Malina Написано Септембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2012 Znate li nekog ko je uspeo da smori jehovine svedoke razgovarajuci o bibliji ? Bilo bi zanimljivo upoznati takvu osobu Ja nisam ulazila u raspravu sa njima, ali su pobegli glavom bez obzira. Prespavala sam kod svog najboljeg druga u NS. Taman smo završili sa kafom i krećem da se tuširam, pa da zajedno odemo kod prijateljice, kad oni zvone. Otvorim ja, još u pidžami, a moj drug pegla svoju majicu u sobi. Krenu oni neku priču, kad odjednom ugledaju mog druga kako pegla (pretpostavljam da su mislili da smo u braku). Kažu oni nešto u fazonu Šta, momak pegla? Ja mrtva ozbiljna odgovaram: "Pa naravno, neću ja da mu peglam, neka sam pegla svoje stvari.Zna se ko treba da radi. Sredila sam ja to na vreme." Nešto su se kao nasmejali i brzo otošli. Valjda misle, gle šta mu je ova rospija uradila, ne treba nam takva. Naravno, ja sam se zato tako i postavila, jer sam verovala da će ih to oterati. Posle smo se dugo smejali kako sam uspela da oteram jehovine svedoke, a da nisu ni krenuli da pričaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Velja94 Написано Септембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2012 Ja nisam ulazila u raspravu sa njima, ali su pobegli glavom bez obzira. Prespavala sam kod svog najboljeg druga u NS. Taman smo završili sa kafom i krećem da se tuširam, pa da zajedno odemo kod prijateljice, kad oni zvone. Otvorim ja, još u pidžami, a moj drug pegla svoju majicu u sobi. Krenu oni neku priču, kad odjednom ugledaju mog druga kako pegla (pretpostavljam da su mislili da smo u braku). Kažu oni nešto u fazonu Šta, momak pegla? Ja mrtva ozbiljna odgovaram: "Pa naravno, neću ja da mu peglam, neka sam pegla svoje stvari.Zna se ko treba da radi. Sredila sam ja to na vreme." Nešto su se kao nasmejali i brzo otošli. Valjda misle, gle šta mu je ova rospija uradila, ne treba nam takva. Naravno, ja sam se zato tako i postavila, jer sam verovala da će ih to oterati. Posle smo se dugo smejali kako sam uspela da oteram jehovine svedoke, a da nisu ni krenuli da pričaju. Jedan moj drug kada je bio u Kanadi izmislio je njima da je ateista i on ih je otkačio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=k4AOu15P2Ss&feature=player_detailpage RYLAH, Ignjatije and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 .hvala. Дејане на снимку. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Октобар 18, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 (Само да се упишем, да сутра одгледам.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 18, 2012 Наш Андреј... заиста нам недостаје Andre Williams and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
znatiželjan Написано Октобар 22, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2012 Šta se desilo sa Andrejem? Nisam u toku...zašto si oče Ivane stavio ovog tužnog smajlija? Da nije čovek, ne daj Bože...? Наш Андреј... заиста нам недостаје Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 25, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 NIje,slava Bogu,živ je. Andrej je bioo urednik na sajtu ali zbog obaveza više ne dolazi tako često znatiželjan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 једно питање јели њихов обред "крштења" ближи нашем или католичком? Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 išao sam nekoliko puta u lokalnu zajednicu adventista... fini neki ljudi, dobro poznaju bibliju, trude se da budu tolerantni pa su zbog mene(verovatno) citirali vladiku nikolaja... sve u svemu ništa posebno al sam samo zagrebao površinu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 ја имам једну бабу у комшилуку досадна је ко вашка мада она није чиста сама по себи видим да јој долазе млади људи максимално јој помажу материјално мада. солидарни су доста међу собом доста ми личе на јехове мада су блажа вариајанта. главно учење им је и јесте читање Библије студирање како они кажу али то одликује и све остале протестанте не признају светитеље па ме чуде да су цитирали владику Николаја а посебно да су рекли да је свети. или нисам ја разумео. Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 једно питање јели њихов обред "крштења" ближи нашем или католичком? Није близак ни једном. Код њих је "крштење само" симболичан чин, чак можеш да се крстиш више пута. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 ја имам једну бабу у комшилуку досадна је ко вашка мада она није чиста сама по себи видим да јој долазе млади људи максимално јој помажу материјално мада. солидарни су доста међу собом доста ми личе на јехове мада су блажа вариајанта. главно учење им је и јесте читање Библије студирање како они кажу али то одликује и све остале протестанте не признају светитеље па ме чуде да су цитирали владику Николаја а посебно да су рекли да је свети. или нисам ја разумео. Њима није проблем да цитирају било кога ако је нешто у складу са њиховим доктринама, посебно ако тиме могу да некога заинтересују и придобију. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Navodno neka baba je izjavila kada je bila u manastiru Ostrog:"E, svuda sam se krstila, ali ovdje pod Ostrogom je najljepše". Mora biti da je bila subotarka : ) Ђуро Станивук, w.a.mozart, gandalf and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Не би се они крштавали у православном манастиру ни за живу главу. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука