JESSY Написано Април 16, 2014 Пријави Подели Написано Април 16, 2014 Господе и владико живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени, слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ме да сагледам своја сагрешења и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове. Амин. Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Април 16, 2014 Пријави Подели Написано Април 16, 2014 Pa nema više za ovu godinu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 16, 2014 Pa nema više za ovu godinu. На Велику среду престаје се са служењем Пређеосвећене Литургије као и са читањем молитве светог Јефрема Сирина коју прате велики поклони. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 МОЛИТВА СВЕТОГ ЈЕФРЕМА СИРИНА ( Иде уз Часни пост)Господе и Владико живота мога, дух лености, мрзовоље, властољубља и празнословља, не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј ми, слузи Своме.О, Господе Царе, даруј ми да сагледам грехе своје и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова.АМИН. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 Господе и Владико живота мога,духа лености, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми,духа целомудрија, смиреноумља, трпљења и љубави подај ми, слузи твоме.Да Господе царе, подај ми да сагледам своја сагрешења, и не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин. Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubavica Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 Господе и владару живота мога,дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени, слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ме да сагледам своја сагрешења и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 Господе и владико живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени, слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ме да сагледам своја сагрешења и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове. Амин. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 23, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2015 Господе и Владико живота мога, дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смирноумља, трпљења и љубави даруј мени слуги Твоме. Да, Господе, Царе, даруј ми да видим сагрешења своја и да не осуђујем брата свог јер си благословен у векове. Амин. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Господе и владару живота мога,дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени, слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ме да сагледам своја сагрешења и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове. Амин. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 25, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Господе и Владико живота мога,духа лености, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми,духа целомудрија, смиреноумља, трпљења и љубави подај ми, слузи твоме.Да Господе царе, подај ми да сагледам своја сагрешења, и не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Господе и Владико живота мога,духа лености, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми,духа целомудрија, смиреноумља, трпљења и љубави подај ми, слузи твоме.Да Господе царе, подај ми да сагледам своја сагрешења, и не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Господе и Владико живота мога, духа лености, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, духа целомудрија, смиреноумља, трпљења и љубави подај ми, слузи твоме. Да Господе царе, подај ми да сагледам своја сагрешења, и не осуђујем брата свога, јер си благословен у векове векова. Амин. Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 25, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2015 Господе и владару живота мога,дух лењости, мрзовоље, властољубља и празнословља не дај ми, дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј мени, слуги Твоме. О Господе, Царе, даруј ме да сагледам своја сагрешења и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове. Амин. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2015 МОЛИТВА СВЕТОГ ЈЕФРЕМА СИРИНА Господе и Владико живота мога, дух лености, мрзовоље, властољубља и празнословља, не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј ми, слузи Своме.О, Господе Царе, даруј ми да сагледам грехе своје и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова.АМИН. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Господе и Владико живота мога, дух лености, мрзовоље, властољубља и празнословља, не дај ми. Дух целомудрености, смиреноумља, трпљења и љубави даруј ми, слузи Своме.О, Господе Царе, даруј ми да сагледам грехе своје и да не осуђујем брата свога јер си благословен у векове векова.АМИН. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука