Срђан Шијакињић Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Kako sta cemo...Odmah na stolicu....elektricnu. мало сутра, морамо да ускладимо и технологију са СЗ, каменовање, евентуално да их вешамо к'о ловокрадице на дивљем западу, знаш оно, шљапнеш коња по задњици да крене Deki992 and horatio је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Далееееко смо ми брате мој од либералног и од демократије, какву слободу имаш кад те држава гази како 'оће, од оних мајстора на шалтеру за вађење личних до ових који седе у скупштини и намишљају који намет да ти набаце... каква слобода кад не може да се одржи геј парада (о којој лично не мислим ништа добро) јер има толико људи који су спремни да најбуквалније другом човеку отворе лобању, кад не могу да подигнем стипендију на пасош у банци, иако има отисак прста и слику... и тако, примера је безброј. Оћеш да подижеш паре у банци на пасош!? АНАРХИСТО!!! Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Оћеш да подижеш паре у банци на пасош!? АНАРХИСТО!!! У православној држави само на крштеницу Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 мало сутра, морамо да ускладимо и технологију са СЗ, каменовање, евентуално да их вешамо к'о ловокрадице на дивљем западу, знаш оно, шљапнеш коња по задњици да крене Pa ja sam odmah govorio o kamenovanju,u prethodnom postu.Al necu da neko pomisli da sam staromodan,umemo i mi Hriscani da pratimo modu. Meni se svidja i przenje laserom na primer,ali ne znam da l je po ovom prirucniku... ) Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Пусти Милосављевића. Због мог начина изражавања, мисли да тролујем. То што неко не верује у Господа Спаситеља, не значи да може да изађе на трг и да богохули. Ај сад иди учи, бар деветку да накалемиш. Па да, али би требало да може да прошета љубавницу, без да заглави у затвору хвала брате, био бих задовољан и са обрнутом деветком, дојадило више Pa ja sam odmah govorio o kamenovanju,u prethodnom postu.Al necu da neko pomisli da sam staromodan,umemo i mi Hriscani da pratimo modu. Meni se svidja i przenje laserom na primer,ali ne znam da l je po ovom prirucniku... ) ништа, мораћемо да питамо аутора ако сазнамо коначно ко је, ништа на своју руку Натан је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2014 У праву си, нама треба чврста рука фашизма. Набијање на колац, разапињање на крст и спаљивање јеретике, неверника, блудника и оних који не поштују закон. Божијег закона има сви да се плаше и да стрепе. почистићемо нервернике икквизицијем, малтретираћемо их док не признау грехе а затим убијати Господу на истину. То је права Држава. Православна. Тотално у духу православља. Не треба нам прљави либелаирзам у ком праведник не може да спаљује јеретике, грешнике и безбожнике који врше страшан злочин према верујућем тако што не деле исту веру са њиме, те заслужују по том дубоко верујећем човеку страшну казну. Ко о томе овде говори? Провери, можда си промашио тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2014 да л би могао да ми објасниш шта фали овој другој, либералној идеји да свако има право да живи како год хоће и да сви буду равноправни све док нико никога не угрожава? годинама се већ с времена на време поведе на форуму дискусија о односу цркве и државе и манама либерализма, а никад нисам чуо стрпљив покушај да се објасни лепо шта фали томе да свако има право да ради шта хоће са својим животом? Пример једне ултра либералне, демократске, модерне државе: https://www.pouke.org/forum/topic/32797-%D1%99%D1%83%D0%B1%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B3-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%B4%D1%83%D1%86%D0%B8/#entry1056652 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Ко о томе овде говори? Провери, можда си промашио тему. Ko je protiv demokratije taj je za autotirativni rezim. A zna se sta autotirativni rezimi uglavnom donose. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Наиме, Свети Сава је 1219. године саставио Законоправило. То је био први српски устав. Законоправило је рецепција византијског права, које је рецепција римског права. Другим речима, да није било римског права, ни Законоправило у најмању руку не би изгледало тако како је изгледало. Само затворен човек, а није добро бити затворен, може да се клони добрих тековина до којих је дошао неко други, јер се у неким другим стварима са њим не слаже. Право, као и све друго, треба да се постепено развија, и да се гради, нема револуције. И религија се постепено гради, Господ је на земљу сишао онда када су људи били спремни да Га прихвате. И пре тога се јавио Јеврејима у оном старозаветном облику у ком су могли да Га прихвате тада, али се пре Јевреја јавио и Египћанима, који нису били спремни да Га прихвате, који су Га одбацили (в. о фараону који је променио име у Ехнатон, оцу Тутанкамона). И Хришћанство се у многим стварима изменило, напредовало је, између осталог је одбацило много компромиса које је у почетку правило са паганским религијама да би се привукли бивши пагани. И не капирам уопште у чему је поента са заустављањем или враћањем времена уназад. И држава, као и свака друга друштвена творевина напредује у овом или оном правцу, системи еволуирају из једног облика у други, то је сасвим природан процес. Само људи који су несигурни у себе могу да се плаше промена које долазе природним током, ненасилно и ненаметнуто. Млађони, Срђан Шијакињић and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Ko je protiv demokratije taj je za autotirativni rezim. A zna se sta autotirativni rezimi uglavnom donose. Ја мислим да је најбоље да неко од Архијереја води државу, јер само неко ко има знање, мудрост, побожност... може да оформи добру Хришћанску Православну државу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Ја мислим да је најбоље да неко од Архијереја води државу, јер само неко ко има знање, мудрост, побожност... може да оформи добру Хришћанску Православну државу. A otkud ti garancije da neko ko je arhijerej ima sve te vrline? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2014 A otkud ti garancije da neko ko je arhijerej ima sve te vrline? Па бира га народ, уместо трапавог демократе секуларца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 13, 2014 Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Па бира га народ, уместо трапавог демократе секуларца. Pa to nisu nikakve garancije brate.Narod je i te kako podlozan raznoraznim manipulacijama... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2014 Pa to nisu nikakve garancije brate.Narod je i te kako podlozan raznoraznim manipulacijama... А ти би баш 100% гаранције. Како изаберемо, тако нек нам буде, по заслузи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука