obi-wan Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 @Alexandar Ало, џедаји, не играјте се. На нама је благослов епископа Јована. Sta to znaci, m`sje?! Ne mesajte Nas sa ovim gubitnicima, Mi smo jedni cestiti pravoverci... 0102_laugh "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ово одсуство ме подсети на онај виц о јеховином сведоку : Једно јутро неко куца на врата: • Добар дан, ја сам Јеховин сведок. • Изволите уђите,седите, хоћете чај или кафу, о чему желите да разговарамо? • ‘Бем ли га више ни сам не знам, никад нисам догурао овако далеко… Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 @Alexandar Ало, џедаји, не играјте се. На нама је благослов епископа Јована. Sta to znaci, m`sje?! Ne mesajte Nas sa ovim gubitnicima, Mi smo jedni cestiti pravoverci... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javheelohim Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 АЛО БРЕ, ОВО ЈЕ ДУХОВНА ВОЈНА ВЕЖБА, ШТА СТЕ СЕ УПРПАЛИ! ИТ ИЗ МИ, МИШЕЛ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 sta god da je... interesantno je 0102_laugh omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 АЛО БРЕ, ОВО ЈЕ ДУХОВНА ВОЈНА ВЕЖБА, ШТА СТЕ СЕ УПРПАЛИ! ИТ ИЗ МИ, МИШЕЛ! 0102_laugh :cheesy: 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Сад је добио директиву да глуми духовитост.. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 АЛО БРЕ, ОВО ЈЕ ДУХОВНА ВОЈНА ВЕЖБА, ШТА СТЕ СЕ УПРПАЛИ! ИТ ИЗ МИ, МИШЕЛ! mashalasmajli 1312_womens :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Mišel Bucalo - glas amerike(VOA) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ово одсуство ме подсети на онај виц о јеховином сведоку : Једно јутро неко куца на врата: • Добар дан, ја сам Јеховин сведок. • Изволите уђите,седите, хоћете чај или кафу, о чему желите да разговарамо? • ‘Бем ли га више ни сам не знам, никад нисам догурао овако далеко… mashalasmajli 1312_womens :229229229: 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0409_feel 0203_cool 1405_love greengrin 4chsmu1 4chsmu1 womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 11, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Бановани члан дррадомир је направио дупли профил. Молим админе да обрате пажњу на то. Овај је профил банован. У сваком случају, слићан наступ имају и јеховисти, ништа ново, али је жалосно да неко ко се издаје за православца себе лажно предствља као јеховиног сведока. То може да говори о једној незрелој личности. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Бановани члан дррадомир је направио дупли профил. Молим админе да обрате пажњу на то. Овај је профил банован. У сваком случају, слићан наступ имају и јеховисти, ништа ново, али је жалосно да неко ко се издаје за православца себе лажно предствља као јеховиног сведока. То може да говори о једној незрелој личности. Pa kad može Milo biti pravoslavnim ateistom , možda je i ovaj pravoslavni jehovista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Брате Александре јел ово Neverwinter Nights??? dada :cheesy: :cheesy:То је Baldur's Gate 2. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Бановани члан дррадомир је направио дупли профил. Молим админе да обрате пажњу на то. Овај је профил банован. У сваком случају, сличан наступ имају и јеховисти, ништа ново, али је жалосно да неко ко се издаје за православца себе лажно предствља као јеховиног сведока. То може да говори о једној незрелој личности. Додао бих да је овај доста добро одглумео "Сведока," уз ограду да они никада у "интернет мисију" не би пустили неког ко није довољно утемељен. Ако они буду дошли овде, биће их неколико окупљених око истог налога - и то ће бити урађено ЗВАНИЧНОМ ОДЛУКОМ ЊИХОВЕ СКУПШТИНЕ. Зато ме је зачудило када сам чуо да је ЈС дошао на форум, пошто то ни један не би смео "без благослова," а тренутно им није клима да "дижу прашину," пошто је већ ионако прекршен Устав републике Србије њиховом "регистрацијом." О томе сам већ раније писао на овој теми, где (иначе) већ имамо толико података, да не верујем да би "сведоци" имали храбрости да се на њој огласе. Овде смо већ прикупили и више него довољно материјала у прилог ФОРМАЛНОЈ ЗАБРАНИ ЊИХОВЕ ДЕЛАТНОСТИ У СРБИЈИ и то не по основу њихових веровања (неотуђиво право сваког човека је да верује у шта год хоће, ако то веровање испољава на друштвено прихватљив и законски начин), него по основу њихових отворено и јавно декларисаних противуставних и незаконитих пракси. Као што рекох, о томе сам већ писао и на овој теми: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,218.msg185936.html#msg185936 Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Није ово био сведок, ово је био дррадмоир, дакле православц који се покушао маскирати у сведока. Очигледно је умисли ода смо ми овде толике незалице да ништа не знамо ни о православљу, јер је он умислио да ми овд радимо на покатоличавању Срба, па је онда мислио да се преруши као сведок да би доказао да он као ј.сведок може да изује нас који смо "назови" православци. На његову жалост обрукао се. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука