Jump to content

Разговори о сектама - опасност око нас

Оцени ову тему

marija

Препоручена порука

• 2 weeks later...

Pokusao  sam da razgovaram sa njima ...   .molitva.

Бог свагда пребива у Својој слави: нити Га славословље увеличава, нити Га хула умањује...

Подели на овим сајтовима

Мени су као ђакону долазили један брачни пар да траже ,, исписницу из Цркве,,. Долазили су 4 пута: три пута сам им скувао кафу , причао, беседио међутим људи су толико безобразни и досадни да сам на крају морао да их потерам са неком мотком- они су излетели из канцеларије и бесно отресли прах са ципела, цитирајући јеванђеље, и више се нису враћали. Каже старац Пајсије да са једним ђаволом ни 100 најбољих адвоката не може да изађе на крај, тако је и са њима, уопште те не слушају већ само врте траку...

Подели на овим сајтовима

@Partibrejkers, Zar postoji ispisnica iz Crkve? To je ne moguće

па наравно да не постоји међутим њихови из секте их шаљу да траже и јако су досадни; сто пута им кажеш, лепо објасниш али они не, само једно врте: дајте нам исписницу, дајте нам исписницу...незнам можда је код њих прелазни рок па им треба... 

Подели на овим сајтовима

@@Partibrejkers, Znam da su Jehovini svedoci dosadni čak znam jedan njihov ispad kako tamjan priziva đavole što nije čudno ništa. Njima je ovde dozvoljeno vrbovanje i to čak u Komunalnim firmama. Ako Srbija uđe u EU mismo gotovi Jehovini svedoci će biti punopravni kao Mormoni u SAD na primer.

Подели на овим сајтовима

Znate li nekog ko je uspeo da smori jehovine svedoke razgovarajuci o bibliji ? Bilo bi zanimljivo upoznati takvu osobu

Moj postar Pop :D

Svetski giga mega car! Naidje on jedared kad su meni bili na vratima i davili me sa pricom. I on krene da im citira sv.Pismo, oni uzvrate, a on opet pa krene da im objasnjava. Ovi su se samo borili za vazduh. A on stoji, prica i vrti ona pisma po rukama :D

Nikad se vise nisu vratili.

Ispostavilo se da je moj postar zavrsio bogoslovski faks :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

A šta je sa onom knjigom Krštenih ko će odatle da ih ispiše?

ma njima je to nebitno... bitno im je papirče

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Moj postar Pop :D

Svetski giga mega car! Naidje on jedared kad su meni bili na vratima i davili me sa pricom. I on krene da im citira sv.Pismo, oni uzvrate, a on opet pa krene da im objasnjava. Ovi su se samo borili za vazduh. A on stoji, prica i vrti ona pisma po rukama :D

Nikad se vise nisu vratili.

Ispostavilo se da je moj postar zavrsio bogoslovski faks :D

To će im biti za nauk pa neka sledeći put pokušaju da vrbuju.

Подели на овим сајтовима

ma njima je to nebitno... bitno im je papirče

evo ja cu da izradim jedno ubavno nakiceno :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...