Панарет Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 Фалио је само отац Иван .1399. DankaM, Gordana ., Жедни and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NovoIme Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 http://www.prva.rs/web-tv/info/exploziv/10460/exploziv---14022014/29774/sto-bog-sastavi.html Evo ko nije gledao... 8086.gif Sve pohvale ucesnicima! Arsenija, Никола Поповић, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 Svaka cast Никола Поповић, Драгана Милошевић, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@RADA Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 Jao deco ( moderacijo ) sto ste mi lepiiii !!! I ja sam mislila da su popovi u penziji moderatori Никола Поповић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 :0442_feel: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 Честитам.Свака част! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 14, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2014 odlično... evo linka za preuzimanje ako nekog zanima http://www.mediafire.com/download/di8ia7b8ie274fj/Å to_bog_sastavi..._ÐÐСÐÐÐÐÐÐ_поÑке.оÑг.mp4 Maja Trifunovic, obi-wan and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Сјајан наступ! Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Lepo su sklopili prilog Maja Trifunovic and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Joj, ja nisam nikada kod kuće, kada ste na tv- tu. Sad pogledah klip; lepi ste mi svi. Daj Bože, da se što više divnih ljudi na ovaj način upozna, da bude što više brakova i dečice. w.a.mozart and Maja Trifunovic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 А нико да похвали свештеника. Лепо прича отац Дејан, објаснио најважније. 8086.gif Иван Ивковић, Панарет, Maja Trifunovic and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 fala svima! Sad sam i ja pogledao... Pa sta ste pa i mislili, mi neki matorci, aaaa? Иван Ивковић, NovoIme, Kaludjerovic Sreten and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Već sam vas pohvalila za nastup . :bendoff: Odlično ste se držali i niste imali tremu. Mora da je i Otac Ivan ponosan na vas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Честитке! Што неко рече, могло се придодати још по која реч о сајту и форуму...овако испаде православни сајт за упознавање и брак.. Све у свему, врло пристојно и ненаметљиво...па, ко воли нек изволи.. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Лепо прича отац Дејан, објаснио најважније. 8086.gif facenew22222222 Gordana . and Натан је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 Лепо било,све похвале. Изгледа је због тога навалица на мој профил. :.mislise. :) w.a.mozart, Maja Trifunovic and @RADA је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука