исидорица Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Јееее Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Оче Иване, хвала пуно за рекламу! У овом зборнику се пет чланака појављује први пут и веома су значајни. Чујем да су у току преговори да један део тиража откупи и Канцеларија за веронауку Београдске Архиепископије, па ће вероучитељи добити књигу бесплатно. Иначе, књига ће бити продавана и на сајму књига, на ПБФ-у, сада за викенд. Ја можда будем тамо, па ћу поклонити пар примерака. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2011 Ja bih platio PTT i do Crne Gore Moguće? I mene zanima ovo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Нека се јави неко из маркетинга "Отачника" или позовите број који је постављен на врху теме. Верујем да се може наћи решење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Ja bih platio PTT i do Crne Gore Moguće? I mene zanima ovo. I mene,ali do RS Sophrosyne је реаговао/ла на ово 1 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Оче Иване, хвала пуно за рекламу! У овом зборнику се пет чланака појављује први пут и веома су значајни. Чујем да су у току преговори да један део тиража откупи и Канцеларија за веронауку Београдске Архиепископије, па ће вероучитељи добити књигу бесплатно. Иначе, књига ће бити продавана и на сајму књига, на ПБФ-у, сада за викенд. Ја можда будем тамо, па ћу поклонити пар примерака. 0442_feel :cheesy2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Ех, ја хтео, али ме овај хипотетички разговор, који сам узред и ја написао "убио" наравно оцо, то је јасно... шала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 наручио сам синоћ књигу путем е мејла ал ми још увек нико није одговорио. да ли је мејл [email protected] валидан? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Ja bih platio PTT i do Crne Gore Moguće? I mene zanima ovo. I mene,ali do RS Надам се да ће неко из отачника јавити на овој теми. animal-smiley-075 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 наручио сам синоћ књигу путем е мејла ал ми још увек нико није одговорио. да ли је мејл [email protected] валидан? Да, мејл је потпуно валидан. Ја, на жалост, не знам да ли шаљу књиге у ЦГ и РС. Можда је најбоље да позовете број телефона преко кога се наручује књига. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko.92 Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Pomaže Bog ja bi naruči knjigu pa me zanima procedura i koliko bi me sve izašlo sa poštarinom.Pozdrav Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 https://www.pouke.org/forum/topic/16564-%d0%b8%d0%b7%d0%b0%d1%88%d0%bb%d0%b0-%d1%98%d0%b5-%d0%ba%d1%9a%d0%b8%d0%b3%d0%b0-%d0%be%d1%86%d0%b0-%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%80%d0%b0-%d1%88%d0%bc%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%b5%d0%b2%d1%85%d0%b0%d1%80%d0%b8/page__view__findpost__p__543623 Evo, ovde je sve napisano. Imas i broj telefona i bolje je pozvati na telefon. Pozovi se na nas sajt, kazi gde si video reklamu i to je to. Dobijas popust od 25% Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 Колико ће коштати на сајму на ПБФ-у ? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Batman Написано Децембар 16, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2011 3 eura bez PDVa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko.92 Написано Децембар 17, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2011 Pošto ja živim u Bosni da li je mogće mi poslati knjigu poštom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука