Jump to content

Предавања епископа Атанасија Јевтића

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

• Одговори 2.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

I srpska istorija ne počinje 1945 ili 1991, so what.. Jadna Srbija sa vama. Kada je moj pradeda navodno! (ovako neki moji vole da se hvale a verovatno beše samo kulak ako i to uopšte) bio baron i imao četiti sela negde kod Velike Plane i to je bilo pre 1945 i 1991. A tamo neki čukundeda i šta znam Vićentije iz crnogorskih Bjelopavlića, tako vele, se u doba Osmanlija doselio iz Crne Gore (gde je pobio osamdeset Turaka, zna se, pa je morao u bekstvo, svi mi imamo predaka Crnogorca koji je pobio osamdeset Turaka) u Šumadiju.. Nemate li vi svoju istoriju pa sve vam se vrti samo oko Broza i Miloševića? Nikogojići Gedžovani?

Moj pradeda je "izbacio iz igre" 3 Tigra (Panzer IV).

Bundesarchiv_Bild_101I-299-1805-16%2C_No

Тако да су Американци директно одговорни за рат

Jesi li razmišljao da se baviš stand-up komedijom?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

план З-4

Илити, како су га неки "читали"-План "три-четири"

Подели на овим сајтовима

Аурор правиш ли разлику између СКЈ и КПЈ и зашто вређаш нашу Академију наука ?

Izvini, nisam ekspert za ta komunistička "tela", možda neki ovde jesu.

Zašto vređam ANUS i ANUSovce?

Zato što su skupina devedesetogodišnjih nacionalističkih gangstera (čast retkim izuzecima koji vrede i koji nisu postavljeni po političkim i ideološkim linijama) koji nisu dali ništa sem zla (prvo zlo komunizma pa onda zlo nacionalizma), i koji su "intelektualni" šefovi i ideološki nosioci svog ovog ludila koje traje i ne prestaje.

Oni dođu kao "prvi među ludima", umesto da budu prosvetljeni i pametni.

Ali ruku na srce, ni hrvatski akademici npr. nisu ništa bolji, slušao sam jednog njihovog patriJotu u nekoj emisiji, isti su to fašizam i idiotizam, koliko god se motali u tobož "intelektualne" i "istorijski precizne" folije.

Подели на овим сајтовима

А ти неки су сада председници републике...

ПреЦедници молим!

Подели на овим сајтовима

Ако ништа друго, када изумре ова ретардирана генерација доћи ће неки нови клинци који се свега неће сећати и биће, дај Боже, паметнији од нас.

Твој ријечник је ужасан.

Ја стварно немам ријечи којима би описао твоје лупетање на овој теми.

Немаш никакве основе за своје писање.

твоје разумијевање међународног права је ужасно, а о уставу да не говорим.

Ево одеш лијепо код Саве Ј. и кренеш да обнављаш Православље међу шиптарским живљем.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Luctor

Слажем се.

Само су Срби прихватили све споразуме да би се избјегао рат.

Остали су уз помоћ запада одлучили да етнички очисте тзв хрватску и бих.

Доказ је 10 000 несталих Сарајевских Срба и ко зна колико Срба из РСК.

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

А је л` ти тамо живиш? Мислиш да људима тамо одговара безакоње и насиље? Да су срећни и весели што их патријоте држе као таоце за "територије" које и овако не могу да поврате?

Сви људи `оће да живе нормално и у миру.

Ти да си једном у животу отишао на КиМ , поштедио би форум толиком количином глупости.

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Доказ је 10 000 несталих Сарајевских Срба

А `ел у ту бројку рачунате и оне Србе који су остали у Сарајеву? Верујући у суживот...  А не верујућу у "абере" с` брда!?

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је да су Срби официри задржали комунистички дух, за разлику од њихових колега несрба.

Подели на овим сајтовима

Занимљиво је да су Срби официри задржали комунистички дух, за разлику од њихових колега несрба.

То се оче зове дух заједништва... А ако имате нешто да кажете гледе онога што сам питао-реците! Дакле, зашто су српске снаге месецима гранатирале Сарајево? Односно, да ли су имали у виду да у том Сарајеву, између осталих живе и Срби?

Подели на овим сајтовима

А `ел у ту бројку рачунате и оне Србе који су остали у Сарајеву? Верујући у суживот...  А не верујућу у "абере" с` брда!?

U ovu brojku racunamo 3.400 podrinjskih Srba zaklanih u ubijenih, za vreme vladavine prava i demokratije na demilitarizovanoj srebrenickoj zoni, od strane Nasera Orica a pod pokroviteljstvom UN/Nato plavih slemova,tj.istih onih koji i danas pod nekim drugim imenom i nekom drugom zastavom grade demokratiju i pravo na kostima Srba nestalih u tamnim nocima Metohije.Malo li je?Cemerno,Ilidza,Goradzde..jel treba dalje?....

What on earth can you do with a degree in theology?

Подели на овим сајтовима

U ovu brojku racunamo 3.400 podrinjskih Srba zaklanih u ubijenih, za vreme vladavine prava i demokratije na demilitarizovanoj srebrenickoj zoni, od strane Nasera Orica a pod pokroviteljstvom UN/Nato plavih slemova,tj.istih onih koji i danas pod nekim drugim imenom i nekom drugom zastavom grade demokratiju i pravo na kostima Srba nestalih u tamnim nocima Metohije.Malo li je?Cemerno,Ilidza,Goradzde..jel treba dalje?....

Треба! Истине ради! Моје питање је било врло прецизно!?

Подели на овим сајтовима

Треба! Истине ради! Моје питање је било врло прецизно!?

Koje Istine?Bozije Istine i pravde ti ljudi na zemlji ne traze!Otvarati majkama ponovo bolne rane za izgubljenom djecom,bracom,muzevima,sestrama?Radi cega,radi statistickog broja?Jesi bio na groblju u Sokocu,Bratuncu,Kravicama(a to je samo istocna Bosna?!)U ratnom piru na bilo kojoj srtani najmanje stradaju gospoda iz fotelje,a najvise i po pravilu sirotinja raja.A Sarajevo i ljudi o kojima pricas,imali su dve opcije:da izadju na ulicu i da ih pokupe Juka,Celo i snajper...ili da ostanu u stanu,pa sta bude da bude....

What on earth can you do with a degree in theology?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...