feeble Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 А види ове злослутне прогнозе: Faktor plus: Naprednjaci na korak do apsolutne većine Наравно, питање је да ли је ово наручено. Али ја се плашим да иде у том правцу. Manolis, Дуња and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Sta sve covek mora da trpi da bi dosao na vlast: Toma Nikolic uziva na koncertu Deep Purple http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/443808/Pogledajte-predsednika-u-provodu-Tomislav-Nikolic-na-Deep-Purple Manolis, verum est in beer, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Sta sve covek mora da trpi da bi dosao na vlast: Ти си љубоморан. Мени је драго што је он на власти јер је човек чираш, па нека излучи и он који хормон задовољства. Manolis, verum est in beer, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 У име моје породице, желим да захвалим странкама на дељењу пропагандног материјала, пошто имам детету шта од бајки да читам пред спавање. На пример, колико снс мисли на децу, видео сам данас где је било 7 штандова снс, на простору од 20 квадрата, где су делили бајке за наше најмлађе. А ни остали нису бољи, тј гори. Kakvo baronisanje najko mila .... Zeznuli su i Minhauzena ... Дуња је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Jel neko primetio da ovde ima SNS-a samo na par sekundi a nema uopšte njihove buduće neveste (LDP)? Ja sam primetio da ima puno DS jer su najvise i lagali ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Да, ладно су успели да превазиђу сами себе. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Sta sve covek mora da trpi da bi dosao na vlast: Toma Nikolic uziva na koncertu Deep Purple http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/443808/Pogledajte-predsednika-u-provodu-Tomislav-Nikolic-na-Deep-Purple Toma roker .... mada, tu su negde .... generacijski .... feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Danas saznajem da SRS ima po istraživanjima oko 2,6% a isto toliko i Dveri. Znači zajedno bi prešli cenzus. Odvojeno opet ispod cenzusa... I onda se setim Brajanovog žitija i Judejskog nacionalnog fronta i nasuprot njima nacionalnog fronta judeja. Фантастично је то што су ЛДП и УРС за тик изнад цензуса... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Neutralni DSS Ромејац and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ja nesto verujem da ce i Dveri uci bez obzira na prognoze. Problem sa Dverima je sto su prilicno neorganizovani i sto nemaju finansijere. Jedva sakupe za plahate. Натан је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Фебруар 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 R.Žiskar and Миле64 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле64 Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Напредњаци се одлучили за изборе Предложићу Председништву СНС-а да проверимо вољу народа, рекао лидер напредњака Александар Вучић на изборној скупштини странке. Лидер Српске напредне странке Александар Вучић рекао је да ће Председништву странке сутра предложити расписивање ванредних парламентарних избора. "На седници Председништва која ће се одржати сутра у десет часова, мој предлог ће бити да проверимо вољу народа", рекао је Вучић на ванредној изборној скупштини СНС-а. "Дошло је време да полажемо рачуне", рекао је Вучић. "Много смо доброг посла направили и то је један од кључних разлога, јер мислимо да можемо боље и брже у будућности", додао је он. Вучић је рекао да очекује прљаву кампању политичких противника, али да одговор СНС-а мора да буде "скроман, уз уверење да ће грађани умети да препознају правичност, вољу у будућност и да ће грађани Србије имати поверење у наш рад". "Мислим да је најважније да покажемо да се разликујемо од свих других на политичкој сцени", рекао је Вучић. "Немојте да им узвраћате истом мером, узвраћаћемо им пристојним речима јер Србија за коју се залажемо је нормална, пристојна, уређена земља. Одговорићемо им нашим идејама, а да ли ћемо добити подршку народа то ћемо да сачекамо да видимо", навео је лидер СНС-а. Вучић је на крају истакао да је СНС постигла највеће успехе које је једна странка остварила од успостављања вишестраначја. "За наредни период најважније је да Србија постигне још веће успехе, а наша странка може да има и нешто слабији резултат", закључио је Вучић праћен бурним аплаузом. Избори су само фарса,или ти шарена лажа и назови забава за учеснике...уствари добро организовани систем владара из сенке којим они управљају народима и креирају животе наше по њиховој вољи...На изборима добија онај који обећа страним газдама да ће их највише слушати,.служити им и спуњавати услове које страни окупатори постављају..Другачије у истину не бива..Дао Бог да не грешим..Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле64 Написано Фебруар 21, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2014 Избори су само фарса,или ти шарена лажа и назови забава за учеснике...уствари добро организовани систем владара из сенке којим они управљају народима и креирају животе наше по њиховој вољи...На изборима добија онај који обећа страним газдама да ће их највише слушати,.служити им и спуњавати услове које страни окупатори постављају..Другачије у истину не бива..Дао Бог да не грешим..Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука