Jump to content

Анализе за изборе 2014. све на једном месту

Оцени ову тему

Препоручена порука

Opet trabunjas, pa vise je SrBa nacijonalista na fejsu nego naprednjaka, uzmi pa broj, bice ih bar skoro isto tolko.

Ja ti kazem kako je kod mene. Kod mene na fejsu a imam 1300 prijatelja raznih profila, zanimanja i interesovanja jelte. video sam mozda jedno 4 dverasa... jednog radikala... 5 radulovicevih i 20 napredanjaka.

Pricam ti samo o ljudima koji su komentarisali politiku itd.

A to koliko je Srba naprednjaka i nacionalista na fejsu - to ne znam, ja ti reko kako je kod mene. A mislim da je generalno takva situacija.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

To je zato što su većina glasača za Naprednu stranku nacionalisti pri čemu se Nikolić i Vučić doživljavaju kao nekada Miloš Obrenović i Obrenovićevska politika, a Dveri imaju taj neki sektaški imidz u narodu, a Srbi još od Svetog Save to ne simpatišu (dokaz je i neuspeli raskol unutar SPC tj. ne stavljanje na stranu oca Artemija). Ne kažem da je taj sektaški duh zasita toliko prisutan u Dverima ali narodu se tako dojima :) (na sreću ili na žaost, Bog zna).

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Dveri i Treća Srbija su budućnost Srbije

Samo sto imaju dijametralno suprotan program. Treca Srbija su kapitalisti, dveri su socijalisti. Meni se iskreno treca srbija (programski) svidja.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Kace to, 2032.?

Ako se sećaš na forumu vidovdan sam ovo govorio i za Vučića i Nikolića pa mi niste tada verovali vi skeptici.

A pogledaj sad!

Skoro 70% parlamenta drže.

Što mi niste verovali?

Zato što razmišljate usko.

Iz žablje perspektive.

Kad kažem da su Dveri i Treća Srbija budućnost Srbije, ja ne verujem u to, ja sam to proračunao kao i za Vučića i Nikolića.

Stvar je više faktora, mentalitet + okruženje + okolnosti + geopolitičke prilike i eto.

Živi bili pa videli.

( P.S. ako nekog ne mrzi da pretražuje na forumu Vidovdan videće celu prognozu od pre nekoliko godina)

Подели на овим сајтовима

Двери покренуле Нову српску опозицију Вучићевој власти

Док се већина старих српских политичких странака распада, Покрет Двери наставља борбу против Вучићеве власти. Нова српска опозиција креће из оног дела Србије који је у Покрету Двери препознао једину истинску опозицију СНС и СПС.

dveri-nova-opozicija-vucicu-5.jpg

На конференцији за медије Покрета Двери, која је одржана у Повереништву Двери у Чачку, представљена је идеја Нове српске опозиције на челу са Дверима. На конференцији су говорилиВладан Глишић и Бошко Обрадовић, чланови Старешинства Покрета Двери, као и Славко Стевановић, председник Скупштине АП Косова и Метохије, уз присуство представника повереништава Двери који су прешли цензус и остварили трећечетврто или пето место на ванредним републичким изборима у својим срединама у овом крају Србије: Пријепоље, Нова Варош, Ужице, Пожега, Ариље, Лучани, Косјерић, Чачак, Краљево, Горњи Милановац, Љиг, Лепосавић, Звечан и Косовска Митровица

Наиме, у Чачку су Двери поново имале најбољи резултат у целој Србији, и то двоцифрени: освојили смо 11, 6% гласова и заузели треће место иза СНС и СПС. Оно што не сме да јави нити један велики београдски медиј и што је строго чувана изборна тајна – сви остали су испод цензуса: и Ђиласова ДС, и Тадићева НДС, и УРС, и ЛДП, и ДСС, и СРС. Двери су у Чачку, дакле, самостално јаче од свих ових шест донедавно великих политичких странака заједно, и једине су изнад цензуса уз СНС и СПС.

Исти случај је и у Краљеву, Лучанима, Пожеги и Горњем Милановцу, где су Двери такође натрећем месту, а све друге политичке странке изузев СНС и СПС – испод цензуса. У Краљеву смо освојили, 6, 8%, у Пожеги 6, 2%Лучанима, 5, 8%, у Горњем Милановцу, 5, 5%. Овоме треба додати и прелазак цензуса у Косјерићу (6, 1%)Новој Вароши (5, 8%) и Ариљу (5, 6%), док је други најбољи резултат Двери у Србији постигнут у Љигу (7, 5%).

Посебно истичемо резултате на северу Косова и Метохије, где су Двери такође преко цензуса: 6% у Косовској Митровици, 6, 5% у Лепосавићу и 7% у Звечану.

Двери су - иако испод цензуса - четврте или пете по изборном резултату и у многим другим великим градовима, попут Ниша, Ваљева, Крагујевца... Ових дана биће познати коначни изборни резултати, па ћемо урадити комплетан преглед изборних резултата Двери у читавој Србији.

У сваком случају, Србија од Пријепоља до Београда, и од Лепосавића до Аранђеловца, јасно је поручила да једино у Дверима види истинску опозицију и алтернативу владајућим странкама, и да поред СНС и СПС политичка будућност припада Покрету Двери.

Зато данас покрећемо Нову српску опозицију на челу са Покретом Двери, са циљем да се супротставимо личном режиму Александра Вучића. Свуда где буду угрожени интереси Србије и српског народа, свих наших породица и грађана под новом влашћу, тамо ће бити Двери као организована опозициона снага. У Нову српску опозицију су добро дошли сви који су против НАТО-парламента и НАТО-Владе Србије. 

АКО ТРАЖИШ ОПОЗИЦИЈУ ВУЧИЋЕВОЈ ВЛАСТИ – ЈАВИ СЕ ДВЕРИМА, нови је слоган нашег Покрета.

Информативна служба Покрета Двери

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yN_yycXiwjk

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...