YOKA Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 http://www.naxi.rs:8080/media/images/o/Trikovi-za-uvek-blistav-racunar.jpg Гледам га како се цакли, сав сјајан , кул и пре свега само мој... Напокон да и ја дођем на ред после мужа, деце, родитеља, брата, снајке и њихових клинаца, заови, заовичина и.... Тако сам се надала да ћу некад када будем примила неке лепе паре, отићи у прву комп шоп радњу и онај најлепши и са најбољим перфомансама, не гледавши у цену, показати продавцу и сва важна лупити камару пара касирки и рећи: "Запакујте ми , молим вас, журим!" Замишљала сам тај тренутак милион и икс пута. Продавачици спадају наочари са носа од суме пара , продавац се смејули и сав ужурбан око паковања покушава да ми изађе у сусрет, а возач благонаклоно клима главом у знак одобравања и само што не каже, ви сте најбољи хакер на свету белом! Осетих благо дрмусање... :"Мамаааа, мамаа, нешто ти се пуши из рерне! "Ух, цркла да Бог да!, Само ти Јоко маштај а вечера ти се здимила! Ух, спалила се мајци!"- вриштим и млатим крпом да растурим димну завесу у кухињи... деца кашљу, отварам врата и бацам тепсију на праг. Биће весело вечерас. Шта сад да смислим? Чиме да се вадим? Где ми је сад она свота пара и један љубазни шофер да скочи до неког ресторана и купи нам нешто за вечеру? ОооооООооо , лудеее жене! Ма, нема везе... увек су ту шпагете на брзака, а и деца их воле. Само да се извучем из ове кухиње и седнем за лап топ и да га још једном додирнем и на миру куцкам по његовој тастатури... А тако је леп !!! Па још само мој! Само да спремим вечеру, испеглам ону гомилу веша, ставим ону гомилу прљавог веша у машину, прегледам деци домаћи, изаберем шта ће обући ујутру, Јолу испеглам кошуљу и оне његове омиљене фармерке (мора да има сутра одбор, увек тера инат директорки, неће да обуче одело као сав нормалан свет), ух, морам и мајку да позовем да видим да ли су им стигли резултати велике крвне листе (шта ћеш, старо јадно), и после прања судова када окачим веш да се суши седнем и почнем, онако за моју душу, нову тему на ЖРУ форуму на свом новом лап топу. Ух, сад се сетих, о Боже, да ли сам искључила рерну??? nana, keka, Ленка* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 седнем и почнем, онако за моју душу, нову тему на ЖРУ форуму на свом новом лап топу. facenew22222222 keka, Данче* and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Наслов је екстра YOKA је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 facenew22222222 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Наслов је екстра :bendoff: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Ух, сад се сетих, о Боже, да ли сам искључила рерну??? Super tema i ovo me podseca na mene.mada ja cesto i peglu proveravam... :.mislise. :good2: YOKA је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Super tema i ovo me podseca na mene.mada ja cesto i peglu proveravam... :.mislise. :good2: Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 bravo Yoko...... :good2: radujem se tvom dnevniku...kako pronalazim sebe u ovom tekstu.... YOKA, Данче* and keka је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 bravo Yoko...... :good2: radujem se tvom dnevniku...kako pronalazim sebe u ovom tekstu.... :good2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 JESSY, Рада. and YOKA је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 Супер Yoko Подсећаш ме на мене Само настави! Ти си излапела, Таша очајна домаћица... Шта ли мени преостаје Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 8, 2014 Пријави Подели Написано Март 8, 2014 Yoko....di si...? nisi valjda toliko izlapela da si zaboravila da dodjes na forum...? :.mislise. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Данче*, JESSY, Oglo and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 18, 2014 Пријави Подели Написано Март 18, 2014 YOKA, Саша од Москве, Ayla and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2014 Osetila sam tvoj zagrljaj danas <3 Дијана. and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука