nedeljko Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Мени је поражавајуће да постоји неко ко фалсификује резултате листе "Доста је било!" и служи се подлостима да би оставио на снази овај паразитски и партократски систем. Као да нису видели редове људе који су сатима чекали да дају подршку листи! Као да нису читали све познате твитераше и блогере ових дана! Кад једном САша Радуловић уђе у Скупштину, све ће се променити! Прво ће да се обрачуна са овим агенцијама за "статистику"! Колико ти мрзиш тог човека да од свег шљама прозиваш само и бааш њега. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ја Звонко немам појма ко си ти под овим аватаром, али овакве речи су крајње непримерена за један верски форум. То је скоро нека верско-патолошка мржња према политичарима. Просто мораћу да те банујем. Нема друге. Ovo je pretpostavljam sala? Баба је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Zeljko, odgovori mi molim te na pitanje! https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ма у праву је човек, то је речник непримерен за верски форум. Само што је време за непримерен речник одавно прошло... Није питање више зашто неко патолошки мрзи политичаре - питање је како је могуће да их после свега неко још увек не мрзи? R.Žiskar, DYNABLASTER and florenntina је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Meni je ovaj grafikon poražavajući kad pogledam razliku između SNS-a i ostalih Meni nije toliko, vec pokazuje da imas dobar deo srba koji imaju poverenja i u drzavu i u jednu od politickih stranaka i koji zna prilicno jasnoi sta zeli ili za sta je ... Ono sto je uznemiravajuce donekele, ali i ne previse, je to sto imas isto toliko ako ne i vise onih koji nemaju jasnu ideju o drzavi i o onome sto zele pa su iscepkani po tim manjim partijama. Mnogo bolje bi bilo da i Srbi imaju jasnije definisane ideje , kao u drugim razvijenijim demokratijama, u kojima imas bipolarni sistem i dve vece parrtije koje se smenjuju na vlasti ...Ovako barem jedna polovina je donekle definisala svoje ideje i ostaje da sacekano sledece izbore da isto to uradi i druga polovina ...ili neke od sledecih izbora ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Zeljko, i dalje cekam odgovor na postavljeno pitanje. Dakle, hoces li stvarno banovati Zvonka sa foruma zbog neprimerenog nacina komuniciranja i to bez prethodne opomene? https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ма у праву је човек, то је речник непримерен за верски форум. Само што је време за непримерен речник одавно прошло... Није питање више зашто неко патолошки мрзи политичаре - питање је како је могуће да их после свега неко још увек не мрзи? Zato sto su politicari neophodni u demokratskom sistemu. Ne mozes imati reprezentativni sitem bez "delegata". Vreme diktatura je proslo , u takvim sistemima si mogao da nemas politicare. Ja politicare na primer prihvatam kao sto prihvatam i semafore na raskrsnicama. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Zeljko, i dalje cekam odgovor na postavljeno pitanje. Dakle, hoces li stvarno banovati Zvonka sa foruma zbog neprimerenog nacina komuniciranja i to bez prethodne opomene? Ne moze da ga banuje zvonko je glob mod. Neozbiljan je. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Ја Звонко немам појма ко си ти под овим аватаром, али овакве речи су крајње непримерена за један верски форум. То је скоро нека верско-патолошка мржња према политичарима. Просто мораћу да те банујем. Нема друге. Ја Звонко немам појма ко си ти под овим аватаром, али овакве речи су крајње непримерена за један верски форум. То је скоро нека верско-патолошка мржња према политичарима. Просто мораћу да те банујем. Нема друге.. Zeljko valjda prvo ide admin cenzura pa tek onda opomena, a ban na kraju?? Pa pritom kad je u pitanju Zvonko koga svi na forumu znaju godinama? florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Па наши "гласачи" већ деценијама бирају највеће ретардиране мајмуне међу идиотима... Ово до сада је било поражавајуће, сад је већ патологија. A ti inace posedujes prave kriterijume? Tacno znas sta treba ili koga birati ili ne birati? I mozda ne bi bilo lose taj "izbor" nekako ovekoveciti tako da kada jednom izaberemo ili zaberes u ime svih, ostane taj izbor vecan ...Da neko slucajno tu nesto ne pokvari .. Натан је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Сејо, видиш да ја сам себе банујем на по неколико месеци због непримереног начина комуникације... Нема лоше. Само како време пролази имам све мање српљења. Прође живот бре, а многи драги људи и даље живе... знате већ и сами. Не могу више да будем фин. Шта вреди мени што добро живим кад сваки пут кад се чујем са пријатељем паднем у депресију. Стварно је доста било. Жељко је админ, дужност му је да одржава ред на форуму. Баба је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Zeljko, i dalje cekam odgovor na postavljeno pitanje. Dakle, hoces li stvarno banovati Zvonka sa foruma zbog neprimerenog nacina komuniciranja i to bez prethodne opomene? . Zeljko valjda prvo ide admin cenzura pa tek onda opomena, a ban na kraju?? Pa pritom kad je u pitanju Zvonko koga svi na forumu znaju godinama? Hehe, kako vas pali Млађони је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Hvala Zvonko, ali ja sam postavila pitanje Zeljku i cekam odgovor od njega. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 16, 2014 Пријави Подели Написано Март 16, 2014 Hvala Zvonko, ali ja sam postavila pitanje Zeljku i cekam odgovor od njega. Inace ces da ga banujes ...ako izostane odgovor ... :good2: :good2: :good2: :good2: :good2: Da znas da i meni ide na zivce taj njegov, "sa'cu te banujem" pristup ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука