GeniusAtWork Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Što? Misliš zato što ostavljaju na kontejnerima, ili...? https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Слажем се са Биљаном. Може свак ки наиђе да покупи храну... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Па сад, жао ми је, али то уопште није нов начин. Ја за тај обичај у Београду знам од 2004. (можда је било и пре, то не знам), да се хлеб и/или нешто друго од хране оставља закачено за контејнер или клупу у затвореној (завезаној) кеси. Само без поруке. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Када моја бака и ја нисмо у могућности да одемо на гробље, а она због старости (болести) није у могућности да оде до цркве да упали свеће, она спакује храну и вреба са терасе када ће неко наићи да претражује контејнере и оде и да му храну. DYNABLASTER, antics, Anti Palma Crew and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Kod nas u Zemunu niko ne uzima ostavljenu hranu, svi traze metal ili stare akumulatore da ih dalje preprodaju, na hranu se niko i ne obazire! Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Što? Misliš zato što ostavljaju na kontejnerima, ili...? Између осталог и то! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Добра је фора у сваком случају. Не слажем се да може свако да покупи храну, онај ко је сит неће узимати ништа окачено у о контејнер. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Април 6, 2013 Пријави Подели Написано Април 6, 2013 Jedan poznati ljekar ortoped iz CG, već 15 godina ostatke hrane, kači u vrećici na jedno drvo pokraj kontenjera u njegovoj ulici. Srijedom i petkom u kesi se može naći riba i hljeb, a mrsnim danama, sir i hljeb, i slično... DYNABLASTER and Пг је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 17, 2013 Пријави Подели Написано Јул 17, 2013 Humani izvršitelj preuzeo tuđe dugove Marko Vukićević, privatni izvršitelj, humanim gestom pomogao sedam porodica teškog materijalnog stanja. Umesto da naplati dug od ljudi koji nisu plaćali račune, privatni izvršitelj Marko Vukićević preuzeo je na sebe da izmiri dugovanja za čak sedam porodica. Ukupan iznos koji će za njih dati je 300.000 dinara. Te porodice, inače, zbog siromaštva nisu imale novca da plate infostan, struju ili telefon, pa je Vukićević sa njima potpiso ugovor o preuzimanju duga. "To su u zdravstvenom i socijalnom smislu najugroženiji ljudi koje sam kroz posao izvršitelja sreo", objasnio je za "Novosti" Vukićević. http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=07&dd=16&nav_id=733192 Аурор, мирођија, Juan Valdez and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Капе доле господо, велики човек... 8086.gif Баба, Аурор and florenntina је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Шта значи приватни извршитељ ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Значи да му је посао да наплаћује дугове. "Извршава" судске налоге за наплату. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 О овом човеку се прича већ навелико у народу,...Господ је дотакао његово срце... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Значи да му је посао да наплаћује дугове. "Извршава" судске налоге за наплату. Знам то, али ме буни ово приватни. Да ли он откупи дугове од државе по нижој цени па их наплаћује или нешто друго? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 18, 2013 Пријави Подели Написано Јул 18, 2013 Јавна предузећа и нпр. банке не желе да се бакћу утеривањем дугова, па овај "дивни" посао предају приватницима. Е из овог примера се види да и ти професионални утеривачи дугова имају душу -Владимир-, Баба and feeble је реаговао/ла на ово 3 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука