Баба Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Web sajt eIzbori.com je u susret vanrednim parlamentarnim izborima koji se održavaju 16. marta 2014. godine, od renomirane regionalne agencije za istraživanje javnog mnjenja naručio telefonsku (CATI) anketu koja je sprovedena u periodu od 08. marta do 10. marta. na nacionalno reprezentativnom uzorku od 1214 punoletnih građana Srbije, bez teritorije Kosova. Rezultati govore da bi Srpska napredna stranka na izborima koji se održavaju u nedelju 16.03. mogla da računa na podršku od čak 42,1% birača, Socijalistička partija Srbije 13,4%, Demokratska stranka bi mogla da osvoji 7,7%, a Nova demokratska stranka 7,2%. DSS se prema ovom istraživanju nalazi iznad cenzusa sa 6,8%, dok su sve ostale stranke ispod cenzusa. Najviše šansi za prelazak cenzusa imaju Ujedinjeni regioni Srbije koji beleže 4,6% podrške glasača, a odmah iza je i LDP sa 4,1%. Dveri mogu računati na podršku od 2,8%, Srpska radikalna stranka na 3,3%, a Treća Srbija 2,5%. Za Sašu Radulovića i listu Dosta je bilo bi u ovom trenutku glasalo 1,1% ispitanih. Pogledajte i današnje istraživanje Ninamedia i B92 kao i druga ISTRAŽIVANJA koje je preneo portal eIzbori. http://eizbori.com/ekskluzivno-istrazivanje-eizbori-com-sns-42-1-sps-13-4-ds-i-nds-skoro-izjednaceni-urs-ispred-ldp-a/ Crveni Baron and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 И чему ови избори кад је све исто као и до сада, и боже жали пара бачене на кампању... Једино не могу да схватим да се овај спс вуче ко пантљичара све ове године са највећим олошем на политичкој сцени... Мада ми није јасно и како овај блесави народ може да наседне на Вучића и целу ту лажирану причу напредњакка... Уствари морам признати да сам готово очајан од политичке понуде која ова земља пружа, све се врти у круг,све је исто ,иста екипа годинама...(само њега више нема...) Srdjan, Пг, sekastarča and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Izborna Groznica, Danas: U telefonskoj anketi koju je od 6. do 9. marta obavila agencija Pro pozitiv, na reprezentativnom uzorku od 1.409 ispitanika, saznali smo izborno opredeljenje 63% ispitanika, a nismo mogli da saznamo izborno opredeljenje 37% ispitanih građana. Među njima, jedni kažu da nisu sigurni za koga će glasati (13% od ukupnog broja ispitanika), drugi ne žele da kažu za koga će glasati (12%), treći izjavljuju da neće izaći na izbore (12%). Znamo iz ranijih istraživanja da na izbore ne izađu svi oni koji imaju izborna opredeljenja, a takođe i to da se na biralištima pojavi mali broj onih koji bilo kako uslovljavaju svoj izlazak (još ne znaju, neće da kažu za koga glasaju i sl.). Kad ovome dodamo činjenicu o manjkavom biračkom spisku - jer prema najnovijem popisu punoletnih ima 5.923.734, a u aktuelnom biračkom spisku u Srbiji ima preko 800.000 više upisanih birača u odnosu na navedeni broj punoletnih, može se dakle računati na izlaznost između 3.750.000 i 4.000.000 birača, tj. na oficijelnu izlaznost od 55% do 59%. Da li je moguće da se na telefonski razgovor o izbornim opredeljenjima radije javljaju pristalice Aleksandra Vučića i Naprednjaka? Da li je moguće da se ljudi plaše da putem telefona kažu za koga će glasati? Da li je moguće da telefonsku spravu nemaju baš oni koji ne glasaju za Vučića? Ako sve to nije tačno, i ako je tačno da oni koji su odbili telefonski razgovor o izborima (a da bi se dobio jedan sagovornik, bilo je potrebno okrenuti 4-5 brojeva), onda Vućić sada u nedelju dobija natpolovičnu većinu glasova, a čak i da ih ima za 7-8 postotaka manje, imao bi i tada apsolutnu većinu u Skupštini Srbije. - See more at: http://www.danas.rs/danasrs/politika/opredeljeni_biraci_sns_iznad_50_odsto.56.html?news_id=277725#sthash.GXFk0D4w.dpuf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 10, 2014 И чему ови избори кад је све исто као и до сада, и боже жали пара бачене на кампању... Једино не могу да схватим да се овај спс вуче ко пантљичара све ове године са највећим олошем на политичкој сцени... Мада ми није јасно и како овај блесави народ може да наседне на Вучића и целу ту лажирану причу напредњакка... Уствари морам признати да сам готово очајан од политичке понуде која ова земља пружа, све се врти у круг,све је исто ,иста екипа годинама...(само њега више нема...) Meni isto nije jasan SPS, volo bi da ih više ne vidim nigde al izgleda ću ja pre otići s ovog sveta nego oni Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Уствари морам признати да сам готово очајан од политичке понуде која ова земља пружа, све се врти у круг,све је исто ,иста екипа годинама...(само њега више нема...) Па ти гласај за Двери.... :good2: Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Meni isto nije jasan SPS, volo bi da ih više ne vidim nigde al izgleda ću ja pre otići s ovog sveta nego oni A i Dinkic prokleti. Mada sad obecava stvarno dobro, ne znam da je ikad iko tako obecavao sakom i kapom. Crveni Baron, -Владимир-, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 И чему ови избори кад је све исто као и до сада, и боже жали пара бачене на кампању... Једино не могу да схватим да се овај спс вуче ко пантљичара све ове године са највећим олошем на политичкој сцени... Мада ми није јасно и како овај блесави народ може да наседне на Вучића и целу ту лажирану причу напредњакка... Уствари морам признати да сам готово очајан од политичке понуде која ова земља пружа, све се врти у круг,све је исто ,иста екипа годинама...(само њега више нема...) Да Вучић претрочи још мало подршке што је добио хапшењем мишковића и осталим причама за замајавање народа у власт. Пошто је свестан да му после ових избора пада овај рејтинг који је стекао вишегодишњим лупетањем, некултуром, баљезгањем, лагањем и осталим смицалицама, све док није поново зајахо фотељу која му се деведесетих јако свидела. Trifke, feeble and Дуња је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Заступљеност у медијима, рангирање: БЕОГРАД, 10.03.2014. Као што је носилац листе “Доста је било” Саша Радуловић најавио у свом саопштењу у вези неравноправне заступљености странака у медијима, резултати су поражавајући и показују да су ови избори далеко од демократских. “Због невероватне политичке и финансијске контроле медија, спреге домаћих и страних тајкуна и власника медија са владајућом странком, демократија у Србији је капитулирала. Ако се може говорити о равноправности у заступљености у медијима, једина равноправност је у томе што су све опозиционе странке равноправно незаступљене. Ми ћемо због оваквих неправилности снажно реаговати и тражити заштиту наших права код домаћих институција, почев од РРА, па све до међународних институција, као што је ОЕБС. Грађани морају да знају да је демократија напустила Србију и да нам неће бити боље док је не вратимо.” Trifke and florenntina је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Web sajt eIzbori.com je u susret vanrednim parlamentarnim izborima koji se održavaju 16. marta 2014. godine, od renomirane regionalne agencije za istraživanje javnog mnjenja naručio telefonsku (CATI) anketu koja je sprovedena u periodu od 08. marta do 10. marta. na nacionalno reprezentativnom uzorku od 1214 punoletnih građana Srbije, bez teritorije Kosova. Rezultati govore da bi Srpska napredna stranka na izborima koji se održavaju u nedelju 16.03. mogla da računa na podršku od čak 42,1% birača, Socijalistička partija Srbije 13,4%, Demokratska stranka bi mogla da osvoji 7,7%, a Nova demokratska stranka 7,2%. DSS se prema ovom istraživanju nalazi iznad cenzusa sa 6,8%, dok su sve ostale stranke ispod cenzusa. Najviše šansi za prelazak cenzusa imaju Ujedinjeni regioni Srbije koji beleže 4,6% podrške glasača, a odmah iza je i LDP sa 4,1%. Dveri mogu računati na podršku od 2,8%, Srpska radikalna stranka na 3,3%, a Treća Srbija 2,5%. Za Sašu Radulovića i listu Dosta je bilo bi u ovom trenutku glasalo 1,1% ispitanih. Pogledajte i današnje istraživanje Ninamedia i B92 kao i druga ISTRAŽIVANJA koje je preneo portal eIzbori. http://eizbori.com/ekskluzivno-istrazivanje-eizbori-com-sns-42-1-sps-13-4-ds-i-nds-skoro-izjednaceni-urs-ispred-ldp-a/ Не знам колико је је вјеродостојна ова анкета, јер се у односу на остале анкете разликује не у промилима него у процентима, али према овим резултатима могуће су двије коалиције СНС-а. Један је са старим партнером СПС-ом, а друга је са НДС-ом(то је Тадић?). Што даље значи да су шансе да видиш СПС, тј. да их више не гледаш, 50-50 у процентима(с тим што је ових 50% СПС-ових мало веће од ових других 50%, је ли ). Дакле, то је једина "непознаница" ових избора. Сад још да сачекамо квоте на могуће коалиције, па да одиграмо неки сингл. Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Jedino što mogu primetiti jeste da u Srbiji više ne postoje ratnohuškačke partije. Što bi se reklo... ima neke pobede. Млађони, Manastir Bradaca and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Заступљеност у медијима, рангирање: БЕОГРАД, 10.03.2014. Као што је носилац листе “Доста је било” Саша Радуловић најавио у свом саопштењу у вези неравноправне заступљености странака у медијима, резултати су поражавајући и показују да су ови избори далеко од демократских. “Због невероватне политичке и финансијске контроле медија, спреге домаћих и страних тајкуна и власника медија са владајућом странком, демократија у Србији је капитулирала. Ако се може говорити о равноправности у заступљености у медијима, једина равноправност је у томе што су све опозиционе странке равноправно незаступљене. Ми ћемо због оваквих неправилности снажно реаговати и тражити заштиту наших права код домаћих институција, почев од РРА, па све до међународних институција, као што је ОЕБС. Грађани морају да знају да је демократија напустила Србију и да нам неће бити боље док је не вратимо.” Када је било исто питање у вези Двери, рекао си да претерују...буди доследан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Када је било исто питање у вези Двери, рекао си да претерују...буди доследан. У чему сам недоследан? Јел сам рекао да нису ништа мање заступљени од ЛДП на ртс 1? И тачно је. Јел сам рекао да нису много мање заступљени од осталих маргиналних партија? И то је тачно по овој процени. Заступљени су више од Рестарта и Треће Србије. . А кукају како су намјамње заступљени. и како су сви више заступљени од њих. Што једноставно није тачно. Ја нигде нисам рекао да контрола медија не постоји и да су сви једнако заступљени, тако да не знам - у чему сам недоследан? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Стигле и квоте: Странка Граница: Меридиан Моззарт Српска напредна странка 42% 43,7% Социјалистичка партија Србије 13,3% 13,6% Демократска странка 8,8% 8,5% Нова демократска странка 7,1% 7,3% Демократска странка Србије 6,9% 6,6% Либерално демократска партија 5,2% 4,8% Двери 4,4% 3,6% Уједињени региони Србије 3,2% 3,5% Српска радикална странка 3% 3,3% Мени је један фикс да СНС у Меридијану понуђену границу од 42%, а други да ће Двери пребацити понуђену границу и Моцарту од 3,6%. http://www.blic.rs/izbori-2014/vesti/2394/Kladionice-objavile-kvote-za-izbore-Pet-stranaka-sigurica-za-prelazak-cenzusa Млађони је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ни ови кладионичари нису чули за Радуловића Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ни ови кладионичари нису чули за Радуловића ja se ponadao da se kladim pa da uzmem neke pare feeble and florenntina је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука