Kaludjerovic Sreten Написано Фебруар 15, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2014 ovaj nastup sa linka zauzima 48.2 MB a ja sam ga konvertovao iz mp4 u 3gp mobile i sad zauzima 3.93 MB http://www.mediafire.com/watch/r3b2nb6sw97yk2x/Što_bog_sastavi..._ЕКСПЛОЗИВ_поуке.орг_h263.3gp Никола Поповић, Милан Ракић, YOKA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 фала људи, фала Сретене! Све похвале на месту! Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 16, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2014 Народе, били сте супер!!! Штета што нису и раније промовисали овај сајт јер има много , много ствари које овде вреде сваке секунде које проведеш на овим страницама! Боље икад но никад. Свака вам част. Само тако и наставите 8086.gif JESSY and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anatolij Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Аха...и да ли Бог увек саставља,да,по Његовом допуштењу,читај,казни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука