Милош Обилић Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 I samo jos nesto izadjite svi na izbore,ako od 20 lista ne mozete naci nijednu koja vama godi,zapusite nos i glasajte za neku,a onda za sledece izbore oformite svoju listu gradjana pa izadjite na njih. Meni nije jasna ta apoliticnost gde ljudi ne mogu od 20 lista naci bilo koju gde ih nesto bar spaja. Takodje meni je iskreno debilizam i ponistavanje listica,znate ono ja nisam ni za koga pa izadjem i docrtam paju patka,e pa ljudi taj paja patak ide snsu ili spsu odnosno strankama sa najvise glasova. Otuda ona prica u medijima da Sns realno moze da osvoji 40tak% ali u tom izbornom sistemu tih 40% mogu iznositi i 45% i 50%. Zato izadjite i glasajte. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ne kazem ja da je lepo,stvar je u tome sto nema izbora na izborima.Ne verujem u izbore dok god vlada samo jedan sistem.Meni su totalno nebitne imena stranaka i ljudi,svi kada dodju na vlast igraju isto kolo. Како мислиш да ће се било кад било шта променити ? Скрајнеш д...е у страну и чекаш...шта ?....да се сами ти једноумници и хокштаплери скину ил поправе.? Ако нас нема на гласању ко ће их бар ослабити ако не и уклонити? Опрости, ал мало ми је више доста тих "чистунаца" који не излазе на изборе јер нема избора.... тиме у ствари врло доприносе да се ништа и не промени. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 R.Ziskar Je l ti kapiras da ja smatram da se izborima nista ne moze promeniti?! nana Ne prizeljkujem,ali smatram da mozi doci do neki promena u sistemu samo nekom masovnon katastrofom,krvoprolicem,trecim svetskim ratom-preraspodelom snaga u svetu u kojima bi mi nasli svoje mesto. Sta vi mislite,da ce na vlast doci neki Pera,Mika i Zika da sprovode velikosrpske ideje dok ih strani ambasadori,svetski mocnici,gigantske kompanije itd hlade perjem i obasipaju paznjom?! Ne bydite smesni... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 ja također mislim da se izborima kod nas ne može srušiti ovaj sistem koji nas uništava, vrtiće se par stranaka oko vlasti , a sve isto će biti, samo neka revolucija može da dovede do toga da konačno se riješimo ovog sistema suludog, ali to ne znači da treba da se do tada sklanjamo u stranu, ne.... Megas Doux, Deki992 and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 ja također mislim da se izborima kod nas ne može srušiti ovaj sistem koji nas uništava, vrtiće se par stranaka oko vlasti , a sve isto će biti, samo neka revolucija može da dovede do toga da konačno se riješimo ovog sistema suludog, ali to ne znači da treba da se do tada sklanjamo u stranu, ne.... I to globalna revolucija,ne samo kod nas.Mi smo sitne ribe,samo bi se poubijali dzabe... kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Je l ti kapiras da ja smatram da se izborima nista ne moze promeniti?! Немам ја проблем с тим што ти сматраш. Само сам закључио да ти је одлично и да ти је све потаман, свега имаш у изобиљу, једном речју, лепо ти је. И јасно ми је да немаш потребу да излазиш на изборе. Додуше, можда сам погрешно закључио и ипак ти није добро, мучиш се и немаш за кору хлеба али некако ти то осећање прија, што је горепоменути афинитет. Има и трећи фактор а то је страх. Страх да не буде горе него што јесте, страх да не изгубиш и то мало што имаш или страх од промена у глобалу. Сад бих ти ја могао рећи али сигуран сам да ти већ знаш колико пута страшљивци умиру... А, сад сам видео додатак, глобална револуција...ерго, опет неко други тамо нешто да уради за нас? Ђуро Станивук and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ево на пример, ја не знам Бошка, али мој Кум води једно од повереништава у северној Србији и знам да је високо морална особа, прави домаћин и добар Србин. .... На шта смо ми спали .. него добро .. А Коштуница Др Bојислав.. Јел он није ''добар'' Србин .. или није домаћин.. ? Па ево Томислав Никоилић, oн тек важи за оличење домаћинЛУКА.. Чак и ракију препиче. Нешто и Веља се тиме поноси.. Уф а тек Маријан Ристичевић ..ма било је домаћина немојмо тако ... Маните се тога,... то су бедно ниске квалификације.. мислим о томе се бре не говори на тај начин нити је поставка ствари таква.. Ја ово добронамерно а ви како год .. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Немам ја проблем с тим што ти сматраш. Само сам закључио да ти је одлично и да ти је све потаман, свега имаш у изобиљу, једном речју, лепо ти је. И јасно ми је да немаш потребу да излазиш на изборе. Додуше, можда сам погрешно закључио и ипак ти није добро, мучиш се и немаш за кору хлеба али некако ти то осећање прија, што је горепоменути афинитет. Има и трећи фактор а то је страх. Страх да не буде горе него што јесте, страх да не изгубиш и то мало што имаш или страх од промена у глобалу. Сад бих ти ја могао рећи али сигуран сам да ти већ знаш колико пута страшљивци умиру... А, сад сам видео додатак, глобална револуција...ерго, опет неко други тамо нешто да уради за нас? Evo ovako,po treci put cu pokusati da pojasnim,nadam se da ce biti treca sreca: Nije stvar u tome da li je meni lepo,lose,da l se plasim promena ili sta vec.Stvar je u tome sto ja ne verujem da se izborima ista menja.Imam 22.godine i ceo moj zivot ova zemlja je u nekoj recesiji,ljudima je tesko a politicari vrte istu pricu pre i posle izbora. Znaci,kao kada bi sad ti meni rekao da bi bilo drzavi bolje stavi lonac na glavu,udaraj se kasikama po glavi i vrti se devet puta u krug,tako ja vidim tvoj stav da ce se posle izbora desiti nekakva promena u drustvu.Nadam se da si razumeo,ako nisi,nema veze. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Немам ја проблем с тим што ти сматраш. Само сам закључио да ти је одлично и да ти је све потаман, свега имаш у изобиљу, једном речју, лепо ти је. И јасно ми је да немаш потребу да излазиш на изборе. Додуше, можда сам погрешно закључио и ипак ти није добро, мучиш се и немаш за кору хлеба али некако ти то осећање прија, што је горепоменути афинитет. Има и трећи фактор а то је страх. Страх да не буде горе него што јесте, страх да не изгубиш и то мало што имаш или страх од промена у глобалу. Сад бих ти ја могао рећи али сигуран сам да ти већ знаш колико пута страшљивци умиру... А, сад сам видео додатак, глобална револуција...ерго, опет неко други тамо нешто да уради за нас? ne brate da neko drugi uradi za nas, nego da malo sjašu sa nas da nas puste da mi sami uređujemo sebi državu, mi smo okupirani, sloboda na m je samo prividna o tome se radi, situacija je gora nego sto narod misli, mi nemamo slobodu, radimo sve po tuđim instrukcijama, pogledaj nam medije, to nisu naši mediji, onaj blic bi bio bolji da se štampa u zagrebu i slično.... kako u takvoj situaciji se može išta pozitivno očekivati, 20 godina ljudima ispiraju mozak svaki dan jednim te istim kod većine naroda su uspjeli sa ispiranjem, ja to tako vidim Ђуро Станивук and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 .... На шта смо ми спали .. него добро .. А Коштуница Др Бојислав.. Јел он није ''добар'' Србин .. или није домаћин.. ? Па ево Томислав Никоилић тек је он оличење домаћинЛУКА.. Нешто и Веља се тиме поноси.. Мани те се тога то су бедно ниске квалификације.. мислим о томе с ебре не говори на тај начин нити је поставка ствари таква.. Ја ово добронамерно а ви како год .. pa ako su za tebe to bijedne kvalifikacije onda imaš pravi sistem vrednosti u glavi i dobra mjerila u životu, svaka čast Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 pa ako su za tebe to bijedne kvalifikacije onda imaš pravi sistem vrednosti u glavi i dobra mjerila u životu, svaka čast Ајде лепо прочитај шта сам написао.. и сходно томе одговори.. Овако остављаш утисак неинтелигентне особе која не разуме написаних два реда .. Ајде можеш ти то .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Skoro sam ucio o Pupinu,on je iskoristio svoje dobre veze sa tadasnjim predsednikom Amerike i doprineo da se Banat prostire do njegovog rodnog sela (Idvor) i malo preko.Da nije njega bilo Srbija bi bila do Panceva otprilike. Znaci,jos pre sto godina su nam te sile krojile granice,sta mislite sta nam danas rade? I mi posle razglabamo ovde,da l je bitan Vucic,Nikoloc,Dinkic,Tadic...To su samo lutke,ljudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Imam 22.godine i ceo moj zivot ova zemlja je u nekoj recesiji,ljudima je tesko a politicari vrte istu pricu pre i posle izbora. Јасно, и као млад човек који је цео живот спутаван у нечему и којем цео живот виси дамоклеов мач изнад главе, потпуно ми је јасно о чему причаш. Моји коментари су ту да те тргну и да почнеш да одрасташ а не да се инфантилно умусиш до своје 35. године и да завршиш испред локалног подрума пића мрзећи све. Ти си тај који треба да буде промена. Мој братанац је ту, твојих година, завршава машински факултет и планира специјализацију. Гласа од кад је добио право и гласаће и на овим изборима. То је један начин. Други је свакако револуција и насилна промена стања. Твој је избор јер си ти будућност. Али ти преносим знање да кад неко други организује било шта без твог учешћа, ти ћеш увек бити на маргини догађаја. Мудар човек се учи на туђим грешкама, паметан на својим а будала никад не научи. Милан Ракић and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 Ајде лепо прочитај шта сам написао.. и сходно томе одговори.. Овако остављаш утисак неинтелигентне особе која не разуме написаних два реда .. Ајде можеш ти то .. nemoj me zezati, savršeno sam ja razumio šta ti želiš da kažeš, ali ono sto ismijavaš je osnovni temelj svake dobre osobe, sve mimo toga je lopov a ne čovijek, a znaš šta ću ti reći, daleko je manje poguban pošten i moralan, odgovvoran čovijek, makar bio i smotan od sposobnog lopova, ne znam kako si to uspio da zaobiđeš u svojoj teoriji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 ne brate da neko drugi uradi za nas, nego da malo sjašu sa nas da nas puste da mi sami uređujemo sebi državu Можеш ли да ми наведеш пример где је робовласник добровољно одустао од робовласништва? nana and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука