sta vise da se trosi vorumski prostor na neozbiljne predloge i nesuvisla mastanja :D

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Todore nekad argumenti nisu potrebni, kao u ovom slucaju, sve u svemu jeste sektaska nebuloza, ali ima par dobrih stavki i to je to, nema sta vise da se trosi vorumski prostor na neozbiljne predloge i nesuvisla mastanja :D

Ако ти тако кажеш, нека иде живот! Идемо на ''Разбибригу'' и ''Оффтопик'', јер ваља корисно трошити простор форумски. :)  

Подели на овим сајтовима

Па и ово ти више дође као "зона сумрака"... :)

Нема брате "православне државе". Православни могу да буду само људи.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...