Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Коју логистику? 

...видим град пун плаката Двери...на сваком ћошку..

Логистика која од Двери, као и од претходних квазинационалистичких странака прави "мученике" и наводно истинске опоненте владајућој идеологији. Са друге стране од самог почетка њиховог политичког ангажовања добијају логистичку подршку у свом деловању како од државе тако и од СПЦ. На претходним изборима једини циљ Двери је био да се докрајчи већ ионако растурена Радикална Странка т.ј. да не пређе цензус, тиме што ће "покупити" одређени број националистичких гласова који би иначе отишли СРС-у.

Други и трајнији циљ Двери се огледа у томе да окупе групе и групице незадовољних Срба, који су за националну политику, да амортизују њихово незадовољство наводном борбом за нацонално питање и ту "енергију" каналишу да се не би отела контроли.

Истински родољубиви покрети и организације које су настале спонтано или уз подршку Срба националиста из земље или дијаспоре су у много већој медијској блокади и њихово деловање се опструише на много лукавији и перфиднији начин.

Од распада Југославије па до сада варају нас подмећући нам странке са националним предзнаком које су у свом језгру само продужена рука власти а самим тиме и западних политичара који ту власт успотављају. Ко год не верује у ово, нека покуша сам да оснује или нека се прикључи неком националистичком покрету па ће осетити на својој кожи.

У памет браћо Срби, не дајте се варати.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Можеш ли да ми наведеш пример где је робовласник добровољно одустао од робовласништва? 

pa nigdje, zato ti i kažem ,mora se čekati trenutak kada robovlasnik neće imati energije da se pokriva onoliko koliko se pružio, to i jeste suština,sada nema šanse, evo mi sada da u srbiji napravimo revoluciju, mogli smo lako to 2008 godine da narod uradi državni udar  kad je ono sa kosovom bilo i sta bi se desilo, izzolovani bi bili totalno, dakle ne vredi , sve bi to bilo kratkog daha, jer većina naroda  je slaba i nedosljedna, nema principijelnosti, tako je to....nismo mi japanci neg srbi nesložni. to ne znači da treba da se sklonimo u stranu kao što sam rekao, treba na izbore ići, ali bez veze je očekivati da će se stvari na izborima bitno bolje popraviti, kao što i sam znaš sve ove vodeće stranke su iste u svojoj suštini, one su te koje nose glavninu glasova i rade jedno te isto, ispinjavaj uzapadne naloge i  zapadne projekte na balkanu, ne samo kod nas nego u cijelom regionu, mi nismo svoji mi cak nismo ni banana države, treba izmisliti neki novi termin. počeo je srbin da diže glavu al je to riješeno, uništavanjem njaače stranke u srbiji, sutra dveri ko postanu tako jake , a neće ja mislim isto će naći načina da to razvale, nemamo mi slobodu, za to imaš bezbroj dokaza da je to tako, imaš čak i zapadnjake koji priznavaju segmente svega ovoga, pišu u svojim knjigama npr.  imaš bezbroj tih kockica, cak i među našim domaćim dušmanima kada pišu  knjige šta i kak ose radilo pa niej tesko posloziti kockice koje kazu da smo se mi najmanje uticali cak i u samom ratu o svojoj sudbini a kamo li danas

Подели на овим сајтовима

.... На шта смо ми спали ..  него добро ..  А Коштуница Др Bојислав.. Јел он није ''добар'' Србин .. или није домаћин.. ? Па ево Томислав Никоилић, oн тек важи за оличење домаћинЛУКА.. Чак и ракију препиче. :) Нешто и Веља се тиме поноси.. Уф а тек Маријан Ристичевић ..ма било је домаћина немојмо тако ...

Маните се тога,... то су бедно ниске квалификације.. мислим о томе се бре не говори на тај начин нити је поставка ствари таква..

Ја ово добронамерно а ви како год ..

Не банализуј ако немаш шта друго да кажеш...ја сам навео пример човека у ког имам поверења и који је у исто време један од активиста покрета...Нисам га предложио за председника државе...

Подели на овим сајтовима

Обрадовић: Покрет Двери у овом тренутку далеко изнад цензуса

ЛЕСКОВАЦ – Покрет Двери позива грађане Србије да на предстојећим изборима раскрстимо са страначком пљачком, изборном крађом, медијским мраком и страном окупацијом Србије.

Ово је данас изјавио на конференцији за новинаре у Лесковцу Бошко Обрадовић, носилац посланичке листе Двери.

Избори 16. марта су велики народни референдум на коме се опредељујемо између Европске уније и Русије, ми бирамо Русију, казао је Обрадовић и нагласио да је он једини носилац избоне листе на овим изборима који не живи у Београду.

По његовој оцени Покрет Двери је у овом тренутку далеко изнад цензуса. Изборни резултат биће, како је казао – двоцифрен. „Сада смо много боље организовани и изборна крађа овог пута неће проћи као на прошлим изборима када смо такође прешли цензус“, казао је Обрадовић.
Он је подсетио да је владајућа СНС обећала да ће то испитати, али да Двери до данас нису добиле никакв одговор.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Избори 16. марта су велики народни референдум на коме се опредељујемо између Европске уније и Русије

Kako ovako nesto moze da izjavi? Je li ima neki proces pristupanja Rusiji, osim u glavama staresinstva?

По његовој оцени Покрет Двери је у овом тренутку далеко изнад цензуса. Изборни резултат биће, како је казао – двоцифрен.

Dakle, vec pocinje sa lazima u koje i sam tesko moze da veruje. 

Подели на овим сајтовима

Dakle, vec pocinje sa lazima u koje i sam tesko moze da veruje.

Да, али 1000 евра после избора, 400.000 радних места, непризнавање "републике Косово", 100.000.000.000 евра инвестиција  је непобедиво... 

Подели на овим сајтовима

Двери подржале захтев локалних медија

Двери подржавају захтев Синдиката новинара Србије и осталих организација да се локални медијски јавни сервиси не приватизују, изјавио је данас Владан Глишић на округлом столу који је, у прес- центру УНС-а, организовао Синдикат новинара Србије СИНОС.

sindikat-novinara-srbije.jpg

Сагласно изреченом ставу, Двери у својој београдској кампањи подржавају захтев Београђана да РТВ Студио Б остане јавни сервис Београда и да се заустави његова приватизација.

Двери нису условљене захтевима ЕУ у сфери медија, а истини за вољу, ни у самим чланицама ЕУ не постоји јдинствена праксау погледу приватизације локалних медија. У низ држава ЕУ постоје јавни сервиси на локалном нивоу. Не видимо разлог да тако не буде и у Србији, истакао је Глишић.

Информативна служба покрета Двери

•  
Подели на овим сајтовима

Логистика која од Двери, као и од претходних квазинационалистичких странака прави "мученике" и наводно истинске опоненте владајућој идеологији. Са друге стране од самог почетка њиховог политичког ангажовања добијају логистичку подршку у свом деловању како од државе тако и од СПЦ. На претходним изборима једини циљ Двери је био да се докрајчи већ ионако растурена Радикална Странка т.ј. да не пређе цензус, тиме што ће "покупити" одређени број националистичких гласова који би иначе отишли СРС-у.

Други и трајнији циљ Двери се огледа у томе да окупе групе и групице незадовољних Срба, који су за националну политику, да амортизују њихово незадовољство наводном борбом за нацонално питање и ту "енергију" каналишу да се не би отела контроли.

Истински родољубиви покрети и организације које су настале спонтано или уз подршку Срба националиста из земље или дијаспоре су у много већој медијској блокади и њихово деловање се опструише на много лукавији и перфиднији начин.

Од распада Југославије па до сада варају нас подмећући нам странке са националним предзнаком које су у свом језгру само продужена рука власти а самим тиме и западних политичара који ту власт успотављају. Ко год не верује у ово, нека покуша сам да оснује или нека се прикључи неком националистичком покрету па ће осетити на својој кожи.

У памет браћо Срби, не дајте се варати.

Uh uh i jos jednom uh. Kakve nebuloze,kakva teorija. Prvo u Srsu ima kvalitetnih ljudi,Seselju zelim od sveg srca povratak u Srbiju i na slobodu,za njega mislim da je suvi genije,ali pomalo i lud covek.

Medjutim cinjenica je da je Srs nastala kao ogranak udbe tadasnje i to je objavljeno u mnogim knjigama,novinskim spisima,medijima i to nije nikad demantovano. Nadam se da dobro znas za onu krilaticu da je Seselj bio portparol udbe.Zato i imas ogranak Srsa u vidu Aleksandra Vucica i Tomislava Nikolica,koji su prodali svoje ideale za saku necega,to je pokazatelj kakvi su ideali vladali u toj stranci,kad su na prvu pojavu sake dolara 80% stranke i ikona stranke otisli iz nje.

Dveri su po tebi napravljene da otmu glasove radikalima? Prvo moras znati jednu stvar Dveri su i pre dve godine i pogotovo sada mnogo popularniji od radikala. Dakle tvoja logika da je neko jaci i veci napravljen da otme nesto manjem je nebulozna,ali apsolutno.

Pogotovo one igrarije Nemanje Sarovica oko poziva Dveri i radikalima i dssu da oforme patriotski blok sto su obe stranke odbile,pa je posle srs optuzio Dveri sto nisu pristale na to da Bosko i Vladan ugase Dveri i dobiju 20 i 30to mesto na listi radikala i da se uclane tamo.

Drugo da je sve to istina,da su Dveri instrument moci vlasti i drugih ljudi,pa zaboga da li bi onda bili onako brutalno pokradeni na izborima 2012?

Da li bi imali toliko malo prostora na medijima koji su u rukama vlasti?

I jos nesto Dveri imaju najvecu popularnost u dijaspori i na svakim izborima u Americi,Australiji,Kanadi i mnogim drugim drzavama su uzimale najvise glasova.

Tako da sve u svemu suplja prica i to mnogo suplja prica.

p.s. Ne bih da pljujem radikale,zato sto ako Dveri ne mogu u parlament voleo bih bar njih tamo da vidim,ali zaboravljaju mnogi da su oni isto tako deo sistema. Neka se sete ljudi kako je Nemanja Sarovic uzimao svakodnevno pare za putne troskove u jednom sazivu skupstine gde je prijavljivao da svaki dan dolazi iz Vranja u Beograd na skupstinske sednice kroz pricu kako mu supruga zivi u Vranju,a covek je ziveo u Beogradu,a o raznim Radetama,Jovanovickama i slicnima da ne pricam.

Ali eto cisto da ne ispadne da su radikali u stvari novi ljudi koji su se juce pojavili.

Подели на овим сајтовима

Двери још половином фебруара биле на ивици цензуса!

Најновија истраживања показују да су Двери већ половином фебруара, пре гостовања на телевизијама са националном феквенцијом, биле на ивици цензуса – зато, очекујемо двоцифрен резултат

DVERI_SRPSKE_anketa.jpg

Најновији број политичког недељника „Актер“ доноси врло интересантне податке: Двери су већ 14. фебруара биле на 4.8% гласова. Истраживање је радила агенција „Про позитив“ у периоду од 10. до 14. новембра на узорку од 1409 пунолетних грађана Србије.

Подсећања ради, ово истраживање је рађено пре гостовања Бошка Обрадовића на РТС, РТВ Војвоина и ТВ Б92 (25. и 27 фебруара). Пошто због успешног протеста и представки РРА очекујемо још гостовања на националним фреквенцијама, јасно је да се Покрет Двери ближи двоцифреном резултату, и да ће бити „камен којег одбацише зидари“ – највеће изненађење овогодишњих избора.

Због овако доброг рејтинга Покрета Двери, очекујемо да ће наредних дана почети гостовања по медијима фантомских листа и представника квази-политичких странака „десне“ и „умерено десне“ оријентације, са једним јединим циљем – дикредитовање Двери по налогу Александра Вучића. Ако упоредите шта је Александар Вучић причао о Дверима, и шта ће причати и шта већ причају они, видећете и сами.

Информативна служба Покрета Двери

Подели на овим сајтовима

Најновија истраживања показују да су Двери већ половином фебруара, пре гостовања на телевизијама са националном феквенцијом, биле на ивици цензуса – зато, очекујемо двоцифрен резултат

ја очекујем троцифрен, ако не буде тако идемо на причу да су избори покрадени :Р

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Да, али 1000 евра после избора, 400.000 радних места, непризнавање "републике Косово", 100.000.000.000 евра инвестиција  је непобедиво... 

Jeste, samo glavni argument Dveri je da oni nisu kao svi ostali.

Подели на овим сајтовима

Jeste, samo glavni argument Dveri je da oni nisu kao svi ostali.

Једно је прогноза изборног резултата а нешто сасвим друго изневерена предизборна обећања - и зато Двери и нису као сви остали......

Подели на овим сајтовима

Једно је прогноза изборног резултата а нешто сасвим друго изневерена предизборна обећања - и зато Двери и нису као сви остали......

Они до сад ниједном нису ни могли да изневере предизборна обећања... ако оћемо реално...

Двери свакако нису као сви други, али то не значи да су нешто бољи од свих других, осим по личним укусима.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pred svake izbore slušam samo "istine", meni ih je dosta. Realno ni ova promena vlasti sa DS na SNS mi nije promenula život, isti ljudi na vlasti sa jednim ciljem- KORIST!

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Они до сад ниједном нису ни могли да изневере предизборна обећања... ако оћемо реално...

Двери свакако нису као сви други, али то не значи да су нешто бољи од свих других, осим по личним укусима.

Kako nisu? Pa zar svi ti ljudi koji su izbaceni iz Dveri jer su prekrsili izborno obecanje narodu i glasacima nisu dokaz toga? Zar nisu svi ti gradovi gde su Dveri u vlasti dokaz toga? Kako mozes tako nesto napisati. Mislis da mnogi od Dverjana nisu mogli da podrze Bajatovica npr u Novom Sadu i od toga zadobiju lepu finansijsku korist i da cute? Umesto toga su se odrekli i izbacili iz pokreta ljude koji su postali prepoznatljivi kao sto je Parovic,dakle ne da nisu odabrali zarad ostvarenja predizbornog obecanja,finansijsku korist i vlast,nego su se sto je jos vece odrekli i tih ljudi koji su im budimo realni medijskim istupima i prepoznatljivoscu doneli dobar rezultat u tom mestu. Sta ces bolji pokazatelj od toga da drze svoju rec?

Dalje sto se tice dizanja "hajpa" oko izbornog rezultata Dveri to nije nikakvo obecanje niti je to dokaz da su isti ko i drugi. Oni pokusavaju moje vidjenje time da pokazu narodu da nije uzalud ako se glasa za njih. Da ne misle ljudi ja jesam za Dveri ali dzaba ja da glasam za njih oni ce svakako ostati ispod crte bolje da dam glas nekome za koga je realnije da udje u parlament. A pritom u tim medijsko drzavnim anketama Dveri su mahom ispod 2.5% sto je bezobrazno.

Takodje imao sam priliku da vidim preko neta na sajtovima koji vise imaju veze sa vlastima nego dverima anketu,gde je glasao preko 5.000 ljudi gde se Dveri stvarno kotiraju daleko iznad 10%. Medjutim te ankete ne mozete naci u novinama jer su naravno verodostojnije one koji je pravio Cesid i slicni sa uzorkom od hiljadu ili dve ljudi.

Jos ce ispasti da su prevaranti i lazovi jer su "obecali" narodu mnogo bolji rezultat,brateeeeee,malo samo malo da pricamo argumentima i sve ce biti ok.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...