Александар Милојков Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Приказ исламско џенета (раја): Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Приказ исламско џенета (раја): Pa u ovo ne bi ni naša deca poverovala. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Pa u ovo ne bi ni naša deca poverovala. Није само то, што се ради о болесној фантазији. Још већи је проблем, шта стоји као главна база религије, шта утемељује однос са Богом. Једно екстремно самољубље, оличено у незајажљивој похоти и угађању својим телесним страстима. Зато се ово учење ни по чему не разликује од сатанизма. Прочешљајте мало сатанистичке сајтове - и наћићете исте мотиве оних који обожавају Сатану. Потпуно супротно у односу на хришћаснко учење. Оно што је код нас најгори грех, код њих је врх, рај, циљ служења Богу. Самољубље до сатанских екстрема - то је срж ислама. Нажалост. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Приказ исламско џенета (раја): Страшно...све неке дебеле! Видите само ону у првом реду, другу од почетка...ужас! Тања1, RYLAH, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Ево потресна изјава о рату у сирији једног детета! http://www.kurir-info.rs/sirijski-decak-3-trenutak-pre-smrti-sve-cu-vas-reci-bogu-clanak-1165347 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Видите само ону у првом реду, другу од почетка...ужас! Транџа! RYLAH, Тања1 and Solomon Kane је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Potpuna neistina. Potpuna istina brajko moj. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Potpuna istina brajko moj. Pa ti onda treba sto pre da prijavis jedan ozbiljan rad na tu temu, jer, ocigledno znas mnogo vise od mnostva doktoriranih istoricara, koji su citav zivot posvetili proucavanju vizantijske kulture. Znaci, vidi - jedno je izneti neku razumnu i potrebnu kritiku na bilo ciji racun, to je svakako uvek prihvatljivo i pozeljno u razmatranju nekog pitanja, ali nesto sasvim deseto je tvrditi ovakve sci-fi tvrdnje, i baviti se cistim kontriranjem radi kontriranja. Meni licno - ni iz dzepa, ni u dzep. Ali prosto, sto ne stoji, ne stoji... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Сада ми је јасно због чега носе завој на глави. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasa L. Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Pa u ovo ne bi ni naša deca poverovala. Грешиш, управо зато је примамљиво за лаковерне, безнадежне, превртљиве, наивне и остале који би хлеба без мотике, то јест да заслуже рај без подвига, уздржавања, љубави, и осталих врина којима се рај ипак мора заслужити. Опасати се бобама убити и осакатити недужне људе води директно у ад а не у рај. Додуше модерни теолози све мање рај и пакао уопште користе у било каквој конотацији што мислим да није добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Ovo je samo dokaz da se Allah kod njih zloupotrebljava u političke svrhe i terorizam. Sa njima se treba oračunati istom merom. Islam sve više i više postaje militantna sekta što se i pokazalo. Ne želim da se bilo koji musliman naljuti ali Islam jeste lažna religija jer je nastala od judeo-hrišćanskih sekti. Putin će znati kako će se sa bagrom obračunati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Јануар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Не треба бити много паметан па у овоме видети голи сатанизам: http://www.youtube.com/watch?v=cduocMfMG4s#t=152 Одвратно, зло и погано, како само ђаво уме да измисли. Ovo je da se najezis.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Ђавоимани мамлази. Чуди ме и помало сам љут зашто се нормални муслимани, њихове верске вође, не оглашавају поводом ових манијака!? Zato što su i oni isti. Džihad je učenje islama a ne samo proizvod uma vehabija. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Нисам нешто упознат са исламском религијом, ал мислим да је ово злоупотреба религије, не верујем да су ови са Кавказа толики верници, као и многи други који веру користе за остварење секуларних циљева. Исперу они мозак оном ко се разнесе и притом побије још педесет људи са собом, ал они који ово воде не верујем да верују у било шта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука