Млађони Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Zli neki ljudi ti ekumenisti, oce da istrebe Srpski narod. Covece...koliko neki tipovi imaju cilj i zelju da ti ogade nacionalizam. Megas Doux је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Ne razumem ljude u ovom svetu koji misle da ako je neko druge vere, mnogobožac, raskolnik, ili jednostavni ateista, dakle ne razumem ljude koji misle da sa takvim ljudima ne treba razgovarati ili čak i nekome ko ti se učini dobra srca "podržati mu ruku" ili stati pored njega i sačekati ga, da završi molitvu svoju (ako mu je to želja) ili uslikati se... Dakle niko nije budala i niko ne bi tolerisao iz SPC nekog ko bi radio protivno saboru i svesabornosti. A ko su ljudi koji dokazuju neprestano izdajice i nepoštovaoce kanona zaista ne znam.... Biće da se stalno obnavljaju prema zemlji nažalost a ne prema nebu gde su plodovi zaista dobri. Naravno nikad ni ekumenizam po svaku cenu.!!. ИгорМ, Grizzly Adams and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Za mene ikumenizam pod svaku cenu, jer ikumenizam znači vraćanje Hristu a taj povratak nema alternativu, tu cena nije bitna, naša vera nije se na početku zvala Pravoslavlje, a nije ni Katoličanstvo, nakon što je Hrist Vaskrsao, rodilo se Hrišćanstvo, sve ostale odrednice koje su nastale u 11. veku, stvorene su zarad veštačkih podela a radi primata i moći, potpuno nebitno sa koje strane više, Hrist je jedan, Hrišćanstvo je naša vera, naša religija, zajedništvo u Hristu je ono čemu svi treba da težimo. To ne znači suzbijanje prava na različit način veroispovedanja, različite tradicije i sl. Takodje sve fotke koje sam objavio, objavio sam, ne iz cinizma, već iz sreće, obuzme me radost kada vidim susret verskih poglavara sada, razjedinjenog Hrišćanstva, nadam se u neko vreme obnovljenog i ujedinjenog. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Poklon Vatikana Srbima u Beču , crkva Nojlerhenfeld Beč: Oproštajna misa pred poklon SPC Tanjug | U crkvi "Nojlerhenfeld" danas je služena poslednja rimokatolička misa pre nego što će hram biti predat Srpskoj pravoslavnoj parohiji u Beču http://www.novosti.rs/vesti/planeta.301.html:481873-Bec-Oprostajna-misa-pred-poklon-SPC Ovo će inače biti najveći hram SPC u gradu Beču, neka vernicima sluzi za veke vekova ! NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 Сад може и нека делегација код папе, да му се захвале на ''доброчинству''. :butt-kisser: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 8, 2014 Пријави Подели Написано Април 8, 2014 promenio sam naslov teme Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Сад може и нека делегација код папе, да му се захвале на ''доброчинству''. :butt-kisser: I da poljube ruku papi, njega pravoslavci priznaju za prvog po časti. Franja je COOL kao što je bio Paja NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 I da poljube ruku papi, njega pravoslavci priznaju za prvog po časti. Franja je COOL kao što je bio Paja Православци са ове планете не признају папу уопште, па ни за првог по части, а не знам како је тамо код вас на другим планетама. Да, Фрања је кул, као што је био Паја Патак, а онда су дошли Телетабиси, па Паја проп'о. *Blue*, Orthophill, bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Православци са ове планете не признају папу уопште, па ни за првог по части, а не знам како је тамо код вас на другим планетама. Да, Фрања је кул, као што је био Паја Патак, а онда су дошли Телетабиси, па Паја проп'о. Необавештен си као Коштуница Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Необавештен си као Коштуница Јок, напротив. Што се тиче информисаности, ако ћемо политичаре, ту сам као Шешељ, минимум. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Јок, напротив. Што се тиче информисаности, ако ћемо политичаре, ту сам као Шешељ, минимум. Чега се паметан стиди... Углавном, како то мислиш да православци са ове планете не признају папу уопште? Да ниси ти старокалендарац или неки из катакомбе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Чега се паметан стиди... Углавном, како то мислиш да православци са ове планете не признају папу уопште? Да ниси ти старокалендарац или неки из катакомбе? 1. То бих и ја могао да кажем за оно чиме се ти поносиш, ал' није лепо. 2. Православна Црква не познаје ни једну другу, осим једне саборне Апостолске Цркве, па према томе не признаје папу, јер не признаје ни његову цркву. 3. Не знам шта ти је то. Не разумем се ни у календаре ни у те катакомбе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 1. То бих и ја могао да кажем за оно чиме се ти поносиш, ал' није лепо. 2. Православна Црква не познаје ни једну другу, осим једне саборне Апостолске Цркве, па према томе не признаје папу, јер не признаје ни његову цркву. 3. Не знам шта ти је то. Не разумем се ни у календаре ни у те катакомбе. Ја се поносим својом Православном вером. Православна Црква признаје доста тога, неки појединци апсолутно негирају али они су и даље само појединци. Знам да се не разумеш и није у реду да се као неко ко не разуме и не познаје материју постављаш као учитељ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Ја поштујем припаднике друге вере па и папу , али више волим нашег патријарха . Са Католичком вером треба гајити добросусетске односе , али не више од тога . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 9, 2014 Пријави Подели Написано Април 9, 2014 Evidentno je da velika većina treba prvo da se opravoslavi pa tek onda da formira mišljenje o odnosu prema inoslavnima... Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука