horatio Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Не би се они крштавали у православном манастиру ни за живу главу. Ma, subotarka brate, al' neupućena : ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 ...kod mene u selu nude pare da se prikljucis njihovoj organizaciji . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иринеј Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Pokusao sam da razgovaram sa njima ... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Бог свагда пребива у Својој слави: нити Га славословље увеличава, нити Га хула умањује... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Мени су као ђакону долазили један брачни пар да траже ,, исписницу из Цркве,,. Долазили су 4 пута: три пута сам им скувао кафу , причао, беседио међутим људи су толико безобразни и досадни да сам на крају морао да их потерам са неком мотком- они су излетели из канцеларије и бесно отресли прах са ципела, цитирајући јеванђеље, и више се нису враћали. Каже старац Пајсије да са једним ђаволом ни 100 најбољих адвоката не може да изађе на крај, тако је и са њима, уопште те не слушају већ само врте траку... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 @@Partibrejkers, Zar postoji ispisnica iz Crkve? To je ne moguće. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 @Partibrejkers, Zar postoji ispisnica iz Crkve? To je ne moguće па наравно да не постоји међутим њихови из секте их шаљу да траже и јако су досадни; сто пута им кажеш, лепо објасниш али они не, само једно врте: дајте нам исписницу, дајте нам исписницу...незнам можда је код њих прелазни рок па им треба... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 @@Partibrejkers, Znam da su Jehovini svedoci dosadni čak znam jedan njihov ispad kako tamjan priziva đavole što nije čudno ništa. Njima je ovde dozvoljeno vrbovanje i to čak u Komunalnim firmama. Ako Srbija uđe u EU mismo gotovi Jehovini svedoci će biti punopravni kao Mormoni u SAD na primer. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 ja ne znam što im popovi ne daju neko papirče gde piše ISPISNICA - ovim se potvrdjuje da si ispisan iz SPC Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 ja ne znam što im popovi ne daju neko papirče gde piše ISPISNICA - ovim se potvrdjuje da si ispisan iz SPC A šta je sa onom knjigom Krštenih ko će odatle da ih ispiše? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Znate li nekog ko je uspeo da smori jehovine svedoke razgovarajuci o bibliji ? Bilo bi zanimljivo upoznati takvu osobu Moj postar Pop Svetski giga mega car! Naidje on jedared kad su meni bili na vratima i davili me sa pricom. I on krene da im citira sv.Pismo, oni uzvrate, a on opet pa krene da im objasnjava. Ovi su se samo borili za vazduh. A on stoji, prica i vrti ona pisma po rukama Nikad se vise nisu vratili. Ispostavilo se da je moj postar zavrsio bogoslovski faks Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Koliko su Jehovini svedoci opasni po decu na primer? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 A šta je sa onom knjigom Krštenih ko će odatle da ih ispiše? ma njima je to nebitno... bitno im je papirče Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Moj postar Pop Svetski giga mega car! Naidje on jedared kad su meni bili na vratima i davili me sa pricom. I on krene da im citira sv.Pismo, oni uzvrate, a on opet pa krene da im objasnjava. Ovi su se samo borili za vazduh. A on stoji, prica i vrti ona pisma po rukama Nikad se vise nisu vratili. Ispostavilo se da je moj postar zavrsio bogoslovski faks To će im biti za nauk pa neka sledeći put pokušaju da vrbuju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 nema ih vec godinama. hvala Bogu! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 ma njima je to nebitno... bitno im je papirče evo ja cu da izradim jedno ubavno nakiceno w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука