Kolega2357 Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 http://www.adventisti.com/hriscanska-adventisticka-crkva/krstenje.html Evo na primer kako izgleda adventističko krštenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 ..kod mene u selu nude pare da se prikljucis njihovoj organizaciji . Колко плаћају? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 30, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2012 Колко плаћају? у ком селу код мене их има као што рекох и не дају ни жуте банке gringrin да не мислиш на јеховине сведоке? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 у ком селу код мене их има као што рекох и не дају ни жуте банке gringrinда не мислиш на јеховине сведоке? Па рече Жути цар да се даје кинта, па се замислих да ли нуде више него што ми папа понудио? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Па рече Жути цар да се даје кинта, па се замислих да ли нуде више него што ми папа понудио? Narod je spreman za pare sve da uradi ovo ništa ne treba da te čudi. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 не знам мислим да не може више пута јер исповедају никејски симбол вере Може, имам у фамилији Адвентисте па знам из прве руке. Један наш пријатељ се крстио више пута. "Отпадне" од цркве, па се онда поново врати. Што се пара тиче, то су вероватно само гласине. Они проповедају, па кога убеде приме. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Колко плаћају? Da će ti oni koliko hoćeš samo da te uvuku u njihove redove. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Da će ti oni koliko hoćeš samo da te uvuku u njihove redove. Не знам, плашим се да немају толико distancirana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Nude more , nude ...gledaju ko je zapao u dugove pa idu i nude , kao pomoc uz mali uslovcic da im se prikljucis . Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Nude more , nude ...gledaju ko je zapao u dugove pa idu i nude , kao pomoc uz mali uslovcic da im se prikljucis . Занимљиво, а да ли нуде Америчке благодати? Тј. Америчке снове? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Поштовани,да ли мислите да је добро да у овим тешким тренутцима кроз које пролази Србија и српски народ, САЈОНТОЛОШКА СЕКТА из Америке пружа своју опасну „помоћ“ нашој угроженој младости? На улицама Новог Сада, на булевару Ослобођења, на углу код улице Лазе Костића, у новосаграђеној згради на углу, испод које је апотека, на другом спрату, постављена је изложба сајонтолошке секте. Испред зграде дели флајере млад Рус на којем пише: „ Да ли бринете због недостатка новца, финансијске ситуације и незапослености?“ Одлична шаргарепа! Пошто сам члан Српско-руског удружења пријатељства кренула сам за младим Русом да обиђем изложбу. Одмах сам схватила да су то сајентолози, велико злог из Америке. И одмах сам им казала да овде живе хришћани, католици и православци, који не прихватају секте.Схватила сам да им се то баш и није свидело. Показали су ми и специјални лежај за третман „угрожених душа“. Била сам револтирана и згрожена јер сам се срела у свом родном Новом Саду са сајонтолозима о којима сам знала само све најгоре. У односу на њих су секте нововераца, и осталих секти које чекају Христов повратак на земљу и кажњавање грешника, иако напасне, доста безазлене. Пошто се ради о Русима (можда су то и Украјинци, Русини или неки други противници Русије) протумачила сам њихово деловање као задатак ширења и изазивања нетрпељивости према Русији управо сада, када се после обележавања стогодишњице Балканских ратова Србије често слушало о великој помоћи руске државе и руског народа, без које не би био ослобођен Балкан од Турака , сада када српски народ полако сазнаје историјске истине и када се поново окреће Русији очекујући поново пресудну помоћ. Секте добро распознају тренутке у којима треба да интензивирају свој сотонски рад. Све њихове речи привлачења су заоденуте понудом за помоћ, за остваривање замишљених циљева који воде у остваривање разумевања међу људима, за изналажење пријатељства, побеђивања депресије, за ублажавање траума, за одгој деце, за сагледавање света без страха и стреса, за правилно преношење и подржавање ових пројеката, за организовање успеха, без обзира да ли желите да управљате својим животом, за изналажење заједничких именилаца помоћу којих моеж да се разуме цео живот итд.? Позвала сам Руски дом при Руској амбасади у Беораду и питала, да ли имају сазнања да су ту неки Руси који хоће да „усреће“ српски народ? Одговор је био одричан а госпођа , која се јавила, изјавила је да никада није чула за секту сајентолога. Зато препоручујем да се на гуглу прочитју инфотмације у којима, измрђу осталог пише и: ... Мени није јасно зашто САД толеришу такво зло као што су ти тзв. сајонтолози, каажем тзв. јер то нема везе са науком. Препорука 278.Орговори... Ако је ово нова „шагарепа“ брзо је стигла. Нисам нашла у Новом Саду никога ко би је озбиљно препознао. Уствари, већина и није знала ко су сајентолози. Не бих желела да они помажу мојим унуцима.. Надам се да ће неко препознати ово зло и да га неће сврстати у „демокртске слободе“ С.Ч Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 Boga mi, sad sve sekte grabe što više članova, izgleda da njima ova kriza dobro dođe da nakupe članova. Tužno je to što će mladi pre otići u tako neku organizaciju sektnog mentaliteta nego u Crkvu Hristovu- govorim iz mog iskustva Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 lol :lol: imaju i gadgete http://www.rtc.org/religion/pg003.html Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 RYLAH and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 31, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2012 malo su pogresili adresu, pa gde kod nas da dodju nema keric za sta da nas tjapi :lol: nece oni ovde dugo izdrzati, ako se vrate normalni bice dobro, ustvari sta ja pricam, to se potire i ondak ce se vratiti normalni! 0110_hahaha Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука