Passenger Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1315271192' post='494503] веруј ми да сам слушао годину дана шта јевреји имају да кажу и одувек ми је било чудно што ликују што су неког тако давно убили Aha, jeste, bas likuju sa sve kukastim nosom i isprepletanim prstima kao da su upravo dobili ideju kako da zarade jos jedan dijamant na racun hriscanske sirotinje. prst ka dole nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
пинхас Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1315271192' post='494503] е па добро, ако је традиција и наслеђе, онда и нема везе. то ти је као ни да ниси имао појма шта ти се десило. и свиђа ми се што си признао да си сито, јер смо сви грешни. добро је да човек буде свестан своје слабости. него ме занима шта те то учинило толико рањивим да те ђаво прво изломи, а онда се појаве јевреји да те саставе и изигравају спаситеље а овамо разапињу и радују се, што си и ти научио ко папагај у међувремену, казнама и смрћу. не знам да ли увиђаш да се уствари наслађујеш коначношћу а вечност ти измиче ... веруј ми да сам слушао годину дана шта јевреји имају да кажу и одувек ми је било чудно што ликују што су неког тако давно убили а пате и даље што су само разгорели пламен мучеништва и утрли пут слави Христовој бивајући само пиони у једној игри не схватајући да ће тиме да зацртају историју планети која их сад одржава у животу између неколико вукова који само чекају да их подаве једном за свагда, само буду ли пуштени. а земна власт је прах и пепео, измакне колико треба кроз рупе у ситу да истече ... и још се ложе да су фаце ... а само милошћу Распетог, и оних после њега, и даље су присутни. знаш, и поред свега верујем да ћеш се спасти, јер и не би било поенте да си жив - Бог обично узме човека на максимуму светости. Сито је хришћанска вера, бушна где год да погледаш... Нису се појавили Јевреји, ја сам их нашао, и то књиге и предавања рабина који је одавно мртав. То је било довољно. Ово остало... звучиш ко онај матори Јеротић. Вук у јагњећој кожи. Мрзитељ Јевреја који више не зна како да објасни њихово постојање и устајање из мртвих. Прво су били осуђени на нестанак због тога што су "Христа распели". Кад сте видели да не нестају, постали су пример свету како пролазе они који одбаце "правог бога". Сад кад опет имају државу коју стотину пута бројније арапске хорде не успевају да униште, то је због "милости распетог". Било би смешно да није тужно. и поред свега верујем да ћеш се спасти, јер и не би било поенте да си жив - Бог обично узме човека на максимуму светости. Шта лупеташ? מוות לאוסטאשים Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Ти ако си Јевреј ја сам Марсовац. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Aha, jeste, bas likuju sa sve kukastim nosom i isprepletanim prstima kao da su upravo dobili ideju kako da zarade jos jedan dijamant na racun hriscanske sirotinje. prst ka dole извини, о чему ти причаш? :291291291: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 но добро, реко сам да са ограничен људима нећу да се петљам кад не видим да има било каквог наговештаја да ће се нешто помаћи с мртве тачке ... него, тема је монаштво ван мантије ... шта се дешава са оним људима из ЕРП што су живели по ливадама, где сад живе, јел зна неко? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1315278507' post='494512] извини, о чему ти причаш? :291291291: Stvarno je tesko za ukapirati. Govorim da se tvoje brbljanje poklapa sa nacistickim karikaturama Jevreja cija je poruka jasna oni su razliciti i oni su pokvareni. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Stvarno je tesko za ukapirati. Govorim da se tvoje brbljanje poklapa sa nacistickim karikaturama Jevreja cija je poruka jasna oni su razliciti i oni su pokvareni. мислим да је проблем што ти можеш само тако да је скапираш ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Johny Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Kaze da nekoliko monahinja napustilo manastire kod Kragujevca. Zasto li? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1315317661' post='494712] мислим да је проблем што ти можеш само тако да је скапираш ... Mislim da je ipak problem sto ti nisi svestan sta govoris. Kao sto je problem sto se ne libis da donoses zakljucke o ljudima u kojima ces da pokazes opaku mrznju prema njima. Reci mi, je l i Jevreji budisti likuju zbog Hrista? Ili Jevreji ateisti? Ili pobozni Jevreji koji su koncentracione logore u Drugom svetskom ratu prihvatali kao Boziju opomenu za njihove ranije grehe? Strpao si u jedan kos razlicit soj ljudi, samo da bi pokazao kako su svi isti. Time si se samo obrukao, jer si pokazao da mrzis i da ti je logika na nivou pavijana. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 6, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Вратите се на тему, ако имате шта о њој да кажете. У супротном брисаћемо све поруке које се не тичу теме. Администрација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 6, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2011 Mislim da je ipak problem sto ti nisi svestan sta govoris. Kao sto je problem sto se ne libis da donoses zakljucke o ljudima u kojima ces da pokazes opaku mrznju prema njima. Reci mi, je l i Jevreji budisti likuju zbog Hrista? Ili Jevreji ateisti? Ili pobozni Jevreji koji su koncentracione logore u Drugom svetskom ratu prihvatali kao Boziju opomenu za njihove ranije grehe? Strpao si u jedan kos razlicit soj ljudi, samo da bi pokazao kako su svi isti. Time si se samo obrukao, jer si pokazao da mrzis i da ti je logika na nivou pavijana. види, ајде што си потпуно омашио поенту написаног, а ако желиш, можеш да ме питаш шта је писац хтео да каже уместо да ме називаш павијаном и доносиш предрасуде о мом писању и ставу према тим људима. на пп. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2011 Investiture Ceremony from The Nun's Story http://www.youtube.com/watch?v=AcZ8H4fzB5M&feature=related Primanje u monaštvo - oblačenje monahinja. Scena je iz filma ali vjerno prikazuje stvarni obred oblačenja monahinja. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 25, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2011 Kratki pregled katoličkih monaških redova - prosjački, isposnički i pustinjački monaški redovi: Monastic and Mendicant Catholic Religious Orders - Gregorian Chant did not make this video for deep explanatory or instructional purposes, but as a general overview of these religious orders. I have included only the most well known and popular orders, with the Latin name and abbreviation as well as the common English name. The pictures are a collection of Monastic and Mendicant monks and friars, and do not chronologically coincide with the slides. The Chant is 'Laetetur Cor': Laetetur cor quaerentium Dominum. Quaerite Dominum et confirmamini; quaerite faciem eius semper. Confitemini Domino et invocate nomen eius, annuntiate inter gentes opera eius. Laetetur cor quaerentium Dominum. Quaerite Dominum et confirmamini; quaerite faciem eius semper. Let the heart of them rejoice that seek the Lord. Seek ye the Lord, and be strengthened: seek his face evermore. Give glory to the Lord, and call upon his name: declare his deeds among the Gentiles. Let the heart of them rejoice that seek the Lord. Seek ye the Lord, and be strengthened: seek his face evermore. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 Improperia - Prekori, stari monaški benediktinski napjev na Veliki Petak http://en.wikipedia....wiki/Improperia Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kajaa Написано Октобар 8, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2011 http://www.stift-hei...r-choral.0.html Homepages von Universal Music DEUTSCHLAND: http://www.music-for-paradise.de/ EUROPA: http://www.chantmusicforparadise.com/ USA: http://www.chantmusicforthesoul.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука