Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Znaci pravis poredjenje sveta od pre 1700 godina i danas 2013 godine,pa kad bi tako radili onda ne znam gde bi dogurali i do kakvih zakljucaka bi dosli. Da jer smatram da svako ima pravo da propoveda svoju religiju i priča šta misli, a ne samo pojedine grupe i pojedine religije. A ovo o progonu novih religija je univerzalna pojava i koja got se stvori ona stara bi da je unipti u korenu. Mislim ja bih najradije da nema ni jedne, ali ako dozvolimo jednoj da propoveda svoje viđenje sveta onda treba da uradimo to i ostalima, ukoliko ne pozivaju na neko nasilje ili slično, što ovi ne rade. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 a šta ti želiš sad ? da nas ubediš da je to što oni rade ok ? teško brale ,teško ! Nisam rekao da je dobro, nego da imaju pravo to da rade i da niko nema prava da im zabrani to da rade. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Kada je Gospod Isus Hristos bio iskušavan nakon svog posta, đavo mu je pokazao sve lepote Sveta. Dao mu je izbor. Nije bilo sakriveno ništa. Gospod je znao kako će završiti na Zemlji. Mogao je da izabere drugi put. Naravno da nije, jer ipak je Bog, i imao je razlog zašto je došao na Zemlju. Međutim tako i ljudi. Hrišćani. Imaju Isusa, Crkvu, Liturgiju. Ali od njih ne treba ništa biti skriveno. Moraju uvek imati slobodnu volju. I ako su za Isusa, Crkvu i Liturgiju da to svojom voljom budu, a ne po automatizmu. Da bi imali svoju volju moraju da imaju više izbora. Adam neće uvek uzeti jabuku i kušati je. Nije to više onaj stari Adam. Novi se rodio. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Nisam rekao da je dobro, nego da imaju pravo to da rade i da niko nema prava da im zabrani to da rade. niko im ne daje za pravo da meni priđu na ulici , i šta ćemo sad ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Nisam rekao da je dobro, nego da imaju pravo to da rade i da niko nema prava da im zabrani to da rade. niko im ne daje za pravo da meni priđu na ulici , i šta ćemo sad ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Neverovatno je kolko su neki ljudi ograniceni, sluze se odredjenim pravilima, semama i zakonima kao univerzalno upotrebljivim na bilo kom mestu u bilo koje doba, sto je nakaradno razumevanje, a ujedno i osnovna greska svih racionalista, autosovinista, EU navijaca itd. Zvuci paradoksalno, ali to je sebicnost, samo sto je pod plastom covekoljublja. Ali receno nam je da to naopako doba mora doci... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 niko im ne daje za pravo da meni priđu na ulici , i šta ćemo sad ? Imaju isto pravo da ti ptiđu na ulici kao i oni ljudi što dele propagantni materijal, ako ti se ne sviđa samo prođeš pored njih, iskuliraš ih i gotovo, neće sigurno da te jure, ako te jure zovneš policiju i gotova stvar (to nemaju pravo) . Ali ako bi njima da zabranjuješ da ti prilaze na ulici i taju propagandni materijal, onda to treba zabraniti i ovim gore pomenutim ljudima, jer ustvari rade istu stvar, reklamiraju. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 niko im ne daje za pravo da meni priđu na ulici , i šta ćemo sad ? Imaju isto pravo da ti ptiđu na ulici kao i oni ljudi što dele propagantni materijal, ako ti se ne sviđa samo prođeš pored njih, iskuliraš ih i gotovo, neće sigurno da te jure, ako te jure zovneš policiju i gotova stvar (to nemaju pravo) . Ali ako bi njima da zabranjuješ da ti prilaze na ulici i taju propagandni materijal, onda to treba zabraniti i ovim gore pomenutim ljudima, jer ustvari rade istu stvar, reklamiraju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 samo me intresuje ko im je dao zeleno svetlo da postave svoj žuti šator ispred veoma prometnog tržnog centra ! A sto ne bi imali pravo da postave svoj zuti zator i pripovedaju svoju glupu religiju? Ne vidim zasto bi iko ikom to zabranio? Svaka organizacija koja je zasnovana na primoravanju ljudi,na ucenama,na pretnjama,na tome da nemas slobodu kao covek,gde ti sudbinu odredjuje vodja,jeste sekta,. Sajentoloska "crkva" jeste sekta,uostalom da nije tako oni bi izasli javno i rekli da mi smo sajentolozi,a ne bi se krili iza ovog ili onog imena i prikriveno pokusavali da pridobiju ljude,kao sto vidimo da cine. I kako kakve to veze ima? Znaci ne treba da u odbranu cinjenice da je to sekta uzimamo misljenje ljudi koji su bili unutar tog sistema? I sve svesti na to da su oni isti ko i ovi sto dele letke za novu piceriju na Dusanovcu? Ti bi vidim ja zabranio sve sa cim se ne slazes i sta ti se ne svidja? Ucene su krivicno delo i kao takve osoba treba da se pozali sudu - ukoliko ima neki problem. Ukoliko neko u sajetolozima ucenjuje nekog ili cini bilo koje drugo krivino delo nije opravdanje za ukidadanje sajetologije ali jeste za hapsenje i procesuiranje te osobe. Postoji jedan ideologija koja "zabranjuje" sve sto joj se ne svidja - zove se fasizam. Zato nemoj da se cudis kada te neko nazove fasistom. Isto tako ateisti mogu da pricaju o SPC kao necemu "losem" gde se tuku narkomani i gde su vladike prikriveni homosexualci. Poenta je da neki sluchajevi ne cine realnost Crkve tako i ako ima ucena medju sajetolozima, sluchajevi za koje si cuo ne cine realnost sajentologije. To jest ti nemas dokaze o realnosti sajetologije, ne znamo sta je njena realnost. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Neverovatno je kolko su neki ljudi ograniceni, sluze se odredjenim pravilima, semama i zakonima kao univerzalno upotrebljivim na bilo kom mestu u bilo koje doba, sto je nakaradno razumevanje, a ujedno i osnovna greska svih racionalista, autosovinista, EU navijaca itd. Znači ti si za to da im se zabrani da šire svoju religiju/sektu, na osnovu toga što? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Ja se samo pitam ko ovu sektu finansira. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Očigledno je da ovi što rade za njih nemaju pametnija posla samo se sprdaju sa narodom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 A sto ne bi imali pravo da postave svoj zuti zator i pripovedaju svoju glupu religiju? Ne vidim zasto bi iko ikom to zabranio? Ti bi vidim ja zabranio sve sa cim se ne slazes i sta ti se ne svidja? Ucene su krivicno delo i kao takve osoba treba da se pozali sudu - ukoliko ima neki problem. Ukoliko neko u sajetolozima ucenjuje nekog ili cini bilo koje drugo krivino delo nije opravdanje za ukidadanje sajetologije ali jeste za hapsenje i procesuiranje te osobe. Postoji jedan ideologija koja "zabranjuje" sve sto joj se ne svidja - zove se fasizam. Zato nemoj da se cudis kada te neko nazove fasistom. vidim dopunio si post neka si ja sam žensko nisi dobro pročitao sve vrati se na moje postove pa me onda citiraj није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 Znači ti si za to da im se zabrani da šire svoju religiju/sektu, na osnovu toga što? Kao sto je dileru heroinom zabranjeno da diluje, tako je isto i ovo. Aha sad vidim pitas sto? vrati se na prethodnu stranu tamo sam ti objasnio sto, ali dzaba ces gledati kad ti spadas u tu kategoriju ljudi koji razmisljaju na opisan nacin. Samo sto, ne bi im ja zabranio, nego bi im onemogucio. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 7, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2013 kao sto je dileru heroinom zabranjeno da diluje, tako je isto i ovo. Vidis, dajno, uvek zaboravis jednu stvar. Ti si pripadnik jedne religije o kojoj neki imaju nesto lose da kazu i pre 50 godina neki su zbog toga loseg i poprilichno diskirminisali tu religiju. Totalno ne postujete tudja prava, tudja misljenja itd. Nemate nikakav osecaj za tudja prava, tudje potrebe, tudje ideje, tudja shvatanja. Ukoliko mogu da zabranim sajetologiju pod argumentom da siri otrov ( jer je za mene njihova religija glupost) sta me sprecava da sutra dan zabranim islam, ateizam, paganizam, katolicanstvo, budizam, hare krisnu? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука