Ljubić Nenad Šone Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 1. Jovanova, glava 5Јер је троје што сведочи на небу: Отац, Логос (Реч), и Свети Дух; и ова тројица су једно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AleksandarM Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Шетам се јуче (10.07.2013.) центром града и чујем неке таламбасе и неко завијање - претпоставим да се ради о некој промоцији Егзит фестивала који је почео јуче. Међутим, преварио сам се - погледајте и сами: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WU4gIl054w4 Дакле изузетно бучна и добро организована промоција секте у сред града који је препун страних и домаћих туриста.Жене одевене у индијску ношњу (или како се већ ти сарији зову) су љубазно нудиле колаче на тацнама, и уз то уваљивале по неку књижицу.Чини ми се да им је овај перформанс био прилично успешан јер се скупила гомила људи и много њих је врбовано... Ево малог чланка о томе: http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/pogledajte-raspevano-propovedanje-hare-krisne-u-centru-novog-sada-video/24405 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Zaobidji ih u širooookom luku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Наравно, секта https://www.pouke.org/forum/topic/1249-харе-кришна/ Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Mene ne zanima ama baš ni jedno slovce o tome,tako da neću da trošim vreme na to,mrzi me i da kliknem na link. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Polako ljudi... Koji su kolaci u pitanju?? Grizzly Adams, Милан Б and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Polako ljudi... Koji su kolaci u pitanju?? Moguće je da su ovi. Ali, svi hindusi kada naprave neko jelo, prvo ga prinesu na dar idolu kojeg obožavaju. Što znači da su kolačići koje su dijelili idolska žrtva, a toga hrišćanin naročito treba da se kloni... Дарко Савић, obi-wan, -Владимир- and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Prinošenje ,,božanstvima" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Колаче јео нисам, искрен да будем нисам баш мирољубив кад видим такво секташење на улици, мислим да сам био толико смркнут да им није ни пало на памет да са мном нешто покушавају (принуђен сам био да чекам на том месту). Иначе, биле су рафаело куглице. Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Иначе, биле су рафаело куглице. Bilo koja hrana može da se koristi kao prasadam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Bilo koja hrana može da se koristi kao prasadam. Их бре, бацио си ме у ребус, морао сам да гуглам да пронађем шта су та прасад... како ли већ... Нисам сигуран како се треба поставити у оваквим ситуацијама. Мислим - све је то у реду, верске слободе и шта ти ја знам, вероватно је скуп био и пријављен полицији, али како хришћанин да се постави према ситуацији у којој ова добро позната и агресивно рекламирана секта врбује гомилу наивних људи који су пришли мислећи да је неки карневал у питању? Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Moguće je da su ovi. Ali, svi hindusi kada naprave neko jelo, prvo ga prinesu na dar idolu kojeg obožavaju. Što znači da su kolačići koje su dijelili idolska žrtva, a toga hrišćanin naročito treba da se kloni... О како ме ови колачи подсјетише на ове колаче Лицитарска срца Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Иначе, биле су рафаело куглице "Налетао" сам више пута на њихове перформансе у мостару, Сарајеву, Београду, Сомбору, Загребу,... И увек су биле Рафаело куглице ines је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 11, 2013 Пријави Подели Написано Јул 11, 2013 Ja sam par puta na Sajmu knjiga bio na štandu te grupe, i neću da kažem da sam se ožderavao, ali sam baš fino zalegao na kolačiće. I opet bih Imaju interesantan ukus i neku blagu slatkoću. Može dosta i da se pojede, jer nisu "teški". Išli bi veoma lepo uz neko slatko vino ili uz zeleni čaj. Uz zeleni čaj bi bili idealni. Andre Williams and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука