Jump to content

Анализе за изборе 2014. све на једном месту

Оцени ову тему

Препоручена порука

Meni je ovaj grafikon poražavajući kad pogledam razliku između SNS-a i ostalih

мени је поражавајуће и кад видим резултат изнад ... урс-а, да будем фини... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Мени је поражавајуће да постоји неко ко фалсификује резултате листе "Доста је било!" и служи се подлостима да би оставио на снази овај паразитски и партократски систем. Као да нису видели редове људе који су сатима чекали да дају подршку листи! Као да нису читали све познате твитераше и блогере ових дана! Кад једном САша Радуловић уђе у Скупштину, све ће се променити! Прво ће да се обрачуна са овим агенцијама за "статистику"!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

1544184_10152265413803442_231146056_n.jp

35% људи сматра да ништа на треба мењати!?

Па то је предивно, ја све мислио да је лоше, кад оно цврц.

Изгледа да се крећем у лошем друштву, мораћу мало да мењам свест.

Подели на овим сајтовима

мени је поражавајуће и кад видим резултат изнад ... урс-а, да будем фини... 

Brate, nema nista logicnije ako si pratio kampanju i obecanja. Da zivimo, a ne da se non stop patimo, stedimo i zivotarimo.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Па наши "гласачи" већ деценијама бирају највеће ретардиране мајмуне међу идиотима...

Ово до сада је било поражавајуће, сад је већ патологија.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Brate, nema nista logicnije ako si pratio kampanju i obecanja. Da zivimo, a ne da se non stop patimo, stedimo i zivotarimo.

поражавајуће колико има наивних људи, несвесних света око себе... :/

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Која би била иронија кад би Динкић улетео у Скупштину на Карићеву кампању, са све махањем пољопривредним производима на скуповима.

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Kako kaze RASMC:

Rambo Amadeus je u intervjuu za „Novi reporter“ 
izjavio: „Demokratija je katastrofa! Demokratija u nepismenoj sredini je katastrofa. Pristati na 
demokratiju u nepismenoj sredini znaci pristati na diktat nepismenih, jer nepismenih je 
najviše, kako ti ga oni skroje tako ti je! Dakle, moralo je prvo da dode do masovnog 
nacionalnog opismenjivanja a tek onda do glasanja. Sad bi striktno trebalo napraviti da u 
glasacki listic moraš da ispuniš ime kandidata za kog glasaš i da moraš da napišeš kako ti se 
zove država. Ako ne znaš da napišeš kako ti se zove država i kandidat, nemoj me zajebavati, 
onda si stvarno bezobrazan ako želiš da glasaš.“

Подели на овим сајтовима

Која би била иронија кад би Динкић улетео у Скупштину на Карићеву кампању, са све махањем пољопривредним производима на скуповима.

Nemoj ni da sumnja$ da nece.. Miu smo odavno pokazali da pamcenja nemamo .. A pamcenje je svojstvo, pre svega MOZGA ...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Па наши "гласачи" већ деценијама бирају највеће ретардиране мајмуне међу идиотима...

Ово до сада је било поражавајуће, сад је већ патологија.

Ја Звонко немам појма ко си ти под овим аватаром, али овакве речи су крајње непримерена за један верски форум. То је скоро нека верско-патолошка мржња према политичарима. Просто мораћу да те банујем. Нема друге.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...