Рилски Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 е.. али ''ВЕЛИЧАНСТВЕН'' kpaj.. Ма крваве су двери الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 I otac Ljuba i ljudi sa sajta svetosavlje podrzali Dveri,ajde sad napadajte da koriste crkvu,ne casite casa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Брате, то што су неки из Цркве, макар и многи.. подржали неког , било ког, .. макар и ''Двери'' .. Ништа то не значи некоме ко зна шта (Кога) тражи у Цркви. Напротив, то може бити само минус томе ко их подржава.. Ако ти то није јасно, кад порастеш схватићеш о чему причам. А ово што је ''двери'' подржао о. Љуба, и сајт ''Светосавље'' .. то је веруј ми само показатељ ко је ко .. а то се и онако јако добро зна.. Кога интересује , наравно. И да, .. то што је ''двери'' подржао Љуба, хех, да отац Љуба.., то може бити само негативан поен упртаво за ''Двери'' .. Што се Цркве тиче, наравно .. а и то ће ти се касти само кад будеш схватио зашто је то тако .. Млађони, Милан Ракић and DrNeoCortex је реаговао/ла на ово 3 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ономад је +Игњатије подржавао ДС, .... ал се не сећам да је неко из Дс трубио ПОДРЖАВА нАС ВЛАДИКА ИГЊАТИЈЕЕЕ АЈДЕ ГЛАСАЈТЕ ЗА НАССС То само говори ко злоупотребљава цркву...ДС подржи владика они то не искористе, двери подрже 2 монаха и свештеник они о томе трубе ко да им је Црква лично дала благослов. Dveri su porodican pokret, porodicna setnja je nesto sto da tako kazem sluzi za prepoznavanje pokreta Dveri,dakle bracni parovi,deca,deke,bake...prema tome ako nemas pojma o tome nemoj pricati nista. То се брале зове "маркентинг", Према томе причаћу све док имате овакав маркентинг од ког се мени преврће желудац. Двери су као и сви други политичка партија. Скуп људи који хоће да уђе у власт. Све што причају и све што раде раде због тога. Што је у реду, исправно је желети да уђеш у власт. Али начин на који то раде, начин на који освајају гласач је јако љигав. Не освајају их рационалном аргуметацијом, политичким програмом, јасно објашњеним, рационалним економским програмом. Освајају их на следећи начин. - Ватање на причу о пороедиц - ватање на причу о цркви, причање како их пар монаха и свештеника подржавају (зашто би то ико износио у јавност), посебно политичка партија осим да сабере пол поене? - Прозивање других за не српство и издајништво и остала дизања галаме. - Бусање у прса српстбом - Популистичка економска прича ( кад дођемо сви це добити све што им треба, труднице 100 % боловање, сељаци мини производње, ко ради посо годину дана без пореза) - Ватање гласача на негативне емоције према нато пакту са којим смо се укобили и што нас је коштало. Да су честији и поштенији, двераши би то радили на много човечанскије начине. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ономад је +Игњатије подржавао ДС, .... ал се не сећам да је неко из Дс трубио ПОДРЖАВА нАС ВЛАДИКА ИГЊАТИЈЕЕЕ АЈДЕ ГЛАСАЈТЕ ЗА НАССС Pa zato sto vecina DS publike bas i ne gotivi crkvu, pa bi to moglo da odbije neke od njih Ђуро Станивук, kordun and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Pa zato sto vecina DS publike bas i ne gotivi crkvu, pa bi to moglo da odbije neke od njih Не знам одакле ти то... ал ајд. Да си реко ЛДП па и да имамо неки консензус политички хаха oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Гледам све ово и чудом се чудим... Погледајте бре људи мало око себе. Каква беда, каква туга... Погледајте себе. Имате ли пара за основне ствари? Можете ли живите од поштеног рада, да бар једном годишње негде одпутујете, купите ауто итд. Залудели су вас демагози. И добићете шта сте тражили - још већу беду. Само ми је жао ове деце која страдају због неразумних родитеља. florenntina and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Гледам све ово и чудом се чудим... Погледајте бре људи мало око себе. Каква беда, каква туга... Погледајте себе. Имате ли пара за основне ствари? Можете ли живите од поштеног рада, да бар једном годишње негде одпутујете, купите ауто итд. Залудели су вас демагози. И добићете шта сте тражили - још већу беду. Само ми је жао ове деце која страдају због неразумних родитеља. Ај немој тако, двери имају одличну економску политику, забране увоза увозничком лобију, одсуства пореза годину дана, и поклањања сваком пољопривреднику 10 000 евра и малу хладњачу за воће или млекару за производњу. Не знам како не капираш да је то супер реалан економски програм? Видиш шта ће све да дају нашем селу и сваком ко почне мали посао? О томе да не причам колико руско тржиште има потенцијала за нас. Ето некако нема никакву царину, али неће да купи од нас, јер их спречава власт издајничка али иначе куповали би Руси од нас и много а и поштено плаћали. Чувено је поштење Руских бизнисмена,.. надалеко чувено поштење...само да Бошко дође на власт, има браћа Руси да купују од нас само тако. Grizzly Adams and florenntina је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Брате, то што су неки из Цркве, макар и многи.. подржали неког , било ког, .. макар и ''Двери'' .. Ништа то не значи некоме ко зна шта (Кога) тражи у Цркви. Напротив, то може бити само минус томе ко их подржава.. Ако ти то није јасно, кад порастеш схватићеш о чему причам. А ово што је ''двери'' подржао о. Љуба, и сајт ''Светосавље'' .. то је веруј ми само показатељ ко је ко .. а то се и онако јако добро зна.. Кога интересује , наравно. И да, .. то што је ''двери'' подржао Љуба, хех, да отац Љуба.., то може бити само негативан поен упртаво за ''Двери'' .. Што се Цркве тиче, наравно .. а и то ће ти се касти само кад будеш схватио зашто је то тако .. Pa to ti kazem,dokaz ko je ko. Dopisite i njih na spisak "prevarenih" u mnogo nase oceve,svestenike,monahe. To je to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Гледам све ово и чудом се чудим... Погледајте бре људи мало око себе. Каква беда, каква туга... Погледајте себе. Имате ли пара за основне ствари? Можете ли живите од поштеног рада, да бар једном годишње негде одпутујете, купите ауто итд. Залудели су вас демагози. И добићете шта сте тражили - још већу беду. Само ми је жао ове деце која страдају због неразумних родитеља. Eeee ovo je demagogija no1 ikada vidjenja. Pazi dva dana pred izbore lik koji javno pokazuje da nimalo ne simpatise Dveri,na temi o Dverima napise ovu poruku. I sad ja da sam pao sa marsa ili neptuna pomislio bih da ovde postoje neke da prostite budale koji zagovaraju ljude koji su nas doveli u to stanje. Pa ja druze podrzavam sto pricas i vidim sta se desava unazad 20 godina i bas zato i jesam za Dveri,zato sto oni nisu ni jedan promil ucestvovali u ovom stanju u kome se drzava Srbija nalazi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 bitno da su milosavljević, ovaj picamejker i florina pokupili svu pamet ekonomije, a nas većina na ovom forumu smo deduktivni degenerici, mislim kad posložiš kockice kako ih oni vide to tako ispada i šta će oni jadni, nesrećni zbog nas debila, nisu oni krivi nego mi,upropastišmo zemlju braćo, a pošten napredan narod ispašta zbog nas, kako ćemo pred boga Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Свештеници и монаси су стручњаци у својој области, њихови ставови о економији нису обавезно исправни. То сакривање иза ауторитета свештенства само говори још нешто о Дверима... Pa ja druze podrzavam sto pricas i vidim sta se desava unazad 20 godina i bas zato i jesam za Dveri,zato sto oni nisu ni jedan promil ucestvovali u ovom stanju u kome se drzava Srbija nalazi. Па сад и они треба мало да учествују? Проблем није у томе ко је мени симпатичан, него у логици и аргументима. Двери о економији, благо речено, немају појма. Не да немају појма него су ствари које предлажу још два пута горе од овога што сада имамо... Ако може горе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Свештеници и монаси су стручњаци у својој области, њихови ставови о економији нису обавезно исправни. То сакривање иза ауторитета свештенства само говори још нешто о Дверима... Па сад и они треба мало да учествују? Проблем није у томе ко је мени симпатичан, него у логици и аргументима. Двери о економији, благо речено, немају појма. Не да немају појма него су ствари које предлажу још два пута горе од овога што сада имамо... Ако може горе. Ne sada oni treba da pokazu osim sto su novi ljudi,ne iz te price na delu da nece biti nikad takvi. I molim te jednom za svagda drzavu su vodili doktori doktora nad doktorima ekonomije,drzava je u ovom stanju,tacka. Nemojte te price oni nemaju pojma,ovi nisu skolovani,ovi nemaju ovo ovi nemaju ono,videli smo najbolje od onih koji su na papiru Mesi ekonomije,hvala im na tome,hocemo nove ljude. Niko od tih svih ljudi iz crkve koji su podrzali Dveri ne ocenjuju njihovo znanje iz ekonomije ili bilo koje druge oblasti,vec kazu da su pravi i posteni ljudi sa cijim stavovima se nekim slazu nekim ne ali da veruju da ti novi ljudi jesu neki disbalans u odnosu sta imamo proteklih 20 godina. Ђуро Станивук and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Узалуд су нови људи ако имају старе идеје. Требају нам нове идеје. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Свештеници и монаси су стручњаци у својој области, њихови ставови о економији нису обавезно исправни. То сакривање иза ауторитета свештенства само говори још нешто о Дверима... Само ти, Милосавељевић и Флорантина овде заступате идеју да је економија најбитнија...и то само зато што мислите да се разумете у економију а, како се чини, ниједно од вас троје пас нема за шта да уједе, па вам економија пада у воду... ..не знам чиме се ти и Флора бавите али видим да Милосављевић више оре по поукама него на њиви... Економска политика Двери је добра колико и Радуловићева у овом тренутку..нико не може да тврди шта је боље...а пошто се не ради само о економији Радуловић оста кратких рукава... R.Žiskar, kordun and Милош Обилић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука