Jump to content

Ванредни парламентарни избори 2014. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

Danas sam isao i delio traktate Dveri u centru Kragujevca. Bio je neki Dvero automobil. sa zviucnicima.

Bio sam pozitivno iznenadjen reakcijom naroda. Posle ovoga danas imam vere da ce Dveri uci u parlament.

:good2:  :good2:  :good2:

Na putu do kuce video sam jedan mali plahat Radikala. Po recima jednog mog prijatelja koji je njihov aktivista oni na zalost nemaju makar ovde ni najosnovnije.

Interesantno mi je da nekakva Trca Srbija se pojavljuje sa jako mnogo plahata svuda i na svakom mestu. Ima ih vise nego i sns. :.mislise.  :.mislise.  :.mislise.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Ma nije to problem, zapravo oni još nisu ni skupili potpise (a toliki redovi...) nego cela ona libertarijanska priča o sopstvenom radu i napretku je svedena na posao kontrolora + kad pogledaš slogan iznad, znači vrištanje

:)):))

Подели на овим сајтовима

Da sam u Bg, imao bih za koga glasati :)

Gradjanski pokret "JESTE SVEjeDNO" s ponosom obaveštava buduće glasače i simpatizere Pokreta da se odrekao prava na novčanu nadoknadu budućih troškova kampanje i da ne želi da novac gradjana Beograda troši u besmislene svrhe, već će pokušati, kao i do sada, sa 0 dinara u nepostojećem fondu, a sa puno ideja i još više entuzijazma da vas dobro zabavi, nasmeje i skrene pažnju na odredjene probleme u prestonici. Naš Program možete da pročitate na www.jestesvejedno.org. A i ne morate. Jeste sveJEdno!

https://www.facebook.com/igor.brakus.5

Подели на овим сајтовима

Barone nisam čitos sve i mrzi me. ALi ti ne shvataš da ko god da pobedi ništa se neće prometniti biće isto. U srbiji ne postoji izbor da jedna strana ukoliko pobedi desiće se jedno, a ako pobedi druga nešto drugo. KO god da pobedi isto nas čeka, zato je besmisleno održavati izbore, jer se ništa neće promeniti.

EDIT: Neće se promeniti ništa sem raspodele vlasti i moći među strankama, ali za stanovništvo i državu ništa naročito.

Идеалан рецепт за мртвило. И за задржавање тренутног стања.

А за оне који се оправдавају тиме да немају за кога да гласају, дајте да се организујемо па да имате за кога да гласате.

Осим ако не морате баш тетки лек да однесете...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Него шта мислите, да ли има шансе да нас опет пређу.

http://www.youtube.com/watch?v=OzNNp16gznU

"..И мени је крсна слава Свети Никола"  :))  :))  :))

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...